Naar boven

Bowers & Wilkins 703 S3 Satin White (Prijs per stuk)

Art.nr: Bowers & Wilkins 703 S3 Satin White
Met Bowers & Wilkins 703 S3 vloerstaande luidspreker in huis geniet je van optimale weergave die de derde generatie B&W 700-Serie je kan bieden. Dankzij doorontwikkelde technologieën uit de 800 Diamond serie van B&W zijn deze luxe luidsprekers in staat je te vervoeren met verfijning en kracht met een heerlijke dynamiek.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Wit

Productinformatie

Met Bowers & Wilkins 703 S3 vloerstaande luidspreker in huis geniet je van optimale weergave die de derde generatie B&W 700-Serie je kan bieden. Dankzij doorontwikkelde technologieën uit de 800 Diamond serie van B&W zijn deze luxe luidsprekers in staat je te vervoeren met verfijning en kracht met een heerlijke dynamiek.

Bowers & Wilkins 703 S3 Satin White

Perfectie gecombineerd met stijl

De Bowers & Wilkins 703 S3 luidspreker luidspreker zit vol met slimme technieken en luxe componenten. Zoals de dubbele 16,5 centimeter grote Aerofoil basconussen voor een superdiep en heerlijk dynamisch basgeluid. 
Deze met luxe computermodellen ontwikkelde basdriver is voorzien van een variabele dikte, waardoor hij extra stevigheid biedt op de plekken waar dat het hardst nodig is. Dankzij de gebruikte materialen (een combinatie van papier en polystyreen) zijn de basdrivers extreem licht en stijf, met een sublieme weergave tot gevolg.

Bowers & Wilkins 703 S3

Carbon Tweeter-On-Top en Continuum FST

Wanneer je naar de Bowers & Wilkins 703 S3 luidspreker kijkt, valt meteen de aparte tweeter bovenop de luidsprekerbehuizing op. Speciaal voor de 700 S3 serie heeft Bowers & Wilkins een nieuwe, van de 800 Diamond/ Nautilus serie afgeleide, 2,5 cm. Carbon Dome tweeter ontworpen, die is geplaatst in een volledig ontkoppelde, taps toelopende aluminium buis die uit een enkel stuk werd gefreesd. 

Dit ontwerp zorgt voor een onverstoorde afstraling van hoe tonen, enkel aan de voorzijde van de luidspreker, waar het hoort. We kunnen je hier nu van een heel technisch verhaal over deze tweeter voorzien, maar het belangrijkste dat je moet weten is dat het de dome enorm stijf is en daardoor een break-up point (het moment waarop de tweeter gaat vervormen door natuurkundig niet te voorkomen eigenschappen) op maar liefst 47 kHz ligt. Ver boven het menselijk gehoor en perceptie.

Dat geldt trouwens ook voor de middentonen die de Bowers & Wilkins 703 S3 luidspreker je gehoor aanbiedt. Iedere driewegs-luidspreker van de nieuwe 700-Serie heeft een speciale midrange-conus, uitgerust met vier belangrijke Bowers & Wilkins-technologieën: de 15 centimeter grote Continuum conus, de randloze FST ophanging, de hagelnieuwe Biomimetic Suspension (ophanging) en een luxe ontkoppeling. Die ontkoppeling zorgt voor minimale verstoring van de middentoner door de basdrivers en dus meer 'lucht' in de weergave.

Bowers & Wilkins 703 S3

Alles voor goed geluid

De Bowers & Wilkins 703 S3 luidspreker voorziet in alles om je van goed geluid te kunnen voorzien. De aan de voorzijde gebogen kast, het slanke en elegante voorkomen, een geoptimaliseerd scheidingsfilter met alleen maar hoogwaardige componenten en de degelijke schroefterminals voor je luidsprekerskabels, waarbij bi-wiring en bi-amping ook mogelijk is. 

Dankzij de basreflexpoort (met FlowPort technologie) die naar beneden toe gericht is, kan je de Bowers & Wilkins 703 S3 luidsprekers makkelijker in je huiskamer plaatsen en de meegeleverde plint zorgt voor extra stabiliteit en ontkoppeling. De kast meet zonder plint een breedte van 19,2 cm en een diepte van 31,6/ 35,3 centimeter (de laatste waarde is met grille en aansluitingen inbegrepen).

Apollo advies nodig? 

Neem contact met ons op!

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons over Bowers & Wilkins en meer, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Uw vertrouwde adres, natuurlijk

Al meer dan 30 jaar

Apollo is al meer dan 30 jaar uw oude vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo natuurlijk het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad. Natuurlijk, ook voor de luidsprekers Bowers & Wilkins.

Specificaties

Bowers & Wilkins

Product 703 S3 White

Vloerstaande speaker

Zwart hoogglans

Hoogte (cm)    111.7

Breedte (cm)    29

Diepte (cm)    37.2

Gewicht (kg)    28.8

Frequentiebereik 30 - 33.000 Hz

Gevoeligheid 90 dB

Impedantie 8 Ohm

Type speaker 3 Weg, Bassreflex

Wat zit er in de doos?

Grille(s)
Handleiding
Jumpers
Product
Rubber dopjes
Spikes