Naar boven
Aanbevolen
Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Kiest u voor de Full service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen, uitpakken, aansluiten testen op een goede werking... 4900
Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Kiest u voor de Extra service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen op de verdieping en het afvoeren van uw oudere ap... 2500

Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke Warmtepomp droger Zwart

Art.nr: Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke Warmtepomp droger Z
Kies dan voor het SuperSpeed programma. Dankzij de QuickDrive techniek droogt uw kleding in 81 minuten. Gedragen kleding opfrissen met lucht doet u met het AirWash programma. Silent Dry voor extra stille werking.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Samsung DV90BB9445GBS2 Bespoke Warmtepomp droger, dankzij de warmtepomptechnologie worden uw kleren op een effectieve en kostenefficiënte manier gedroogd.
Hij heeft een A+++-energielabel en gebruikt een 'koelvloeistof' in plaats van elektriciteit om de lucht te verwarmen, en recyclet warme lucht om energieverspilling tegen te gaan.

Profiteer van grondigere droogresultaten, droogprogramma's die vriendelijker zijn voor uw kleding en 10%** minder energieverbruik. De multisensortechnologie van AI Dry houdt de vochtigheid van kledingstukken in real time in de gaten en past de hoeveelheid warmte op slimme wijze aan, afhankelijk van het gewicht en de vochtigheid van iedere lading.

Kortere droogtijd en droogprogramma's die vriendelijker zijn voor uw kleding. Dankzij QuickDrive™ wordt de droogtijd met 35%* verkort en bent u tegelijkertijd milieubewust bezig.
Anders dan traditionele drogers past de inverter compressor-technologie de snelheid automatisch aan, afhankelijk van de temperatuur en het droogprogramma.

Kijk ook eens naar