Naar boven

Marantz Cinema 70 AV versterker Zilver

Art.nr: CINEMA70S/N1SG
Met de CINEMA 70 kunt u een thuisbioscoopervaring creëren in ruimtes waar apparatuur niet veel ruimte kan innemen. De Marantz Cinema 70s beschikt over een ingebouwde, legendarische Marantz 7 x 50W versterker, zes HDMI-ingangen (drie met ondersteuning voor 8K), HEOS Built-In streaming platform, Audyssey MultEQ , Dolby Atmos en DTS:X room correction, en meerdere in- en uitgangen, inclusief preamp-uitgangen voor alle kanalen en twee subwoofers.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zilver/Goud

Productinformatie

Nieuwste design, nieuwste model; Marantz CINEMA 70s
De Marantz CINEMA 70s is een slanke 7.2-kanaals surround receiver met 50 Watt per kanaal. Het apparaat ondersteunt Dolby Atmos, DTS:X, 8K Ultra HD en ingebouwd is ook HEOS streamingsoftware.

Ongeëvenaarde Prestaties
De Marantz CINEMA 70s is meeslepend en ruimtelijk. Warme en rijke klanken en dynamieken zijn eigenschappen waarin u het echte Marantz geluid herkent.

Toonaangevende Technologie
De CINEMA 70s wordt geleverd met de nieuwste meeslepende audio formaten, 8K video, ruimte-optimalisatie, streaming en meer technologieën voor nog meer en eenvoudiger luisterplezier.

Prachtig slank ontwerk
De CINEMA 70, een moderne uitdrukking van tijdloze ontwerpprincipes, heeft een zeer compact slank ontwerp, de iconische Marantz-poort en een symmetrisch ontwerp.

Vertrouwen in kwaliteit
De CINEMA 70s is zorgvuldig afgesteld voor verbazingwekkende prestaties en klank om het meest muzikale geluid naar uw huiskamer te brengen. Blinkt niet alleen uit op het gebied van geluid, maar de nieuwe CINEMA serie heeft ook een schitterend en geüpdatet modern design meegekregen. De CINEMA 70s heeft een zeer slank design en is ongeveer half zo hoog als de gemiddelde surround receiver, maar blijft zeer luxe uitgevoerd.

Connectiviteit
Door het uitgebreide aanbod aan aansluitmogelijkheden biedt de CINEMA serie een oplossing voor iedere eindgebruiker. 6 HDMI ingangen, Coax en Optisch digitale ingangen, analoog en zelfs een Phono input maken het een zeer breed toepasbaar product. Uiteraard is een multifuncionele afstandsbediening inbegrepen en is het mogelijk het apparaat te bedienen via het front-paneel of de app.
De Marantz CINEMA producten zijn zeer eenvoudig te installeren door middel van de eenvoudige begeleiding op uw TV.