Naar boven

Panasonic Lumix DMC-TZ80 Zilver

Art.nr: Panasonic DMC-TZ80
De Panasonic LUMIX DMC-TZ80, een 30x zoom reiscamera met 4k video en foto mogelijkheden.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

30x zoom zakformaat reiscamera

De nieuwe LUMIX TZ80 glijdt gemakkelijk in je zak tijdens het reizen. En ondanks dzijn kleine formaat, heeft de TZ80 een heleboel aantrekkelijke functies te bieden voor reizigers, van een onmisbare ultra zoom tot de nieuwste 4K video en foto technologie. Het brengt alle details in beeld, van complexe landschappen tot verre objecten en spontane opnames. Leg je reisherinneringen vast voordat ze aan je voorbij gaan. 

Hoge beeldkwaliteit, zelfs bij weinig licht

Met de 18,1 megapixel High Sensitivity MOS-sensor en de Venus Engine, kun je prachtige foto's maken, zelfs in de slechtere lichtomstandigheden. Dankzij het RAW-formaat kun je meer details vastleggen. De originele kleur- en lichtinformatie die wordt geregistreerdt, wordt na een minimale verwerkingstijd in de beeldgegevens opgeslagen. Daardoor kun je de beelden direct bewerken, met verbluffende resultaten. 

Kom dichterbij met de 30x zoom LEICA DC Lens

Met de TZ80 maak je alles van dichtbij mee. De 24mm LEICA lens heeft een 30x optische zoom, zodat alles wat je aandacht trekt binnen bereik komt en kan worden vastgelegd. 

Mis nooit meer het perfecte moment met 4k Photo

Dankzij de 4K technologie kun je met de 4K Photo functie ene korte video maken in 30 fps en daarna het beste fotomoment selecteren. Fotograferen, selecteren en opslaan. Mis nooit meer het perfecte moment. 

4K Video. Het avontuur in levendige details

De verbazingwekkende 4K Video technologie maakt het mogelijk om je reis op te nemen in tot wel 4x de kwaliteit van Full HD. Meer spanning, meer detail en nog meer herinneringen om op terug te kijken. 

Light Compensation

De Light Composition functie maakt het mogelijk om creatieve nachtcomposities te maken door heldere pixels apart op te slaan en meerdere beelden met elkaar te laten overlappen. ZO kun je eenvoudig en snel ongekende beelden maken met nog meer expressie en emotie, van bijvoorbeeld vuurwerk of nachtlandschappen. 

4K Live Cropping

De 4K Live Cropping functie maakt het mogelijk om mooie stabiele zoom opnames te maken terwijl de camera op een vaste positie blijft.  Door de opname in 4K direct te converteren naar Full HD is het mogelijk om vanuit een vaste positie mooie stabiele opnamen te maken, vooral bij nachopnames. Tevens is het mogelijk om geleidelijk en stabiel in te zoomen op een onderwerp zonder dat de zoomknop wordt bediend, doordat het kader zich naar het onderwerp verplaatst. 

 Maak nu een foto en stel later het focuspunt in

Stel je voor dat je precies kunt beslissen wat je wilt scherpstellen, zelfs na het maken van de foto. De Post Focus functie op de LUMIX TZ80 geeft je de mogelijkheid om dat te doen. Leg de scene vast, bekijk het beeld en raak het deel van de foto aan dat je wilt scherpstellen. Het is eenvoudig, verbluffend en allemaal geschikbaar op de LUMIX TZ80

Correctie over 5 assen/kantelcorrectie

De Hybrid O.I.S. met 5 assige correctie maakt het mogelijk om met een hand scherpe foto's en video's op te nemen. Het detecteert en compenseert de 5 camerabewegingen - horizontaal, verticaal en drie rotatiemogelijkheden. De level shot functie detecteert de horizontale lijn van het beeld en behoudt deze, zelfs als je de camera kantelt. Het zorgt voor stabiele video zelfs wanneer u onder een grote hoek filmt. 

Hoge snelheidsautofocus met DFD technologie

De Depth From Defocus Autofocus technologie van Panasonic berekent direct de afstand tussen de objecten in het kader en drijft de focus van de lens in een snelle, continue beweging aan. Dit systeem zorgt voor een snellere autofocus van tot wel 0,1 seconde en een burst-opneme met continue autofocus tot wel 5 frames per seconde. 

Specificaties

  • 30x optische zoom
  • 18,1 megapixels
  • MOS sensor
  • 4K functies
  • Post Focus
  • Light Speed AF
  • WiFi

 

  • Gewicht: 282 gram
  • Afmetingen: 64 x 38 x 112mm