Naar boven

Dynaudio Emit 20 Walnoot (per stuk)

Art.nr: Dynaudio Emit 20 Walnoot (per stuk)
De Emit 20 gebruikt een 18 cm MSP woofer die is gebaseerd op op degene die in de Evoke serie gebruikt is. Het MSP materiaal is een afkorting voor Magnesium Silicate Polymer en is door Dynaudio zelf ontwikkeld. De cone is een one piece design.  De spreekspoel is van aluminium gewikkeld op een tweelaagse glasvezelvormer. Dynaudio heeft een lange geschiedenis is het gebruik van aluminiumdraad in de spreekspoelen. Dit heeft natuurlijk een reden: het materiaal is licht en hierdoor belemmert het de fijne beweging niet.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Walnoot

Productinformatie

De vernieuwde Dynaudio Emit 20 luidspreker van de Deense luidspreker-fabrikant heeft haar ontzettend gewaardeerde en bekroonde Emit serie van luidsprekers onlangs verbeterd en vernieuwd. Met de Emit 20 stapt u binnen het high-end universum van luidsprekers. Ontwikkeld om opmerkelijke prestaties te leveren in een zeer gunstige prijs/kwaliteits verhouding.
De Dynaudio Emit 20 zijn compacte 'boekenplank' speakers welke beschikken over technologie die afkomstig is uit de ultra high-end Confidence, Contour I and Evoke series. 

De Emit 20 gebruikt een 18 cm MSP woofer die is gebaseerd op op degene die in de Evoke serie gebruikt is. Het MSP materiaal is een afkorting voor Magnesium Silicate Polymer en is door Dynaudio zelf ontwikkeld. De cone is een one piece design. 

De spreekspoel is van aluminium gewikkeld op een tweelaagse glasvezelvormer. Dynaudio heeft een lange geschiedenis is het gebruik van aluminiumdraad in de spreekspoelen. Dit heeft natuurlijk een reden: het materiaal is licht en hierdoor belemmert het de fijne beweging niet.
Voor een extra boost is het aluminiumdraad ook nog eens in koper gecoat. In combinatie met het ‘stacked ferrite magnet’ system en de nieuwe surround, geeft dat de Emit 20 alle baskracht die u maar kunt wensen. Ook bij hogere volumes gecombineerd met geweldige controle over midrange frequenties.

De zwarte magnetische roosters worden meegeleverd in de doos. Ook aan de afdekringen die de bevestigingsschroeven verbergen is aandacht besteed. Ze zijn uit één stuk gegoten met de oppervlakte afwerking

Deze speakers komen uit het ontwikkelcentrum van Dynaudio in Denemarken, waar ze met enorme zorg ontwikkeld zijn en getuned zijn door de award-winnende high-end families.

Specificaties

  • Kleur: walnoot
  • Tweeter: 28mm Esotar Forty
  • Type speaker: 2.0 kanaals
  • Speakeruitvoering: boekenplank
  • Gewicht: 7,5 kg