Naar boven

LG GSXV91MCAE USA Koelkast (waterdispenser, geen waterleiding)

Art.nr: LG GSXV91MCAE USA Koelkast (waterdispenser)
LG GSXV91MCAE met handige Multi-Door met Instaview (kijkvenster), Crushed Ice door de water en ijsdispenser, nooit meer ontdooien door het Total No-Frost systeem, 4 glazen legplateaus, Led verlichting, WiFi dus alles is in stellen via App.
Merk:
LG
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De LG GSXV91MCAE Amerikaanse koelkast is echt ruim, met ruimte voor 23 zakken verse ingrediënten en 12 zakken bevroren lekkernijen. Pizza, bijgerechten en dessert? Ja graag.
En als u zich afvraagt ​​of de chocoladepuddingen er nog zijn, kunt u met de deur (nok-nok) een kijkje nemen zonder hem te openen door er twee keer op te kloppen. U hoeft ook nooit meer met de hand te ontdooien - slimme technologie verplaatst koele lucht rond om ijsvorming te stoppen. Er is ook een waterdispenser zonder leidingen voor verfrissende drankjes - vul gewoon de tank en dat is alles. Beter nog, het gebruikt UV-licht om bacteriën te doden, want elk glas water moet geweldig smaken.

Met 2 klopjes op de deur naar binnen kijken
Dankzij het InstaView™ ThinQ™-paneel hoeft u niet steeds de deur te openen om te controleren wat erin zit. Gewoon twee keer kloppen en het licht op en wordt transparant, zodat u in de koelkast kunt kijken. U kunt niet alleen snel zien wat al bijna op is, maar u kunt het nu ook doen zonder koude lucht in de koelkast te verliezen, waardoor het voedsel vers blijft.

Vers water bij elke druppel
LG's UVNano™-technologie houdt uw waterdispenser fris en schoon. Het geeft elk uur of wanneer u maar wilt UV-licht af, waarbij 99,9% van de bacteriën wordt afgestoten. Nu kunt u er zeker van zijn dat elk glas water gekoeld, puur en gezond is.

Geniet van voedsel dat langer vers blijft
Deze slimme koelkast zit boordevol innovatieve technologie om uw koelkast gelijkmatig koel te houden. NatureFRESH en LINEARCooling™ helpen beide om een ​​constante temperatuur te behouden, terwijl DoorCooling+™ ervoor zorgt dat het hele compartiment – ​​ook bij de deur – gekoeld blijft. Dus wat u ook bewaart, of waar u het ook in de koelkast zet, het blijft langer op zijn best.

Een stijlvolle toevoeging aan je keuken
U ziet uw koelkast met vriesvak elke dag, dus hij kan er net zo goed goed uitzien, toch? Het MetalFRESH™-ontwerp van LG geeft het een superstijlvolle afwerking die bij elke moderne keuken past. Het zal niet alleen geweldig voor uw boodschappen zorgen, maar het ziet er ook geweldig uit tijdens het proces.

Deze koelkast met vriezer is ergf zuinig in zijn soort door de Inverter Linear Compressor™. Deze werkt stil en efficiënt om uw voedsel koel te houden, en omdat het ook duurzamer is, wordt de motor geleverd met een garantie van 10 jaar. U kunt er dus zeker van zijn dat hij langer optimaal blijft werken.

Specificaties

  • Inhoud 635L
  • Energieklasse E
  • Afwerking Matzwart
  • Afmeting (B x H x D) : 912 x 1790 x 738
  • liters koel 416
  • liters vries 219


incl verpakking;
  • Lengte 110 cm
  • Breedte 80 cm
  • Hoogte 200 cm