Naar boven

Bosch WGG244AINL Wasmachine Zwart

Art.nr: Bosch WGG244AINL Wasmachine Zwart 9kg 1400 Rpm
Dit model is opgevolgd door de Bosch WGG244FINL Het energielabel vermeldt de efficiëntieklasse, het geluidsniveau, het vermogen, het energie- en waterverbruik van de wasmachine. Dankzij ons zeer efficiënte energiebesparende systeem bereiken onze Bosch wasmachines de beste energieklasse A bij elke wasbeurt. Zo hoef t u geen concessies te doen op het wasresultaat.
Merk:
energielabel:

Productinformatie

Niet meer leverbaar; Dit model is opgevolgd door de Bosch WGG244FINL klik HIER voor het nieuwste model

De stijlvolle Bosch WGG244AINL  beschikt over Automatisch doseren met i-DOS
Hiermee bespaart u water en wasmiddel

ActiveWater Plus; Water afgestemd op de belading.
Bosch is dagelijks bezig om hun wasmachines zo duurzaam mogelijk te maken. Daarom beschikken de nieuwste wasmachines over ActiveWater Plus. V
erschillende sensoren in de wasmachine stemmen het watergebruik elke wasbeurt precies af op de belading. Zo verbruikt de wasmachine ook bij een kleine was nooit meer water dan nodig.

Energielabel A; Was duurzaam met het beste energielabel.
Het energielabel vermeldt de efficiëntieklasse, het geluidsniveau, het vermogen, het energie- en waterverbruik van de wasmachine.
Dankzij de zeer efficiënte energiebesparende systeem bereikt deze Bosch wasmachine de beste energieklasse A bij elke wasbeurt. Zo hoeft u geen consessies te doen op het wasresultaat.
Vraag Apollo Almere altijd om uw Persoonlijke Deal voor extra korting

VarioTrommel; Wast efficiënt maar is ook voorzichtig voor je kleding.
Door de speciale trommelstructuur worden vlekken aangepakt terwijl uw kleding wordt beschermd.
VarioDrum-technologie geleidt de was in beide draairichtingen door de trommel, zonder uw geliefde items te beschadigen. Afhankelijk van het geselecteerde programma, roteren de asymetrisch ontworpen peddels het wasgoed door de trommel. Met zo min mogelijk weerstand voor delicate weefsels en iets ruwer in het geval van vlekken. Vervuilde kledingstukken worden zo makkelijker schoon terwijl ze minder snel slijten. Houd uw kleding langer als nieuw en altijd vlekkeloos schoon.

Hygiëne Plus; Hygiënisch wassen, zelfs op 40°C.
Soms is schoon nog niet schoon genoeg. Daarom herft Bosch Hygiëne Plus ontwikkeld. Hiermee dood u alle bacteriën, zelfs als je op 40°C wast.
Fijn, bij het wassen van babykleertjes of wanneer u bijvoorbeeld gevoelig bent voor huisstofmijt. * Bosch wasmachines met het Hygiëne Plus-wasprogramma op 40°C en 60°C voldoen aan de wetenschappelijk aanbevolen voorwaarden voor 99,99% kiemreductie voor Enterococcus Hirae en Pseudomonas Aeruginosa, volgens Honisch et al. 2014, "Impact van wascyclustijd, temperatuur en wasmiddelformulering op de hygiënische effectiviteit van huishoudelijk witwassen." Onder leiding van Universiteit Rijn-Waal.

Groot led-display; Duidelijke weergave van informatie en eenvoudig te bedienen.
Dankzij het extra grote led-display, ziet u in één oogopslag wat de resttijd is van het wasprogramma. Ook bediend u de wasmachine eenvoudig en stelt u dus in een handomdraai alle programma's in. Wilt u dat de wasmachine klaar is als u thuiskomt van werk? Gebruik dan de startuitstel zodat de was niet te lang in de wasmachine blijft liggen.

TouchControl; EasyToUse
Gemakkelijk te bedienen via het touch-display. U bedient de wasmachine eenvoudig via het grote display welke u via aanraking bedient.
Daarnaast ziet u in een oogopslag de huidige informatie zodat u precies weet hoelang het wasprogramma nog duurt.

Bijvulfunctie; EasyToUse
Mis nooit meer een kledingstuk met de handige Bijvulfunctie.
Staat de was al aan, maar bent u een gevallen sok of uw favoriete shirt er vergeten in te doen? Geen zorgen: met de Bijvulfunctie voegt u tijdens het wassen nog snel een kledingstuk toe of haalt u juist nog even iets uit de trommel*.
Druk op de knop, open het deurtje, stop de vergeten kleding in de trommel en ga weer verder met wassen. Zo simpel is het. *Voor de veiligheid kunt u de Bijvulfunctie niet gebruiken als de was warmer is dan 50°C of als het waterniveau te hoog is.
 
SpeedPerfect; Performance
Een brandschoon resultaat, meer dan twee keer zo snel.
De SpeedPerfect-functie is speciaal ontwikkeld voor situaties waarin u geen tijd te verliezen hebt. Met SpeedPerfect verkort u de wastijd met 65%. Gebruik de functie in combinatie met de meeste wasprogramma’s, voor alle ladingen en stoffen. Draai bijvoorbeeld het gemengd programma met SpeedPerfect om tot 4 kg gemengde was te wassen in slechts 46 minuten.

Specificaties

 • i Dos, automatisch doseren
 • belastbaar tot 9kg
 • Label A
 • 1400 rpm
 • Groot LED display
 • SpeedPerfect
 • 4 VlekkenProgram
 • Hygiëne Plus
 • AquaStop
 • VarioTrommel verlicht
 • EcoSilence Drive
 • Trommelreiniging
 • Zwarte behuizing

Kijk ook eens naar