Naar boven

Samsung Bespoke WW11BB944AGBS2 Wasmachine Zwart

Art.nr: Samsung Bespoke WW11BB944AGBS2 Wasmachine Zwart
Samsung Bespoke WW11BB944AGBS2 Wasmachine 11Kg met SpaceMax™, QuickDrive™: tot 2x zo snel wassen, Super Speed: schoon in 39 minuten, AI EcoBubble™: voor een grondige reiniging met kledingstof detectie.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Zwart

Productinformatie

QuickDrive™
U kunt de was nu veel sneller doen.

AI Ecobubble™
Profiteer van effectievere wasprogramma's met AI Ecobubble™. Dit zorgt voor bubbels die 24%** meer vuil verwijderen, zelfs op lage temperaturen. Hiermee bespaart u 70% energie** en profiteert u van een 45,5% betere verzorging van de stof***. Ook neemt het de stofsoort waar en stemt het aantal bubbels, de wastijd, de temperatuur en de centrifugeersnelheid hierop af

QuickDrive™
U kunt de was nu veel sneller doen. Als de QuickDrive™-technologie is geactiveerd, verkort dit de wasduur tot 50% zonder in te boeten aan de wasprestaties*. De unieke Q-Bubble™-technologie combineert dynamische trommelrotatie en extra watershots, om meer en krachtigere bubbels te creëren. Hierdoor dringt wasmiddel sneller door en wordt kleding sneller en voorzichtiger gereinigd.

AI Control
Reinig uw was eenvoudig en doeltreffend met AI Control. Uw gewoontes worden onthouden, er worden programma's voorgesteld en statusupdates weergegeven. De SmartThings-app** adviseert wasprogramma's, planningen en geeft onderhoudstips. 

AI Control
Reinig uw was eenvoudig en doeltreffend met AI Control. Uw gewoontes worden onthouden, er worden programma's voorgesteld en statusupdates weergegeven. De SmartThings-app** adviseert wasprogramma's, planningen en geeft onderhoudstips.

Super Speed
Grondig schone was in een kortere tijd. Met Super Speed doet u de was in slechts 39 minuten*. QuickDrive™ bespaart tijd door kleding dynamisch te laten bewegen, terwijl EcoBubble™ voor een krachtig wasresultaat zorgt. De Speed Spray-functie zorgt daarnaast voor een kortere centrifugeertijd.

Hygiene Steam
Reinig kleding grondig en hygiënisch met stoom. Hygiene Steam geeft stoom aan de onderkant van de trommel. Het verwijdert hardnekkig vuil en 99,9% van de bacteriën* en doodt allergenen afkomstig van de huisstofmijt in de was.** Het Hygiene Steam-progamma vermindert blootstelling aan huisstofmijt, katten- en hondenharen, graspollen en schimmels.

Digital Inverter-technologie
Profiteer van maximale energiezuinigheid, minder geluidshinder en langdurige prestaties. Digital Inverter Technology maakt gebruik van sterke magneten voor stillere* en krachtigere prestaties, terwijl er minder energie verbruikt wordt dan bij een reguliere motor. Hij biedt ook de langste levensduur vergeleken met vergelijkbare producten** en een garantie van 20 jaar.

Deur van gehard glas
Het sterke en duurzame geharde glas breekt of krast minder snel vergeleken met een plastic deur. Deze ziet er ook elegant eruit en u kunt makkelijk door de deur kijken.

SmartThings Home Life
Profiteer van gepersonaliseerde, efficiënte en handige wasprogramma's met de SmartThings App*.‘Clothing Care’ analyseert uw waspatronen** en doet persoonlijke programma-aanbevelingen*** en tips. Dankzij ‘Home Care’ blijft de wasmachine in goede conditie.

Drum Clean +
Houd de deur en de binnenzijde van uw wasmachine hygiënisch schoon. Drum Clean + verwijdert het vuil en 99,9% van de bacteriën die vervelende geurtjes veroorzaken* uit de trommel zonder wasmiddelen. Een krachtige waterstraal en hoog toerental verwijderen vuil rond de rubberen deurring. U krijgt een melding wanneer je wasmachine moet worden gereinigd

Stay clean Drawer
Nooit meer zeepresten uit het wasmiddelbakje verwijderen. Dat vervelende klusje is voorgoed verleden tijd. De StayClean Drawer is voorzien van een speciaal ontwikkeld spoelsysteem dat de laatste wasmiddelresten verwijdert en het wasmiddelbakje schoon en hygiënisch houdt. 


11 kg Vulgewicht
max. 1.400 Toerental/min
22 Wasprogramma
Startuitstel
Zelfreinigende wasmiddellade
AI-Control
EcoBubble technologie
QuickDrive-Technologie
Digital Inverter Motor
WiFi Smart Control (via App)
Energieklasse A

Specificaties

 • Bespoke design met SpaceMax™
 • Vulgewicht 11Kg
 • QuickDrive™: tot 2x zo snel wassen
 • Super Speed: schoon in 39 minuten
 • AI EcoBubble™: voor een grondige reiniging met kledingstof detectie
 • netto breedte 60 cm
 • netto hoogte 85 cm
 • netto diepte 60 cm
 • netto gewicht 73 kg
 • Energieklasse A
 • Geluidsniveau dB 72