Naar boven
€ 599,00
Kortingscode beschikbaar ?
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Audioquest Black Lab 5,0m Subwoofer kabel Audioquest Black Lab 5,0m Subwoofer kabel De Audioquest Black Lab subwoofer kabel is voorzien van een geïntegreerde aardkabel en is een zeer goed en goed betaalbare subwooferkabel. € 55,00

ELAC Debut S10EQ Subwoofer met App Control

Art.nr: Elac Debut S10EQ
De ELAC Debut S10EQ, een subwoofer met Bluetooth bediening en een 250mm woofer, aangestuurd door een 400 Watt BASH versterker.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Houdt u van bas? ELAC SubEQ en de geavanceerde Bluetooth® bediening laten u de Debut S10SQ bedienen vanaf uw smartphone of tablet. Een 250 mm woofer, aangestuurd door een 400 Watt BASH® versterker en aangevuld door een 250 mm passieve weergever in de bodem, creëert ongelooflijk lage frequenties en een ongehoord gevoel van echtheid!

Geavanceerde Bluetooth® bediening

Om de traditionele analoge bedieningsknoppen te vervangen is de subwoofer voorzien van ons geavanceerde digitale bedienings-systeem. Download de ELAC SubEQ app op uw smartphone of tablet en u hebt de complete controle. Geen gewurm meer aan de achterkant van de subwoofer!

De Elac Debut S10EQ is eenvoudig te bedienen met een App (Android en iOS), die u gratis kunt downloaden. Vanaf uw luisterpositie kunt u met uw smartphone of tablet de fijnafstemming van alle instellingen uitvoeren. En het mooiste is: er is geen gecompliceerde netwerkverbinding nodig, want de verbinding tussen subwoofer en smartphone of tablet komt tot stand via BLE (Bluetooth Low Energy) (*). Een bijkomend voordeel van dit digitale bedieningsconcept is, dat het ongewenst verstellen van de traditionele knoppen en regelaars achterop een subwoofer (door kinderen of huisdieren, of bij het afstoffen) niet meer mogelijk is.

Elac heeft vier preset-opties vooraf ingesteld, die met een knop in de app kunnen worden geselecteerd: Normal, Music, Cinema en Night. Wie wat dieper in de mogelijkheden van de besturings-app duikt, ontdekt diverse professionele opties zoals een 12-bands parametrische equalizer, een low-pass filter of een individuele instelling van de stroom-besparende automatische aan/uit-schakeling. De meest spectaculaire optie is de mogelijkheid, de S10EQ te kalibreren via de ingebouwde microfoon van een smartphone of tablet. De app meet de geluidsterkte, het frequentiebereik en reflecties in de ruimte, waarna de S10EQ optimaal wordt aangepast. Een volledig handmatige afstemming is ook mogelijk. Voor meer informatie over het instellen van de subwoofer met de Elac App verwijzen wij u naar dit document.

Een nieuwe speciaal ontwikkelde 250mm langeslag-woofer zorgt voor baskwaliteit en baskwantiteit. Dit is essentieel om de veeleisende film-soundtracks en muziekopnames van vandaag op een levensecht niveau te kunnen weergeven. Een passieve weergever van 250mm verbetert de transient-weergave en verhoogt de efficiëntie van de subwoofer.

Alle ELAC-subwoofers gebruiken BASH® versterkers. In tegenstelling tot gewone versterkers volgen BASH® versterkers het inkomende signaal en voorzien dit van de benodigde spanning, waarna het wordt doorgegeven aan een traditionele 400 Watt Klasse A/B versterker. Dit maakt de versterker ongelooflijk efficiënt, maar zorgt tevens voor kracht op het moment dat die nodig is voor dynamische film-soundtracks of muziek. De subwoofer merkt zelf dat hij een audiosignaal ontvangt en schakelt in. Om stroom te sparen zal de subwoofer zichzelf na een flinke periode van inactiviteit uitschakelen.

Een horizontale centrale versteviging versterkt de kast en maakt hem stijver Ongewenste vibraties, die de muziek of de film-soundtrack kunnen kleuren, worden zo geminimaliseerd. De compacte behuizing is fraai afgewerkt in geborsteld vinyl. In de voeten bevinden zich draadbussen (M6) voor het indraaien van bijgeleverde spikes (zonder schoteltjes).

Specificaties

 • MDF Behuizing
 • Frequentiebereik: 28-150Hz
 • 1x 250mm driver van onder hoge druk geperste en geïmpregneerde papierconus
 • 1x 250mm passieve radiator van onder hoge druk geperste en geïmpregneerde papierconus
 • Crossover-frequentie: 50x-150Hz
 • Versterkervermogen: 400 Watt Klasse A/B (Piek), 200 Watt RMS
 • 1x LFE aansluiting
 • Afmetingen:
  • Hoogte: 374mm inclusief voet
  • Breedte: 345mm
  • Diepte: 350mm inclusief aansluitterminals
 • Gewicht: 13.9 kg