Naar boven
Aanbevolen
Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Kiest u voor de Extra service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen op de verdieping en het afvoeren van uw oudere ap... 2500
Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Kiest u voor de Full service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen, uitpakken, aansluiten testen op een goede werking... 4900

Siemens extraKlasse iQ300 WT45H209NL Warmtepomp Droger

Art.nr: Siemens iQ300 WT45H209NL extraKlasse Wasdroger
Siemens WT45H209NL Warmtepompdroger van Siemens heeft een vulgewicht van 8 kg. Een warmtepompdroger is het meest energiezuinige type wasdroger en beter voor je kleding dan een traditionele droger. Deze droger heeft energieklasse A++.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Siemens WT45H209NL Warmtepompdroger van Siemens heeft een vulgewicht van 8 kg. Een warmtepompdroger is het meest energiezuinige type wasdroger en beter voor je kleding dan een traditionele droger. Deze droger heeft energieklasse A++.

Een aantal pluspunten van WT45H209NL

Energielabel A++: energiezuinig drogen
AutoDry droogt het wasgoed perfect en voorkomt krimp
8 kg vulgewicht: geschikt voor gezinnen van ongeveer 2-5 personen.
Warmtepompdroger: meest energiezuinige type wasdroger en beter voor je kleding dan een conventionele droger
Outdoorprogramma: behoudt en herstelt de unieke eigenschappen van outdoorkleding

Droog uw was binnen 40 minuten met superKort 40.

Met het superKort 40 droogprogramma is uw wasgoed in 40 minuten weer droog. Dankzij optimale temperatuurregeling en een speciale afkoelfase is het wasgoed sneller maar evengoed zorgvuldig droog

8Kg Vulgewicht

Een Siemens Warmtepompdroger met een vulgewicht van 8 kilogram is geschikt voor huishoudens tot ongeveer 2-4 personen. Doe je vaak de was, of is je gezin groter dan 4 personen, dan is het aan te raden om voor een vulgewicht te kiezen van minimaal 9 kg.

AutoDry

Door AutoDry wordt het wasgoed in de gaten gehouden door sensoren in de droger. Deze sensoren meten de temperatuur en vochtigheid in de droger.

Outdoor

Outdoorkleding is bedoeld om lekker in te bewegen en heeft vaak een waterafstotend laagje. Met het speciale outdoorprogramma wordt je outdoorkleding goed verzorgd. De unieke eigenschappen van de kleding worden daardoor ook goed behouden.

Apollo advies nodig? 

Neem contact met ons op!
Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Uw vertrouwde adres, natuurlijk

Al meer dan 30 jaar
Apollo is al meer dan 30 jaar uw oude vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo natuurlijk het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad. Ook voor een Siemens.

Specificaties

Warmtepompdroger

Vulgewicht 8,0 kg

Kleur Wit 

Trommelstructuur

Soort deur

Rechts Soort bedieningselementen

Drukknoppen, LCD Extra functionele opties

Blousen / overhemden, Dons, Extra snel 40', Handdoeken, Lingerie, Mix, Outdoor, Tijdprogr. warm, Wol in korf

Geluidsnivea 65 dB(A) re 1 pW

Energieklasse A++

Condensatie-efficiëntieklasse - nieuw (2010/30/EC) B

Afvoerslang condenswater

Condenswaterafvoerset