Naar boven

Oppo PM-3 Hoofdtelefoon zwart + Oppo Headphone stand

Art.nr: Oppo PM3
De PM-3 is een zeer goede hoofdtelefoon die voldoende hifi is om gewoon ook altijd thuis te gebruiken. Hij heeft veel positieve eigenschappen, zoals een heel neutrale weergave, waardoor bepaalde genres beter klinken dan op hoofdtelefoons die bijvoorbeeld bassen accentueren.
Merk:
Levertijd:
Op een werkdag voor 16:00u besteld, morgen in huis.

Productinformatie

De OPPO PM-3 heeft ronde magnaplanar-units van 55 mm, die een frequentiebereik van 10 Hz – 50.000 Hz hebben. 

De PM-3 weegt 320 gram en wordt geleverd met drie kabels; een van 3 meter voor thuis, en twee voor portable gebruik, met en zonder microfoon. 

De PM-3 voelt chic en stevig aan. De oorschelpen en hoofdband zijn afgewerkt met een prettig aanvoelend soort kunstleer. Met een gewicht van 320 gram is het vermoedelijk de lichtste magnaplanar hoofdtelefoon op de markt.

De oorschelpen zijn niet inklapbaar, maar kunnen zo worden gedraaid dat ze plat kunnen worden opgeborgen in de denim case of in uw tas.

De PM-3 klinkt echt zoals een magnetostaat hoort te klinken; snel, precies, ruimtelijk. Het gesloten systeem zorgt voor een voller laag zonder dat het gaat overheersen. De hoge tonen klinken mooi neutraal, zonder scherp randje. Dat zorgt ervoor dat u langdurig van muziek uit de PM-3 kunt genieten en er geen luistermoeheid ontstaat. 

Natuurlijk klinkt de Oppo mooier op een DAC/hoofdtelefoonversterker maar ook gekoppeld aan uw mobiele telefoon zult u veel plezier hebben van de makkelijk aan te sturen PM-3. Met de korte kabel en microfoon is deze prima bruikbaar onderweg, en uw medepassagiers zullen geen last hebben van ‘geluidslekkage’ zoals bij open systemen.