Naar boven
Aanbevolen
Sandisk SDHC 32GB Extreme Pro 95mb/sec Sandisk SDHC 32GB Extreme Pro 95mb/sec De Sandisk Extreme Pro serie is een must have voor de fotograaf of filmer die het beste wil voor zijn camera. € 34,95
Lowepro Slingshot Edge 150 AW Black Lowepro Slingshot Edge 150 AW Black Moderne en compacte, universele slingbag is geschikt voor allround gebruik in de stad. Met één beweging draai je de rugzak naar voren om via de han... € 99,00
Flipside 200 Zwart Flipside 200 Zwart De Flipside 200 is een camera rugzak die extra bescherming biedt tegen diefstal en is daarmee een slimme keuze voor fotografen die reizen naar onve... € 79,00

Panasonic HC-VXF990 4K Ultra HD Camcorder

Art.nr: HC-VXF990 4K Videocamera
Panasonic HC-VXF990 4K Ultra HD Camcorder neemt op in 4K photo modus en legt beelden vast met een resolutie vier keer zo hoog als Full HD. Verder, maak je erg professionele video's.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Panasonic HC-VXF990 4K Ultra HD Camcorder

De Panasonic HC-VXF990EG-K combineert een groot aantal geavanceerde beeldtechnologieën, zoals een LEICA DICOMAR-lens, BSI-sensor en Crystal Engine 4K, en daardoor is het mogelijk om 4K-beelden vast te leggen met een resolutie die vier keer hoger is dan Full HD. De beeldkwaliteit wordt nog verder verhoogd door de supersnelle en zeer nauwkeurige autofocustechnologieën, die essentieel zijn voor het maken van 4K-opnames.

Opnamen in 4K photo modus

Door opnames te maken in de 4K-photo modus, kun je foto’s van 8 MP maken van beslissende momenten die zelfs een SLR-camera in burstmodus maar met moeite weet vast te leggen. Deze 4K-technologieën zijn samengebracht in een body die bijna net zo compact en licht is als die van de Full HD-camcorders van Panasonic.

Professionele videoproducties

Deze 4K camcorder zit boordevol geavanceerde functionaliteiten en functies die voldoen aan de behoeften van zowel professionals als ervaren amateurs.

Kantelbare zoeker - Omdat hij is uitgerust met een kantelbare zoeker, is het eenvoudiger om onderwerpen nauwkeurig vast te leggen en in creatieve compositie te filmen. Cinema Like Effects zijn nieuwe functies waarmee opnametechnieken kunnen worden toegepast die ook in bioscoopfilms te zien zijn, zoals Slow en Quick Video, Slow Zoom en Dolly Zoom.

Beelden uit 4K-video’s halen zonder bewerkingssoftware

Met de nieuwe functie 4K-cropping is het mogelijk Full HD-beelden uit 4K-opnames te snijden met gebruik van alleen de camcorder. En het is mogelijk effecten toe te voegen aan opgenomen videobeelden, zoals zoomen, pannen, tracken en stabiliseren.

Full HD

Bewerkte video wordt opgeslagen in Full HD. Dit is een functie die vooral gebruikers zal aanspreken die Full HD-video’s van hoge kwaliteit willen maken.

Onvergetelijke momenten vastleggen met de functie Wireless Multi Camera

Wireless Multi Camera is een nieuwe functie die voortkomt uit de eerder door Panasonic ontwikkelde functie Wireless Twin Camera. Hiermee kunnen beeld-in-beeld opnames worden gemaakt door een via Wi-Fi verbonden smartphone als tweede camera te gebruiken

Specificaties

1/2,3-type BSI MOS-sensor
Leica Dicomar Lens
4K video
Optische zoom: 20x
3'' LCD-monitor
Elektronische View Finder
Wifi

Wat zit er in de doos?

DC kabel, USB type
Oplaadbare accu
HDMI kabel (mini)
USB kabel
Bewerkingssoftware HD Writer LE 3,1 (download)

Video