Naar boven

Panasonic Lumix G 100-400mm LEICA DG Vario Elmar Telezoomlens

Art.nr: H-RS100400E
De Panasonic 100-400mm lens, met F4.0-6.3, brengt alles zo dichtbij dat het net lijkt of het voor uw neus gebeurt, dankzij het bereik van 200-800mm op 35mm equivalent.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

De lens besetaat uit 20 elementen in 13 groepen en heeft een aantal asferische en extra low dispersion-elementen met het oog op de beste beeldkwaliteit en het voorkomen van flare. Door zijn geavanceerde constructie voldoet deze nieuwe telezomlens aan de hoogste kwaliteitsnormen en is ook deze lumix-lens voorzien van het LEICA-logo.

De nieuwe 100-400mm LEICA DG VARIO ELMAR-lens van Panasonic heeft een elegant ontwerp met ene zwarte metallic afwerking en biedt een fantastische beeldweergave over het hele zoombereik. De brandpuntsafstand van 200-800mm (equivalent van 35mm camera) en een vergrotingsfactor van 0,5x bieden de mogelijkheid om van een afstand zeer gedetailleerde opnames te maken, maar ook schitterende close-ups. Met andere woorden, een ideale lens voor allerlei onderwerpen en situaties.

Om over het hele zoombereik foto's zonder bewegingsonscherpte te kunnen maken, beschikt de lens ook over Power I.O.S. Deze functie onderdrukt ongewenste trillingen en zorgt ervoor dat foto's scherp en helder worden. De 100-400mm lens is ook geschitk voor verschillende typen fotografie. De negen lamellen geven het diafragma een ronde vorm, wat een vloeiend en prachtig bokeh-effect produceert.

Vergeleken met conventionele super-telelenzen voor DSLR camera's is de nieuwste toevoeging aan hte LUMIX G-assortiment bijzonder gemakelijk mee te nemen. DIt is ideaal als mensen op reis de voorkeur geven aan een niet al te grote, zware uitrusting. Daarnaast is de lens ook duurzaam met een robuuste behuizing, dus geen zorgen meer over eventuele beschadiging door stof of een lichte regenbui.

De lens heeft niet alleen een praktisch formaat en gewicht. Hij is ook uitgerust met een tweedelige statiefbevestiging om sneller te kunnen wisselen tussen staand en liggend formaat. Howel de camera snel en eenvoudig 90graden kan worden gedraaid, blijven de knoppen voor Focus Limiting, Power O.I.S. en handmatig scherpstellen gemakkelijk bereikbaar omdat ze niet meebewegen als de lens wordt gedraaid.

De lens beschikt ook over een geïntegreerde inschuifbare zonnekap, zodat altijd de perfecte foto genomen kan worden, zonder dat men zich zorgen hoeft te maken over de straling van de zon.

 

De nieuwe LEICA telezoomlens van Panasonic is ideaal voor het vastleggen van 4K video's, omdat de constructie zorgt voor het beste contrast en optimale kleuren. Daarnaast is de lens uitgerust met de snelle en nauwkeurige 240fps AF motor. Door het geavanceerde ontwerp is het ook mogelijk om geluidloos video-opnames te maken, waardoor onderwerpen van dichtbij kunnen worden benaderd, zonder aandacht te trekken.

Specificaties

 • 100-400mm
 • 200-800mm op 35mm equivalent
 • F4.0-6.3
 • Power O.I.S.
 • Minimale Scherpstelafstand: 1.3m
 • Filtermaat: 72mm
 • Gewicht: 985g

Wat zit er in de doos?

 • Lensdop
 • Achterste lensdop
 • Opbergtas
 • Extern statiefbevestigingsstuk
 • Lenskap