Naar boven

Samsung VS20A95943N/WA Bespoke Steelstofzuiger

Art.nr: Samsung VS20A95943N/WA Accu Steelstofzuige
De zeer krachtige Samsung VS20A95943N levert niet alleen de power en prestaties die nodig zijn om uw vloeren goed schoon te houden, zijn eigentijdse ontwerp past ook naadloos in elk interieur. Klaar met stofzuigen? Dan plaatst u hem eenvoudig in de all-in-one Clean Station. Dit station leegt, met een druk op de knop, hygiënisch het stofreservoir en laadt tegelijkertijd de accu helemaal op. Eens in de zoveel tijd dient u alleen zelf de stofzak te legen.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

De Samsung VS20A95943N Bespoke accu stofzuiger levert niet alleen de krachten prestaties die nodig zijn om uw vloer schoon te houden, zijn eigentijdse ontwerp past ook naadloos in uw interieur.

Ongekend effectief en handig schoonmaken, van begin tot eind. En dat alles in een stijlvol design dat gezien mag worden. Met de nieuwe Bespoke kleur “Woody Green” laat u voor een keer uw stofzuiger wél de eyecatcher zijn in uw interieur.

De Samsung VS20A95943N/WA beschikt over een luxueus geïntegreerd oplaad- en afzuigsysteem, zodat u geen omkijken hebt naar het legen van de stofbak.
Bij de steelstofzuiger ontvangt u een extra accu, wat hem goed maakt voor 120 minuten stofzuigen. Zo is hij ook geschikt voor grote huishoudens. Naast de extra accu, ontvangt u een arsenaal aan accessoires die in elke gebruikssituatie van pas komen.
Zo ontvangt u twee hoofdborstels voor alle vloertypes, en verschillende kleine accessoires waarmee u bijvoorbeeld dierenharen gemakkelijk verwijdert van de bank.
Het meerlaags filtersysteem filtert vervolgens 99,999% van de uitblaaslucht. Tijdens het stofzuigen houd u de accuduur tot op de seconde nauwkeurig in de gaten via het LCD display.

De Samsung VS20A95943N Bespoke draadloze steelstofzuiger heeft een handig all-in-one Clean Station om hem eenvoudig op te bergen en automatisch op te laden.
Ook wordt het stofreservoir automatisch en hygiënisch geleegd met de gepatenteerde AirPulse-technologie. Bovendien is zijn motor een lichtgewicht én extreem krachtig, met een zuigkracht tot 210W. Hierdoor reinigt u krachtig met een stofzuiger die licht aanvoelt.

Specificaties

  • All-in-one Clean Station
  • Krachtige motor met tot 210W zuigkracht
  • Totaal 120 minuten gebruiksduur (met 2 accus)
  • Geluid: 86 dB 
  • Inhoud stofreservoir: 2 liter
  • Gewicht: 6.7 kg
  • Geschikt voor alle vloertypen
  • 3 borstels
  • 3 opzetstukken
  • 1 extra batterij

Kijk ook eens naar