Naar boven

Cambridge Audio CXA81 - Vakantiegeld Deal

Art.nr: Cambridge Audio CXA8 Aktie
Vakantiegeld Deal €999 met kortingscode: VK100
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Vakantiegeld Deal €999 met kortingscode: VK100

Interesse in meer interessante Vakantiegeld Deals? Klik HIER

Krachtig

Het vermogen is 2x 80 Watt, 8 Ohm en kan deze versterker moeiteloos de meeste luidsprekers aansturen. Cambridge CXA81 is uitgerust met twee schakelbare luidspreker groepen. Cambridge Audio CXA81, een prachtig ontworpen geïntegreerde versterker met een perfecte geluidskwaliteit.

Minimalistisch en stijlvol

De CXA81 is minimalistisch. Hiermee past deze prachtige versterker perfect in elk interieur. De CXA81 heeft een 3,5mm hoofdtelefoonaansluiting op het frontpaneel. Overigens zijn alle functies eenvoudig via het front te bedienen. Ook levert Cambridge Audio een handige afstandsbediening.

Aansluitmogelijkheden

De versterker beschikt over maar liefst vier analoge lijningangen waarbij een van de ingangen tevens een handige 3,5mm aansluiting op het frontpaneel heeft voor een snelle toegang. 

Digitaal

Er zijn vier digitale ingangen waarvan twee optisch, 1 coaxiaal en een USB aansluiting. De versterker heeft ook een pre-out zodat u met deze CXA81 eenvoudig een eindversterker of set actieve speakers kunt aansturen. Ook is er een subwoofer aansluiting voor een actieve subwoofer, mocht u wat extra laag wensen.

Hoogwaardig DAC chip

Deze CXA-81 is voorzien van een nieuwe hoogwaardige ESS Sabre SE9016K2M DAC-chip met een maximale resolutie van 32bit / 384kHz PCM en DSD256. Hiermee presteert deze geïntegreerde versterker op een hoog niveau.

Bluetooth 

Cambridge Audio heeft aptX HD Bluetooth geïmplementeerd en hiermee speelt deze CXA81 alles in huis af vanaf elke denkbare audiobron. Analoog, via computer of via smartphone, de CXA81 kan het.

Advies nodig? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Ook voor uw hifi van Cambridge audio bent u bij natuurlijk Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Cambridge audio bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. 

U kunt langskomen in onze winkel in het gezellige Almere stad op Korte Promenade 5

Specificaties

Vermogen (bij 8 Ohm): 60 Watt per kanaal

Dac: ESS Sabre SE9010K2M

USB maximale resolutie: 32bit / 384 kHz & DSD256

Analoge ingangen: 4 x RCA, 1 x 3,5 mm

Analoge Uitgangen: 1 x RCA

Subwoofer uitgang

Hoofdtelefoonuitgang

Luidsprekers: A + B mogelijk

afstandsbediening

Digitale ingangen: 1 x S / PDIF coaxiaal en 2 x TOSLINK optisch

Bluetooth aptX

RS232 bediening

Trigger In / Uit