Naar boven
Aanbevolen
Sandisk SDHC 32GB Extreme Pro 95mb/sec Sandisk SDHC 32GB Extreme Pro 95mb/sec De Sandisk Extreme Pro serie is een must have voor de fotograaf of filmer die het beste wil voor zijn camera. 3495
Hoya PL-CIR SLIM 40.5mm Hoya PL-CIR SLIM 40.5mm Polarisatie filters zijn filters die vaak voor speciale situaties gebruikt worden. Een CP-filter is wat blauwer in vergelijking met een UV-filter. ... 3195
Peter Hadley Las Vegas 40 Peter Hadley Las Vegas 40 Las Vegas is een moderne zwarte tas met oranje accenten. Voor een goed overzicht heeft de tas zachte fleece voering en is zeer ruim. De tas heeft t... 1995
Sony Oplaadbare Li-ion Accu NP-FW50 Sony Oplaadbare Li-ion Accu NP-FW50 Sony NP-FW50 is een extra accu voor uw Sony camera. Handig, zo kunt u langer door blijven fotograferen. 5995
Peter Hadley Arizona 40 Blauw Peter Hadley Arizona 40 Blauw Sportief design, gemaakt van duurzaam nylon voor de ideale bescherming. 5995

Sony Alpha A6300 + E 16-50mm F3.5-5.6 OSS

Art.nr: Alpha 6300 + E 16-50mm F3.5-5.6 OSS
Sony Alpha 6300 + E 16-50mm F3.5-5.6 systeemcamera beschikt over een 4D focus-systeem dat het mogelijk maakt om een object in slechts 0.05 seconden scherp te stellen, een van de snelste autofocus tracking-tijd ter wereld.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Exmor® CMOS-beeldsensor met 24,2 MP
De nieuwe Exmor® CMOS-sensor met 24,2 MP legt de lat voor beeldverwerking nog hoger. Met de koperen bedrading en een beter circuit kan de bedradingslaag worden teruggebracht voor een efficiëntere lichtverzameling. Het brede gevoeligheidsbereik tot ISO 51200 levert beelden met weinig ruis op. Het gebruik van koper versnelt het uitlezen en maakt geavanceerde opnamen in 4K en Full HD met 120 fps mogelijk.

Supersnelle BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor
Hoe brengen de superieure snelheid, kracht en efficiëntie van de BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor het potentieel en de gevoeligheid van de nieuwe beeldsensor tot uitdrukking? Met een algoritme dat is geoptimaliseerd voor de nieuwe beeldsensor zodat foto's en films een ongeëvenaarde resolutie en meer textuur en detail krijgen, in het bijzonder bij middelhoge tot hoge ISO-instellingen

425 AF-punten met fasedetectie
Dankzij 's werelds meeste12 (425) autofocuspunten met brandpuntsvlakfasedetectie ontstaat een zeer brede en dichte dekking van de AF-punten. De α6300 stelt dan ook accurater, efficiënter en betrouwbaarder scherp op onderwerpen in het hele frame.

Snelle autofocus van 0,05 s
De α6300 beschikt over 's werelds hoogste autofocussnelheid (0,05 s) met verbeterde prestaties dankzij de geïntegreerde snelle hybride autofocus en de buitengewone efficiëntie van de BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor. Zeer veel informatie wordt hierdoor met verbluffende precisie verwerkt

High-density Tracking AF-technologie
Voor uiterst betrouwbare precisie en stabiele tracking worden AF-punten door de nieuwe High-density Tracking AF-technologie geactiveerd om het gebied rond het onderwerp met circa 7,5 keer de dekkingsdichtheid van de 6000 te volgen. Alleen deze autofocusfunctie met brandpuntsvlakfasedetectie kan AF-punten vloeiend activeren en bewegende onderwerpen binnen het frame met zulke foutloze precisie volgen.

Supersnel continu fotograferen met Live View
Laat de actie duidelijk uitkomen met supersnel continu fotograferen tot 11 fps. Of kies uit drie snelheden tot 8 fps, op basis van de opnamesituatie, voor continu fotograferen met Live View met minimale vertraging op de elektronische zoeker of het lcd-scherm. Zo krijgt u het gevoel dat u direct met een optische zoeker aan het opnemen bent.

Autofocus met brandpuntsvlakfasedetectie voor lenzen met A-bevestiging
De α6300 biedt autofocus met brandpuntsvlakfasedetectie, zelfs wanneer er een lens met A-bevestiging is bevestigd via een bevestigingsadapter (LA-EA3) van Sony. U kunt dus uw voordeel doen met de unieke brede dekking van het autofocussysteem dankzij 425 AF-punten met brandpuntsvlakfasedetectie, plus een snelle, vloeiende tracking bij opnamen met andere lenzen en lenzen met E-bevestiging.

XGA OLED Tru-Finder™
De α6300 introduceert een XGA OLED Tru-Finder™ met hoog contrast, hoge resolutie en hoge zichtbaarheid die donker en kleur in elk fijn detail weergeeft. Er is ook een modus om beelden met een hogere framesnelheid van 120 fps (100 fps) weer te geven, zodat u de actie vloeiend ziet en gemakkelijk op deze elektronische zoeker kunt volgen.

4K-filmopnamen
4K-filmopnamen in de Super 35 mm-indeling, waarbij iedere pixel wordt uitgelezen zonder pixelsamenvoeging, maken circa 2,4 keer zo veel informatie mogelijk dan standaard is vereist voor 4K (QFHD: 3840 x 2160). Dergelijke rijke gegevens zijn in feite equivalent aan 6K-gegevens en bieden duidelijk de ultieme resolutie in 4K-beelden.

Fotograferen in Full HD bij 120 fps en 4x/5x slowmotionopnamen
U kunt hoogwaardig beeldmateriaal opnemen in Full HD17. U kunt zelfs met een hoge bitsnelheid tot 100 Mbps supersnelle opnamen maken in Full HD van 120 fps (100 fps) met autofocustracking. Interne opnamen van 4x/5x slowmotionfilms met een framesnelheid van 30p (25p) of 24p zijn met de camera ook mogelijk.

Opnamen met S-Gamut/S-Log
Opnamen met S-Gamut/S-Log geven u de flexibiliteit om expressievere films te maken door kleurgradatie toe te passen in de postproductiefase. De S-Log3- en S-Log2-gammacurves hebben een breed dynamisch bereik (tot 1300%) om witte en zwarte vlekken te minimaliseren. De α6300 biedt bovendien maar liefst een 14-stops speelruimte met de S-Log3-gamma-instelling. De camera ondersteunt tevens de kleurruimten S-Gamut, S-Gamut3 en S-Gamut3. Cine van Sony. *S-Log2 en S-Log3 zijn ontwikkeld voor het verwerken van foto's.

Geluidloos fotograferen
De modus Geluidloos fotograferen bedient de sluiter zonder enig geluid, zelfs bij continu fotograferen tot circa 3 fps met AF/AE-tracking. Deze modus is dus erg handig voor het maken van opnamen van voorstellingen binnen, van dieren buiten, en in andere situaties waar stilte essentieel is. Als u deze modus toewijst aan een aanpasbare knop, kunt u deze probleemloos en onopvallend in- en uitschakelen.

One-touch remote/One-touch sharing
Met de One-touch remote gebruikt u uw smartphone of tablet als zoeker/afstandsbediening. Met one-touch sharing zet u foto's/video’s over op uw apparaat om te delen via sociale netwerken. Installeer gewoon de PlayMemories Mobile™-app via Wi-Fi® op uw Android-apparaat met NFC-functie. Raak de camera vervolgens met het apparaat aan om ze met elkaar te verbinden. Geen NFC? Geen probleem. Met de nieuwe QR-codecompatibiliteit kunt u de apparaten ook koppelen.

Verbeterde snelle hybride autofocus voor films
Snelle hybride autofocus zorgt voor uiterst precieze autofocus bij het filmen, wat vooral voor 4K-opnamen handig is. Naast een zeer hoge dichtheid aan AF-punten met fasedetectie heeft dit systeem in de α6300 een instelbare snelheid voor de AF-aandrijving en een instelbare AF-volggevoeligheid. Zo kunt u met de scherpstelling net zo creatief zijn als de omstandigheden en uw fantasie toestaan.

AF in vergrootglas voor scherpstelling
U kunt autofocus zelfs gebruiken terwijl u een geselecteerd beeldgebied op de zoeker of het lcd-scherm vergroot. Zo kunt u de scherpstelling bijvoorbeeld verfijnen. Dat is heel handig bij macro-opnamen, wanneer een accurate scherpstelling cruciaal is.

AF met vergrendeling
Met deze functie blijft de scherpstelling op een bewegend onderwerp automatisch behouden. Lijn het doelframe gewoon uit met het te volgen onderwerp en druk op de middelste knop. Als u het onderwerp kwijtraakt, kan de camera dat onderwerp detecteren en de autofocus met vergrendeling hervatten zodra het onderwerp weer in beeld verschijnt.

Flexibele spot uitbreiden
Wanneer het geselecteerde AF-punt een bewegend onderwerp kwijtraakt of er niet op is gepositioneerd, zorgt de functie Uitgebreide flexibele spot automatisch dat de omliggende AF-punten direct op dat onderwerp scherpstellen.

Oog-autofocus in de modus AF-C
Oog-autofocus is nu beschikbaar in de modus AF-C op deze camera. Dat betekent dat er automatisch wordt scherpgesteld op het oog van een onderwerp en dat het oog zelfs wordt gevolgd als het gezicht beweegt. Dat geeft u meer vrijheid om een compositie te maken. 

Hoge geluidskwaliteit (microfoonaansluiting, XLR-adapterset) 
Naast aan te sluiten microfoons ondersteunt de camera lijninvoer van professionele audio-apparaten met een XLR-aansluiting. Daartoe is een XLR-adapterset (XLR-K2M/XLR-K1M) verkrijgbaar waarmee diverse hoogwaardige microfoons zijn aan te sluiten. Zo kunt u de audio nauwkeurig afstellen en hoogwaardig geluid met weinig ruis opnemen voor het betere filmwerk.

Zuivere HDMI-uitvoer
Deze functie ondersteunt 4K en Full HD17 en maakt ongecomprimeerde filmuitvoer naar een externe recorder of monitor mogelijk. Het beeld kan ook worden opgenomen in de camera 18, zelfs wanneer de signalen met behulp van deze functie worden uitgevoerd.

Hulpfunctie gammaweergave
Dankzij deze functie kunt u beelden met natuurlijk contrast bekijken terwijl u opnamen maakt met de S-Log-gamma-instelling, S-Log2 en S-Log3 omzet naar ITU709 (800%) gamma voor het controleren19 van beelden of scherpstelling terwijl u een afbeelding vergroot op het lcd-scherm of in de zoeker.

Verbeterde zebrafunctie
Vereenvoudig controle van de belichting, vooral wanneer u gebruikmaakt van de S-Log-gamma-instelling. Stel het helderheidsniveau voor een videosignaal in tussen 0-109% en stel een bereik in tussen +10% en -10% van die waarde. Een zebrapatroon geeft dan de gebieden aan met dat belichtingsniveau binnen dat bereik. Nieuwe instelling voor minimaal helderheidsniveau waarschuwt u voor overmatige lichte tinten.

Sterke behuizing van magnesiumlegering
De robuuste, stevige en lichte behuizing van de α6300 is sterker dan die van eerdere modellen dankzij de interne frames en de achter-, boven- en voorzijde die van een lichte, stevige magnesiumlegering zijn gemaakt. Deze compacte vorm is solide en betrouwbaar, ligt vast in de hand en maakt de camera bij uitstek geschikt voor de uitdagingen van opnamen in het veld.  

Stof- en vochtbestendigheid
U kunt onbezorgd opnamen maken in moeilijke omgevingen, dankzij uitgebreide beschermingsmaatregelen tegen stof en vocht20 die het binnendringen van water en stof in de behuizing helpen voorkomen. Deze maatregelen omvatten afdichtingen rondom de knoppen en regelaars, alsmede een beschermende, dubbellaagse structuur die een naadloze afdichting tussen panelen en onderdelen waarborgt.

Robuuste lensbevestiging
De sterkte en stijfheid van de camerabehuizing en lensbevestiging vormen een bijzonder solide fundament voor de bevestiging en het intensieve gebruik van zelfs grote, zware lenzen zoals telelenzen en lenzen voor filmopnamen.

Voeding: USB 
De camera kan worden gevoed via een USB-verbinding met een pc of via een mobiele batterij. De batterij van de camera gaat daardoor langer mee. Wanneer u de camera uitschakelt, kunt u dezelfde verbinding gebruiken om de batterij op te laden.

14-bits RAW-uitvoer
Bij RAW-opnamen helpen 14-bits RAW-uitvoer en 16-bits beeldverwerking het maximum aan details te behouden en beelden te produceren van de hoogste kwaliteit met rijke kleurovergangen. De 14-bits RAW-indeling (Sony ARW) staat garant voor een optimale kwaliteit voor latere aanpassing van het beeld (via Image Data Converter of andere software).

Minimale sluitertijd ISO AUTO
Voorkom onscherpte in een opname van een bewegend onderwerp door een sluitertijd in te stellen waarbij de ISO-gevoeligheid gaat veranderen wanneer ISO AUTO (in de modus P of A, of in multi-frame ruisonderdrukking) wordt geselecteerd.

Instelling bestandsnaam
U kunt nu de eerste drie tekens van de bestandsnaam aanpassen op de camera. De bestandsnaam begint standaard met 'DSC', maar u kunt dit veranderen en drie tekens naar keuze instellen. Dit maakt het voor fotografen makkelijker om bestanden te beheren, zeker als er tijdens een opdracht met meerdere camera's wordt gewerkt.

PlayMemories Camera Apps™
Geef uw creatieve expressiviteit in het fotograferen meer ruimte met deze applicatiedownloadservice, waarmee u nieuwe functies aan de camera kunt toevoegen21. U hebt de keuze uit Time-lapse voor opnamen met intervallen die u kunt combineren, Smart Remote Control om instellingen vanaf een smartphone of tablet te regelen, Hemel-HDR (beeldvorming met groot dynamisch bereik), Sterspoor, Rechtstreekse grading, Vloeiende reflectie en andere apps.

Ondersteund in Capture One Express (voor Sony) 
Capture One Express (voor Sony) is een van 's werelds beste RAW-converters en geeft kleuren nauwkeurig weer met ongelofelijke details. U profiteert van flexibel beheer voor uw digitale assets, alle essentiële aanpassingstools en snelle, responsieve prestaties in één aanpasbare en geïntegreerde oplossing. * Richt alle vragen over aankoop, gebruik en ondersteuning van Capture One oplossingen tot Phase One.

 

Specificaties

 • 425 Autofocuspunten
 • Autofocus met fasedetectie
 • Exmor CMOS Beeldsensor
 • 24.2 Megapixels
 • BIONZ X Beeldverwerkingsprocessor
 • ISO 100 - 51200
 • 4K Filmopnamen
 • 7.5 cm breedbeeld TFT scherm
 • XGA OLED elektronische zoeker
   
 • Gewicht body: 404g incl. batterij en geheugenkaart.
 • Afmetingen: 120 x 66.9 x 48.8mm
   

Wat zit er in de doos?

 • Accu(NP-FW50)
 • Netadapter
 • Schouderriem
 • Accessoireschoendop
 • Oculairdop
 • Micro USB-kabel
 • Sony SELP1650 objectief