Naar boven
Aanbevolen
Sandisk SDHC 32GB Extreme Pro 95mb/sec Sandisk SDHC 32GB Extreme Pro 95mb/sec De Sandisk Extreme Pro serie is een must have voor de fotograaf of filmer die het beste wil voor zijn camera. 3495
Peter Hadley Las Vegas 70 Peter Hadley Las Vegas 70 Las Vegas is een moderne zwarte tas met oranje accenten. Voor een goed overzicht heeft de tas zachte fleece voering en is zeer ruim. De tas heeft t... 3295
Jupio NP-BX1 Jupio NP-BX1 Jupio is het merk voor vervangende accu’s van uw foto- of videocamera. Een Jupio accu is technisch vergelijkbaar met de originele accu maar Jupio i... 2995

Sony Cybershot DSC-RX10 II compact camera

Art.nr: Sony RX10 II
Met de Sony DSC- RX10 II zoomcamera met gestapelde CMOS-sensor type 1.0 met toegevoegd geheugen, betreedt u een verborgen rijk van verbeelding. Maak superrealistische 4K-films en verbluffende foto's.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Sony Cybershot DSC-RX10 II compact camera
 
Beleef de nieuwe verbeelding met het ongekende realisme van 4K.

De veelgeprezen RX10 II-camera van Sony met sterke zoomcapaciteit bevat opmerkelijk meer foto- en filmmogelijkheden met 's werelds eerste gestapelde CMOS-beeldsensor type 1.0 met toegevoegd geheugen. Maak geweldige 4K-films, tot 40x superslowmotion5, spectaculaire foto's en nog veel meer. Een nieuwe wereld van verbluffend realistische fotografie ligt voor u open.

De wereld van razendsnelle opnamen

Welkom in de fantastische nieuwe wereld van razendsnelle opnamen. Superslowmotion, ooit alleen maar mogelijk op professionele camera's. Opwindende snelle acties, vastgelegd zonder enige vervorming. Vrijuit opnamen maken bij ongekend helder licht. Betreed het verborgen rijk van verbeelding met 1/32000 seconde. Verwacht gerust wonderen.

Gestapelde CMOS-sensor type 1.0 met DRAM-chip

Razendsnel continu fotograferen

's Werelds eerste gestapelde CMOS-sensor type 1.0 met DRAM-chip. Doorbraak op beeldsensorgebied brengt geavanceerde nieuwe functies met zich mee, waaronder tot 40x superslowmotion en sluiter tegen vervorming, die daarvoor alleen voor de professional beschikbaar waren.

Gestapelde structuur met aangehechte DRAM-chip (geheugen)

Nieuw ontwikkeld beeldsensorontwerp

Gestapeld onder het pixelgedeelte wordt het circuit voor snelle signaalverwerking van de nieuwe Exmor RS® CMOS-sensor uitgebreid, en de [3] DRAM-chip (geheugen) wordt toegevoegd om enorme hoeveelheden beeldgegevens te bufferen.

Razendsnel uitlezen

Dankzij de gestapelde structuur en de snel bufferende DRAM-chip (geheugen) leest de nieuwe Exmor RS® CMOS-sensor 5 keer sneller uit7 dan conventionele modellen.

Sluiter tegen vervorming

De hoge uitleessnelheid van de sensor, die de sluiter tegen vervorming mogelijk maakt, zorgt voor aanzienlijke vermindering van de beeldvervorming die wordt veroorzaakt door het rollende-sluitereffect.

Highprecision 4K-opnamen

Verras uw kijkers, verbaas uzelf.

Highprecision 4K-opnamen met minimale beeldvervorming voor zeer realistische films. Professionele XAVC S-codec zorgt voor prachtige beelden met opnamen in hoge bitsnelheid, terwijl door het uitlezen van alle pixels een verbluffend hoge resolutie wordt bereikt. Uw films zijn superrealistisch met een helderheid die het menselijk zicht te boven gaan.

Beleef het leven anders met 40x superslowmotion.

Leg vast wat zich voor u ontvouwt. Extreem hoge framesnelheid (HFR) van max. 960 fps, vooral het domein van professionele camera's, toont in superslowmotion vluchtige bewegingen die niet zichtbaar zijn voor het menselijk oog. Door de instellingen voor actieve onderwerpen kunt u professionele films maken van een 'verborgen' universum om u heen.

Razendsnel fotograferen

Een wereld vol perfecte opnamen bij 1/32000 sec. Met de razendsnelle sluiter tegen vervorming tot 1/32000 sec. legt u extreem snelle bewegingen vast, zonder beeldvervorming door een rollende sluiter. Maak volop foto's onder zeer heldere omstandigheden.

Razendsnelle sluiter tot 1/32000 sec.

Met de supersnelle sluiter zonder vervorming hebt u een breed opnamebereik tot EV199. U kunt bij extreem heldere omstandigheden opnamen maken, zelfs met onscherpe achtergrond. 

Snelle, slimme autofocus tot 0,09 sec.10

Razendsnelle en precieze respons om beslissende momenten vast te leggen. De RX10 II heeft een snelle, slimme autofocus met razendsnelle, accurate contrastdetectie. De afstemming tussen lens en controller is geoptimaliseerd voor een snellere respons. 

Krachtig perspectief voor zelfexpressie.

Voor elke scène, voor elke opname. Geniet altijd van haarscherpe resultaten met de krachtige ZEISS® Vario-Sonnar® T*-lens met een constant diafragma van F2.8 in het hele zoombereik. De buitengewone helderheid van de lens maakt een kunstwerk van uw foto. 

XGA OLED Tru-Finder

Na de upgrade van SVGA naar XGA bezit de OLED Tru-Finder™ de verrassende resolutie van circa 2.359.000 punten — een helder en precies beeld voor een geïnspireerde compositie. 

Onmisbare functie voor de echte fotoliefhebber

De OLED Tru-Finder™ met hoog contrast bezit een verbluffende resolutie die gelijk staat aan 2.359.000 punten. Dankzij het duidelijk zichtbare beeld van hoek tot hoek kunt u zich volledig concentreren op het onderwerp van uw opname. 

Ontwikkeld om professionals een plezier te doen en amateurs te inspireren.

Traditionele, professionele bediening, zoals een handmatig verstelbare diafragmaring. Ingenieuze snufjes in de behuizing, zoals stof- en vochtbestendigheid.11 RX10 II bundelt voorspelde en buitengewone functies om uw verwachtingen te overtreffen.

Specificaties

  • Gestapelde CMOS-beeldsensor type 1.0 met 20,2 MP 14 en DRAM-chip
  • ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24-200mm 15 lens met 2.8 diafragma
  • BIONZ X-processor voor ongelooflijke details en ruisonderdrukking
  • 4K Ultra HD voor vier keer zoveel detail als Full HD
  • Tot 40x superslowmotion