Naar boven
64900
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 600
Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Maak u eigen high-performance stereo audio systeem met de Suregrip CFA bananenstekker. Deze set van vier connectoren zorgen voor een veilige, high-... 3900
Audioquest Forest Optilink 0.75 Audioquest Forest Optilink 0.75 De AudioQuest Forest Optilink is een optische kabel en heeft synthetische polymeer-vezel geleiders en toslink pluggen. Hierdoor worden signalen zo ... 3900
Audioquest Evergreen RCA 0,60 Audioquest Evergreen RCA 0,60 De Evergreen RCA kabels zijn een belangrijk onderdeel voor uw geluidsset. Deze audiokabel is volgens Audioquest een van de meest geavenceerde audio... 3500

Yamaha R-N602 Netwerk Stereo Receiver met MusicCast Zwart

Art.nr: R-N602 Netwerk Stereo Receiver met MusicCast Zwart
Yamaha R-N602 Netwerk Stereo Receiver van hoge kwaliteit met MusicCast, wifi, blue tooth en AirPlay.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Yamaha R-N602 Netwerk Stereo Receiver met MusicCast

In feite is deze R-N602 van Yamaha een receiver en netwerkaudiospeler inéén. Het is een hoge kwaliteit stereoreceiver met een keur aan netwerkfuncties. Via Wifi, Bluetooth en AirPlay is het mogelijk om muziek van over de hele wereld te streamen. Verder ondersteunt de R-N602 Hi-Res audiobestanden en is de stereoreceiver onderdeel van MusicCast, het draadloze muzieksysteem van Yamaha.

Muzieksysteem MusicCast

De Yamaha R-N 602 ondersteunt MusicCast, het gloednieuwe draadloze muzieksysteem van Yamaha, dat eind vorig jaar werd gepresenteerd. Het systeem verbindt apparaten met elkaar via het draadloze thuisnetwerk. Het grote voordeel van dit draadloze audiosysteem is dat het systeem niet alleen in draadloze actieve speakers wordt geïntegreerd, zoals bij Sonos en HEOS van Denon, maar in vrijwel de gehele Hifi-lijn. Dat betekent dat ook receivers, soundbars en bijvoorbeeld deze R-N602 ondersteuning bieden aan MusicCast. Zo kan er een draadloos netwerk gecreëerd worden, waar verschillende apparaten aan deelnemen. Stream muziek via een surround receiver in de woonkamer, maar ook via een set actieve speakers op een slaapkamer.

Youtube en meer

MusicCast beschikt over integratie met alle belangrijke streamingdiensten zoals Spotify, Deezer en Tidal. Tevens is Yamaha een samenwerking aangegaan met YouTube voor de mogelijkheid om rechtstreeks vanaf YouTube audio te streamen. Dat omdat YouTube nog steeds het meest gebruikt wordt om muziek te luisteren. Bediening gaat via de uitstekende en overzichtelijke MusicCast-app.

Multifunctioneel

De Yamaha R-N602 is een multifunctionele Stereo receiver. Vol met netwerkfuncties kunnen we zonder twijfel stellen dat deze tereo receiver helemaal voorbereid is op de toekomst. Stream via DLNA bestanden vanaf een laptop of gebruik Wifi om toegang te krijgen tot alle grote online muziekbibliotheken zoals Spotify, Pandora, Deezer, Juke, Napster, Rhapsody en Sirius XM of luister naar één van de duizenden internetradiozenders. De R-N602 heeft zelfs een AM/FM-ontvanger. Stream muziek vanaf een smartphone of tablet via de app van MusicCast naar de receiver middels de nieuwste Bluetooth-technologie of AirPlay. Verder is de receiver voorzien van een USB-poort op het voorpaneel voor aansluiting van een iPod, iPhone, laptop of USB-stick. De stereo receiver heeft ook de optie voor Gapless Playback, wat inhoudt dat er geen stilte valt tussen audiobestanden. Hierdoor blijft de luisterervaring optimaal. De Yamaha R-N602 kan overweg met WAV, FLAC, AIFF en ALAC audioformaten.

Maximale prestaties

Alles in de Yamaha R-N602 is gebouwd om maximale prestaties te kunnen leveren. De twee geluidsbronnen, analoog en digitaal, worden aangestuurd door twee onafhankelijke voedingen. Yamaha’s originele ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology) en Art Base stellen alles in het werk om het audiosignaal te beschermen. Niets mag de geluidsprestaties in de weg staan. Verder maakt de Yamaha R-N602 maakt gebruik van de alom gewaardeerde Burrbrown 192kHz/24-bit DAC. De stereo receiver ondersteunt onder andere WAV/FLAC 192kHz/24-bit, Apple Lossless 96kHz/24-bit, DSD 5.6MHz en zelfs de nieuwe AIFF 192 kHz/24-bit formaten.

Digitale audio ingangen

De stereo receiver is geschikt voor digitale audio-ingangen met zowel optische als coaxiale aansluitingen. De optische aansluiting is voor het ontvangen van televisiegeluid en de coaxiale voor het ontvangen van het geluid van een Blu-Rau-speler. Het strakke en compromisloze ontwerp heeft de R-N602 geërfd van klassieke Yamaha-apparaten. Het aluminium frontpaneel beschikt over grote knoppen voor de aansturing; de receiver straalt daardoor een bepaalde luxe uit. De Yamaha R-N602 is verder uitgerust met de Eco-modus en Auto Power Standby, die voor verminderde energieverbruik zorgen.

Specificaties

Netwerk Stereo Receiver
105 Watt Uitgangsvermogen per kanaal
MusicCast
Top-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology)
24-bit D/A Converter
Geïntegreerde Wifi
Bluetooth
AirPlay
DLNA
Spotify
vTuner

Wat zit er in de doos?

  • Gebruikershandleiding
  • Afstandsbediening