Naar boven

Dynaudio Emit 30 Zwart (per stuk)

Art.nr: Dynaudio Emit 30 Zwart (per stuk)
De Dynaudio Emit 30 is bij uitstek geschikt voor grotere stereosystemen of een compacte multi channel home cinema set up in middelgrote tot grote kamers. MSP biedt precies de juiste combinatie van lichtheid, stijfheid en demping (en die in de loop der jaren is afgesteld en aangescherpt) om controle en regelrechte kracht te leveren precies waar het nodig is.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Zwart

Productinformatie

De Dynaudio Emit 30 is uitgerust met het MSP materiaal wat door Dynaudio zelf is ontwikkeld. Het materiaal wordt met doeltreffendheid al decennia lang gebruikt in verschillende modellen.
MSP brengt precies de juiste combinatie van drie belangrijke factoren samen: lichtheid, stijfheid en demping. Deze machtige combinatie voorkomt dat u kracht verliest en dat u compleet beschikt over de controle. Helemaal als een driver zowel lage bas frequenties uitoefent als midden bereik frequenties.
De Dynaudio Emit 30 komen uit de succesvolle Esotec+, binnen de Evoke series. Uitgerust met dubbel magneetsysteem, wat voor betere bewegings-controle zorgt en sensitiviteit verhoogd. 

De Dynaudio Emit 30 is een compacte vloerstaande luidspreker die zowel voor stereo als surround weergave dienst kan doen. Emit 30 is perfect voor grotere stereosystemen of compacte meerkanaals thuisbioscoopopstellingen in middelgrote tot grote kamers. 

Alle Emit luidsprekers beschikken over de Cerotat tweeter (uit de Evoke serie), deze serie is gebaseerd op de superieure Esotar Forty tweeter in Dynaudio’s Special Forty luidspreker, welke is gemaakt om het 40-jarig jubileum te vieren. De Cerator is uitgerust met een speciaal ontwikkelde Airflow magneet, die gemaakt is van keramisch strontiumcarbonaat ferriet+. De spreekspoel (28mm) is gewikkeld van aluminiumdraad.

Specificaties

  • Kleur: zwart (mat)
  • Tweeter: 28mm Esotar Forty
  • Speakeruitvoering: vloerstaand
  • Gewicht: 15,53 kg