Naar boven

Siemens extraKlasse WT48XM90NL iQ700 Warmtepomp Droger 9 kg

Art.nr: Siemens iQ700 Warmtepompdroger WT48XM90NL extraKla
Bij drogers met intelligentCleaning is het legen van het pluizenfilter na elke droogbeurt verleden tijd. De droger spoelt automatisch twee keer per droogbeurt het pluizenfilter schoon. Slimme sensoren houden uw droogtrommel nauwlettend in de gaten, zodat de was gelijkmatig en gecontroleerd wordt gedroogd.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Bespaar tijd met slimme filterreiniging.
Bij drogers met intelligentCleaning is het legen van het pluizenfilter na elke droogbeurt verleden tijd. De droger spoelt automatisch twee keer per droogbeurt het pluizenfilter schoon. Dit wordt vervolgens opgevangen in een reservoir onderin de droger. Na ongeveer 20 droogbeurten geeft de machine zelf aan dat u het reservoir moet legen.

Verminder het strijkwerk al in de droogtrommel.
De smartFinish programma’s zijn ideaal voor gekreukte kleding dat er snel weer netjes uit moet zien. De korte behandeling met warme nevel vermindert de ergste kreukels waardoor u een stuk minder lang hoeft te strijken.

Droog uiterst energiezuinig met energielabel A+++.
Als u bewust om wilt gaan met uw energieverbruik, is een droger met energlabel A+++ een goede keuze. Door efficiënt om te gaan met energie wordt dit allerhoogste energielabel behaald. Zo weet u zeker dat u een duurzame keuze maakt.

Droog nooit langer dan nodig.
Slimme sensoren houden uw droogtrommel nauwlettend in de gaten, zodat de was gelijkmatig en gecontroleerd wordt gedroogd. De temperatuursensoren beschermen tegen oververhitting en de vochtsensoren meten de vochtigheid van de stoffen. Zo droogt u nooit langer dan nodig wat goed is voor uw kleding én het energieverbruik.

Zacht droogprogramma voor outdoorkleding.
Het is belangrijk om outdoorkleding met extra zorg te behandelen om ze water- en winddicht te houden, zeker tijdens het drogen. Gelijmde zomen, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder hittegevoelig. Het outdoorprogramma draait op een constante lage temperatuur waarbij de luchtvochtigheid continu wordt gemeten om uw kleding optimaal te drogen.

Droog uw was binnen 40 minuten met superKort 40.
Met het superKort 40 droogprogramma is uw wasgoed in 40 minuten weer droog. Dankzij optimale temperatuurregeling en een speciale afkoelfase is het wasgoed sneller maar evengoed zorgvuldig droog.

Apollo advies nodig? 
Neem contact met ons op!
Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl 

Specificaties

Type Condens

Warmtepompdroger

Vulgewicht 9,0 kg

Kleur Wit

Trommelstructuur

Soort deur Rechts

Soort bedieningselementen Drukknoppen, LCD

Extra functionele opties

Allergie Plus / Hygiene, Blousen / overhemden, ColdRefresh 1 piece, ColdRefresh 5 pieces, ColdRefreshBusiness, Extra snel 40', Handdoeken, Katoen, Kreukherstellend, Lingerie, Mix, Outdoor, Tijdprogr. warm, Wol in korf

Geluidsniveau 62 dB(A) re 1 pW

Energieklasse A+++

Condensatie-efficiëntieklasse - nieuw (2010/30/EC) B

Afvoerslang condenswater

Condenswaterafvoerset