Naar boven

Dynaudio Emit 10 Walnoot (per stuk)

Art.nr: Dynaudio Emit 10 Walnoot (per stuk)
De technologie die de Emit 10 gebruikt voor deze luidspreker is direct afgeleid van Dynaudio’s ultra-high-end Confidence-, Contour i- en Evoke-series. Het is het ideale model voor stereo weergave in 'kleinere' kamers of als surround toepassing in een thuisbioscoopsysteem.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Walnoot

Productinformatie

De Dynaudio Emit 10 luidspreker van de Deense luidspreker-fabrikrikant heeft haar ontzettend gewaardeerde en bekroonde Emit serie van luidsprekers onlangs verbeterd en vernieuwd uitgebracht.
Met de Dynaudio Emit 10 stapt u binnen het high-end universum van luidsprekers, ontwikkeld om opmerkelijke prestaties te leveren in de beste prijs/ kwaliteits verhouding.
De Dynaudio Emit 10 zijn compacte 'boekenplank' speakers, welke beschikken over technologie die afkomstig is uit de ultra high-end Confidence, Contour I and Evoke series.

De Dynaudio Emit 10 is uitgerust met een 14cm Magnesium Silicate Polymer (MSP) mid-bass onderdeel. Het materiaal, wat door Dynaudio zelf is ontwikkeld, wordt al decennia lang gebruikt in verschillende modellen. MSP brengt precies de juiste combinatie van lichtheid, stijfheid en demping. Hiermee verliest u geen kracht en beschikt u compleet over de controle. Helemaal als een driver zowel lage bas frequenties uitoefent als midden bereik frequenties. Uitgerust met dubbel magneetsysteem, wat voor betere bewegings-controle zorgt en sensitiviteit verhoogd.
De Emit 10 is ontwikkeld als monitior-model, bijvoolbeeld om te plaatsen op een (optionele) stand.

Alle Emit luidsprekers beschikken over de Cerotat tweeter (uit de Evoke serie), deze serie is gebaseerd op de superieure Esotar Forty tweeter in Dynaudio’s Special Forty luidspreker, welke is gemaakt om het 40-jarig jubileum te vieren. De Cerator is uitgerust met een speciaal ontwikkelde Airflow magneet, die gemaakt is van keramisch strontiumcarbonaat ferriet+. De spreekspoel (28mm) is gewikkeld van aluminiumdraad.

De Dynaudio speaker komt uit het ontwikkelcentrum in Denemarken, waar ze met enorme zorg ontwikkeld zijn en getuned zijn door de award-winnende high-end families.

Specificaties

  • Kleur: walnoot / bruin
  • Tweeter: 28mm Esotar Forty
  • Type speaker: 2.0 kanaals
  • Speakeruitvoering: boekenplank
  • Gewicht: 5,6 kg