Naar boven

Panasonic HC-V180 Videocamera zwart

Art.nr: HC-V180 Videocamera zwart
Panasonic HC-V180EG-K Videocamera zwart is voorzien van het door Panasonic ontwikkelde functie Level Shot, Hybrid O.I.S.+, een 28mm-groothoeklens (equivalent van 35mm-camera) en 90x Intelligent Zoom/50x optische zoom
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Panasonic HC-V180 Videocamera zwart

Level Shot met correctie over 5 assen voor scherpe, rechte beelden

De V180 is voorzien van het door Panasonic ontwikkelde functie Level Shot, die detecteert of vastgelegde beelden scheef zijn en dit corrigeert.

Hybrid O.I.S.+

Tevens beschikt hij over de Hybrid O.I.S.+, die corrigeert over 5 assen. Deze functie onderdrukt onscherpte die wordt veroorzaakt door verschillende soorten handbewegingen en corrigeert automatisch scheve beelden die niet wordt opgemerkt tijdens opnemen.

90x Intelligent Zoom/50x optische zoom

Als 90x Intelligent Zoom wordt gebruikt, kan men door de Intelligent Resolutiontechnologie opnames maken bij hoge zoomverhoudingen terwijl de hoge beeldresolutie behouden blijft. Zeer gedetailleerde voorwerpen komen hierdoor scherp in beeld en hebben geen wazige randen.

28mm-groothoeklens (equivalent van 35mm-camera)

Met de 28mm-groothoeklens (equivalent van 35mm-camera) passen meer mensen en een groter deel van de achtergrond in het beeld. Dit is vooral handig bij het maken van een groepsfoto in een kleine ruimte. Iedereen past erop, zelfs als er van dichtbij opnames worden gemaakt, en ook de kleinste geluiden worden nog vastgelegd door de microfoon.

Specificaties

1/5.8-type BSI MOS Sensor
Optische zoom: 50x
Intelligent zoom: 90x
28mm groothoeklens
5-assige trilhanddetectie
Full HD
Level Shot-functie

Wat zit er in de doos?

  • Accu
  • Oplader
  • USB-kabel
  • Mini HDMI-kabel
  • Software op cd-rom