Naar boven
€ 399,00
Kortingscode beschikbaar ?
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
HDMI Kabel 1.4 (3D) 3 meter HDMI Kabel 1.4 (3D) 3 meter Een HDMI Kabel 1.4 (3D) 3 meter biedt een hoogwaardige beeld en geluidsoverdracht. O.a. 3D, Audio Return Channel (ARC) en Ethernet ondersteuning. N... € 24,95
Audioquest Forest Optilink 0.75 Audioquest Forest Optilink 0.75 De AudioQuest Forest Optilink is een optische kabel en heeft synthetische polymeer-vezel geleiders en toslink pluggen. Hierdoor worden signalen zo ... € 39,00
Audioquest Evergreen RCA 0,60 Audioquest Evergreen RCA 0,60 De Evergreen RCA kabels zijn een belangrijk onderdeel voor uw geluidsset. Deze audiokabel is volgens Audioquest een van de meest geavenceerde audio... € 35,00

Yamaha YSP1600 MusicCast Soundbar Zwart

Art.nr: Yamaha YSP1600 Soundbar (MusicCast)
De Yamaha YSP-1600 maakt gebruik van de eigen CinemaDSP Digital chipset voor het weergeven van het ultieme surroundgeluid.
Merk:
Levertijd:
4-7 werkdagen

Productinformatie

Yamaha YSP1600 MusicCast Soundbar

Multiroom set-up

De Yamaha YSP-1600 met MusicCast kan dienen als basis voor een multiroom setup, waarbij WiFi, Bluetooth en Airplay naadloos zijn geïntegreerd. De Yamaha YSP-1600 soundbar kan dus ook het begin zijn van een complete geluidsoplossing voor in het huis, terwijl de bediening volledig wordt beheerd door een App.

MuiscCast

MusicCast biedt toegang tot diverse streaming diensten (zoals Spotify en Deezer), internetradio via vTuner, je digitale muziekcollectie, Bluetooth-apparaten en niet te vergeten externe bronnen die fysiek met het MusicCast ondersteunende Yamaha apparaat verbonden zijn.

Surround en vermogen

Voor de weergave van stereo en surroundgeluid heeft Yamaha de YSP-1600 voorzien van acht in lijn geplaatste 2,8 centimeter grote drivers, die samen met twee aan de bovenzijde van de soundbar geplaatste 8,5 centimeter woofers moeten zorgen voor een 5.1-kanaals geluidsbeleving. Een Klasse D versterking met een totaalvermogen van 76 Watt zorgt voor de aansturing van de interne speakers.

Ingangen, aansluitingen

De Yamaha YSP-1600 Digital Sound Projector is vrij compleet. Naast de meegeleverde afstandsbediening zit er in de verpakking meteen accessoires voor wandbevestiging, twee HDMI-aansluitingen, waarvan er één met de TV verbonden kan worden en CEC/ ARC ondersteunt. Deze aansluitingen zijn helemaal up to date met HDCP 2.2 certificering en 4K60p en 3D ondersteuning. Een optische digitale ingang, een analoge aansluiting en een mogelijkheid om de soundbar bekabeld met het thuisnetwerk te verbinden maken de ingangen compleet, terwijl liefhebbers van meer laag een externe subwoofer aan kunnen sluiten.

Streamen en meer

Dolby Digital, Dolby ProLogic II, DTS en stereo-signalen (LPCM) worden allen ondersteund door de Yamaha YSP-1600 Digital Sound Projector. Voor het streamen van muziek is er AirPlay voor Apple gebruikers, is de Bluetooth-ontvanger voorzien van A2DP en via DNLA worden WAV-, Flac- en AIFF bestandsindelingen met een maximale resolutie van 192 kHz ondersteund (Apple Lossless gaat tot 96 kHz).

Zowel via de toetsen aan de voorkant van de slechts 6,5 centimeter hoge Yamaha soundbar als de afstandsbediening kunnen standaard bediening worden gepleegd, de MusicCast App is echter veel uitgebreider en via de Home Theater Controller App zijn meer instellingen bereikbaar.

Bluetooth In en uit

Uniek; Bluetooth in en uit, dus u kunt het geluid van de soundbar (dus ook Spotify enz) naar iedere willekeurige (portable) bluetooth speaker verzenden, handig voor in en rond het huis!

Wat zit er in de doos?

Afstandsbediening

Gebruiksaanwijzing

Video