Naar boven

Bowers & Wilkins 704 S3 Mokka (Prijs per stuk)

Art.nr: Bowers & Wilkins 704 S3 Mokka
Deze compacte B&W vloerstaande luidspreker uit de derde generatie van de 700-serie biedt alle technieken van Bowers & Wilkins, maar toepasbaar en ook erg geschikt voor minder grote ruimtes.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Mocha (Mokka)

Productinformatie

Bowers & Wilkins 704 S3 Mokka luidspreker biedt een perfecte balans tussen klank en uitstraling. 

Deze compacte B&W vloerstaande luidspreker uit de derde generatie van de 700-serie biedt alle technieken van Bowers & Wilkins, maar toepasbaar en ook erg geschikt voor minder grote ruimtes.

Kraakhelder en dynamisch

Ondanks het feit dat de Bowers & Wilkins 704 S3 luidspreker compact is, levert deze 704 S3 de liefhebber van muziek en home cinema een geluid dat kraakhelder en vol dynamiek is. 

Aerofoil Profile-bass drivers

Dbbele Aerofoil Profile-bassdrivers zorgen voor meer dan voldoende uitbreiding en schaal en de ontkoppelde Continuum-conus FST-driver levert kraakhelder geluid in het middengebied. 

Tweeters

Ook is Bowers & Wilkins 704 S3 voorzien van speciaal ontkoppelde Carbon Dome tweeters, die speciaal voor de nieuwe 700-serie zijn ontwikkeld. Deze 2,5 centimeter grote tweeters zijn een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de aluminium double dome tweeter, met een break-up plafond van 47 kHz voor een nauwkeurige en gedetailleerde geluidskwaliteit.

Composietconstructie

Dankzij de composietconstructie vermijdt de Continuum conus de abrupte overgangen die de prestaties van een traditionele driver kunnen beïnvloeden. Het resultaat is een meer open, neutrale weergave die stemmen en instrumenten met precisie en transparantie overbrengt. En de randloze FST ophanging met Biometric Suspension en luxe ontkoppeling dragen daar zeker aan bij. 

Bass

Dubbele 13 centimeter grote Airofoil Profile basconussen in de Bowers & Wilkins 704 S3 luidspreker zorgen voor een heel diep en dynamisch basgeluid. Deze met luxe computermodellen ontwikkelde basdriver is voorzien van een variabele dikte, waardoor hij extra stevigheid biedt op de plekken waar dat het hardst nodig is. Dankzij gebruikte materialen (een combinatie van papier en polystyreen) zijn de basdrivers extreem licht en stijf, met een sublieme weergave tot gevolg.

Subliem in zijn klasse

Mede dankzij de aan de voorzijde gebogen kast, het slanke en elegante voorkomen, een geoptimaliseerd scheidingsfilter met alleen maar hoogwaardige componenten en de degelijke schroefterminals voor je luidsprekerskabels, waarbij bi-wiring en bi-amping ook mogelijk is. 

Basreflexpoort

Dankzij de basreflexpoort (met FlowPort technologie) aan de achterkant is de basweergave extra diep en dankzij de meegeleverd foam plug kan deze indien gewenst toch gedempt worden voor plaatsing dichtbij een achterwand. Spikes, rubber doppen en magnetische grilles zijn uiteraard inbegrepen.

Apollo advies nodig? 

Neem contact met ons op!

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons over Bowers & Wilkins en meer, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Uw vertrouwde adres, natuurlijk

Al meer dan 30 jaar

Apollo is al meer dan 30 jaar uw oude vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo natuurlijk het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad. Natuurlijk, ook voor Bowers & Wilkins.

Specificaties

Bowers & Wilkins

Productserie    B&W - 700 S3

Categorie Vloerstaande speaker

Kleur Satin white

Hoogte (cm)    96.4

Breedte (cm)    25.2

Diepte (cm)    32.1

Gewicht (kg)    20.5

Aanbevolen versterkervermogen Minimaal 30 Watt

Frequentiebereik 43 - 33.000 Hz

Gevoeligheid    88 dB

Impedantie    8 Ohm

Type speaker    3 Weg, Bassreflex

Wat zit er in de doos?

Grille(s)
Handleiding
Jumpers
Product
Rubber dopjes
Spikes

Kijk ook eens naar