Naar boven

Yamaha Duett MusicCast Set Zwart

Art.nr: Yamaha Duett MusicCast Set Zwart
Set bestaande uit MusicCast YSP1600 Soundbar en WX-030 Multiroom speaker
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Set bestaande uit Yamaha YSP1600 + Yamaha WX030 zwart;

De Yamaha YSP-1600 met MusicCast kan dienen als basis voor een multiroom setup, waarbij WiFi, Bluetooth en Airplay naadloos zijn geïntegreerd. De Yamaha YSP-1600 soundbar kan dus ook het begin zijn van een complete geluidsoplossing voor in het huis, terwijl de bediening volledig wordt beheerd door een App. MusicCast biedt toegang tot diverse streaming diensten (zoals Spotify en Deezer), internetradio via vTuner, je digitale muziekcollectie, Bluetooth-apparaten en niet te vergeten externe bronnen die fysiek met het MusicCast ondersteunende Yamaha apparaat verbonden zijn.

Voor de weergave van stereo en surroundgeluid heeft Yamaha de YSP-1600 voorzien van acht in lijn geplaatste 2,8 centimeter grote drivers, die samen met twee aan de bovenzijde van de soundbar geplaatste 8,5 centimeter woofers moeten zorgen voor een 5.1-kanaals geluidsbeleving. Een Klasse D versterking met een totaalvermogen van 76 Watt zorgt voor de aansturing van de interne speakers.

De Yamaha YSP-1600 Digital Sound Projector is vrij compleet. Naast de meegeleverde afstandsbediening zit er in de verpakking meteen accessoires voor wandbevestiging, twee HDMI-aansluitingen, waarvan er één met de TV verbonden kan worden en CEC/ ARC ondersteunt. Deze aansluitingen zijn helemaal up to date met HDCP 2.2 certificering en 4K60p en 3D ondersteuning. Een optische digitale ingang, een analoge aansluiting en een mogelijkheid om de soundbar bekabeld met het thuisnetwerk te verbinden maken de ingangen compleet, terwijl liefhebbers van meer laag een externe subwoofer aan kunnen sluiten.

Dolby Digital, Dolby ProLogic II, DTS en stereo-signalen (LPCM) worden allen ondersteund door de Yamaha YSP-1600 Digital Sound Projector. Voor het streamen van muziek is er AirPlay voor Apple gebruikers, is de Bluetooth-ontvanger voorzien van A2DP en via DNLA worden WAV-, Flac- en AIFF bestandsindelingen met een maximale resolutie van 192 kHz ondersteund (Apple Lossless gaat tot 96 kHz). Zowel via de toetsen aan de voorkant van de slechts 6,5 centimeter hoge Yamaha soundbar als de afstandsbediening kunnen standaard bediening worden gepleegd, de MusicCast App is echter veel uitgebreider en via de Home Theater Controller App zijn meer instellingen bereikbaar.

Uniek; Bluetooth in en uit, dus u kunt het geluid van de soundbar (dus ook Spotify enz) naar iedere willekeurige (portable) bluetooth speaker verzenden, handig voor in en rond het huis!

Met de Yamaha WX-030 luister je in elke kamer naar je favoriete muziek. Deze speaker maakt deel uit van het MusicCast multiroom systeem. Verspreid verschillende speakers door het huis en stuur ze aan met 1 app die je bedient vanaf een mobiel apparaat. Als je niet in elke kamer naar hetzelfde lied wilt luisteren, bedien je de speakers individueel. Zo luister je in de slaapkamer naar een rocknummer, terwijl je partner in de woonkamer danst op housemuziek. Omdat de speaker muziek via AirPlay en wifi streamt, is hij geschikt voor zowel een Apple als Windows apparaat. Heb je maar 1 speaker, maar wil je wel in elke kamer naar muziek luisteren? Dan draag je het compacte ontwerp gemakkelijk naar een andere ruimte.