Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 825
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 825
Audioquest Forest Optilink 3.00 Audioquest Forest Optilink 3.00 De AudioQuest Forest Optilink is een optische kabel en heeft synthetische polymeer-vezel geleiders en toslink pluggen. Hierdoor worden signalen zo ... 8900
Norstone Banana Plugs (Set van 4) Norstone Banana Plugs (Set van 4) Vergulde banaanpluggen voor de schone en esthetische afwerking van uw kabels 1995

Ook voor Sony STR-DN1080 7.2 AV RECEIVER bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Sony STR-DN1080 7.2 AV RECEIVER
Geniet met volle teugen van entertainment dankzij het kamervullende 7.2-kanaals Surround Sound en een uitgangsvermogen van 165 W per kanaal op deze Sony STR-DN1080 7.2 AV RECEIVER. Een oorspronkelijke 4K-bron kan rechtstreeks worden doorgevoerd naar 4K HDMI IN met HDCP2.2
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Sony STR-DN1080 7.2 AV RECEIVER

Geniet van geluid van studiokwaliteit dankzij de DSD-audiocodec Direct Stream Digital—speciaal ontworpen voor hi-res audio. Deze 1-bits indeling maakt gebruik van een stroom 1en en 0en van zeer hoge frequentie om audiogolven te vormen met een hogere resolutie dan conventionele codecs. Het resultaat is een helderdere en scherpere audiokwaliteit met hoge resolutie. De STR-DN1080 ondersteunt DSD-decodering van 5,6 MHz (2-kanaals) via USB en netwerkverbindingen, en ook DSD-decodering van 2,8 MHz (tot 5-kanaals) via HDMI, USB en netwerk.

Een oorspronkelijke 4K-bron kan rechtstreeks worden doorgevoerd naar 4K HDMI IN met HDCP2.2. Standaard HD-resolutie met hogere kwaliteit en meer zichtbare details dankzij video-opschalingstechnologie. Hiervoor was opschalen alleen mogelijk van 1080/24p naar 4K/30p, maar de nieuwe STR-modellen kennen geen beperking voor de resolutie van de video-invoer.

Geniet met volle teugen van entertainment dankzij het kamervullende 7.2-kanaals Surround Sound en een uitgangsvermogen van 165 W per kanaal. Via een speciaal kanaal kunt u twee actieve subwoofers aansluiten, zodat de bas gelijkmatig over de ruimte wordt verdeeld. Dus of u nu films kijkt, games speelt of luistert naar uw favoriete muziek, u geniet van een verbeterde entertainmentervaring.

De STR-DN1080 ondersteunt zowel Dolby® TrueHD als DTS-HD Master Audio™ voor Blu-ray Disc™-soundtracks met ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Deze geavanceerde High Definition audio-indelingen reproduceren geluid van bijna-studiokwaliteit zonder kwaliteitsverlies. Hierdoor geniet u van meerkanaals audio en ruimtelijk Surround Sound van bioscoopkwaliteit bij het afspelen van films en muziek.

Geniet volop van filmgeluid waar u ook gaat zitten. ADCAC (Advanced Digital Cinema Automatic Calibration) optimaliseert de audioprestaties voor een goede geluidsbalans. Gebruik de meegeleverde microfoon om de akoestische eigenschappen van uw kamer te meten met betrekking tot waar u zit en de positie van de speakers. Het systeem stelt en stemt het geluid dienovereenkomstig af en elimineert plekken met zwak geluid om een breed, natuurlijk geluidspodium te creëren.

Geniet van helder, dynamisch geluid bij elk volume dankzij de ingebouwde geluidsoptimalisatie. De AV-ontvanger meet automatisch de speakerefficiëntie en past de frequentierespons op basis van hoorbaarheid aan. Daardoor ontstaat een rijk geluid—zelfs bij het kijken of luisteren naar inhoud op normaal volume.

Middenspeakers worden meestal onder het scherm geplaatst, zodat alle centrale geluiden van onder het scherm komen. Met deze functie lijkt het of de middenspeaker zich ten hoogte van scherm bevindt. De hoogte van het geluid van de middenspeaker kan worden aangepast tot de gewenste hoogte. (Dit werkt met reeds geïnstalleerde hoge speakers aan de voorzijde). De geluidsverhoging van de middenspeaker kan worden ingesteld op 0 (Uit) of tussen 1 en 10. Met een hogere instelling wordt de middelste positie verhoogd, zodat luisteraars deze functie kunnen aanpassen aan hun voorkeuren. Deze functie kan worden gebruikt in combinatie met de A.F.D. -modus (die geen geluidsveld toevoegt) en filmmodi zoals HD Digital Cinema Sound, enz.

Met deze functie worden de voor- en middenspeakers van de speakers in het plafond als het ware rond het scherm gebracht. Nu hoort u de stemmen van de personages uit het scherm in plaats van uit het plafond. Deze modus laat muziek ook natuurlijker en rijker klinken in een kamer met plafondspeakers.

Boots de uitzonderlijke akoestiek van het iconische Cary Grant Theatre thuis na. HD Digital Cinema Sound® is ontwikkeld met Sony Pictures Entertainment en gebaseerd op metingen in het Cary Grant Theatre—gebruikt voor het dubben van geluid voor Hollywood-filmproducties. Zo krijgt u bij elke film die u kijkt een echte Hollywood-ervaring.

Beleef het livegevoel van een concertzaal in uw eigen woonkamer. De Concert Hall-modus is gebaseerd op metingen in enkele wereldberoemde concertzalen. U hebt 3 keuzes: de Berliner Philharmoniker, Musikverein Wien en het Concertgebouw in Amsterdam.

LDAC is een nieuwe audiotechnologie van Sony waarmee u via Bluetooth® draadloos kunt genieten van hoogwaardige audio. Omdat 3x zo veel gegevens worden verzonden, biedt LDAC een optimale draadloze luisterervaring voor al uw muziek.

Al uw muziek heeft slechts één verbinding nodig. Stream uw favoriete nummers draadloos vanaf uw smartphone, tablet of laptop via Wi-Fi®—er zijn geen kabels nodig. Geniet van muziek vanaf uw DLNA-compatibele Home Server of pc—DLNA fungeert als databrug tussen uw apparaten. Met AirPlay kunt u muziek, films, tv-programma's, foto's en meer streamen of downloaden vanaf uw iOS-apparaat via de versterker naar uw tv.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?
Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor hifi
Ook voor OLED TV van Sony bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Uitgangsvermogen (Watt per kanaal) 165
Decoders Dolby Atmos, Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Digital Live, Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic IIx, Dolby Pro Logic IIz, Dolby TrueHD, DTS, DTS 96/24, DTS Connect, DTS ES, DTS HD, DTS Neo:X, DTS Neural:X, DTS:X
Bluetooth
Wi-Fi
Streamingdiensten Airplay, Deezer, Last.FM, Spotify, TuneIn
FM/AM Tuner Ja/nee
RDS
Voorkeuzezenders 30
USB aansluitingen 1
Luidsprekeruitgangen 7.2
Luidsprekerselector -
HDMI (in / uit) 6/2
Component (in / uit) 0/0
S-Video (in / uit) 0/0
Composiet (in / uit) 2/0
Digitaal Optisch (in / uit) 1/0
Digitaal Coaxiaal (in / uit) 1/0
Analoog (in / uit) 4/0
Subwoofer pre-out 2
Pre-out (algemeen)
Meerkanaals ingang
Netwerkaansluiting (bedraad)
Geschikt voor Banana pluggen
Multi-zone
Headphone Output
4K ondersteuning
Appbediening
Afmetingen (B x H x D) (in mm) 331 x 156 x 430

Wat zit er in de doos?

  • Receiver
  • Afstandbediening
  • Handleiding
  • Batterijen voor afstandbediening
  • Instelmicrofoon