Naar boven
Aanbevolen
Peter Hadley Las Vegas 70 Peter Hadley Las Vegas 70 Las Vegas is een moderne zwarte tas met oranje accenten. Voor een goed overzicht heeft de tas zachte fleece voering en is zeer ruim. De tas heeft t... 3295
Lowepro Slingshot Edge 150 AW Black Lowepro Slingshot Edge 150 AW Black Moderne en compacte, universele slingbag is geschikt voor allround gebruik in de stad. Met één beweging draai je de rugzak naar voren om via de han... 9900

Canon EOS 1300D Body

Art.nr: Canon EOS 1300D Body
De Canon EOS 1300D Body, een spiegelreflexcamera met Full HD filmfuncties en 18 megapixels
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Maak unieke foto's waarmee je echt opvalt

Maak eenvoudig verbinding en deel je beelden met de hele wereld

Toon je creativiteit in je foto's en video's

Maak en deel unieke beelden
Maak moeiteloos sfeervolle, unieke beelden en Full HD-video's met de 18 Megapixel EOS 1300D. Deel je beelden meteen via Wi-Fi en sluit je smartphone gemakkelijk aan via NFC*.

Maak unieke foto's waarmee je echt opvalt
Met de grote 18 Megapixel sensor van APS-C-formaat leg je ieder detail haarscherp vast
Print je foto's tot A2-formaat of crop ze op creatieve wijze zonder kwaliteitsverlies.

Natuurlijke opnamen bij weinig licht
Maak sfeervolle, unieke beelden, ook bij weinig licht, dankzij de grote ISO-gevoeligheid van ISO 100-6400 (uit te breiden naar ISO 12.800), waardoor je minder vaak hoeft te flitsen. Zo leg je de natuurlijke sfeer van elk dierbaar moment vast.

Prachtige achtergrondvervaging
Maak indrukwekkende portretfoto's waarbij je de nadruk legt op je onderwerp tegen een schitterende, licht onscherpe achtergrond dankzij de geringe scherptediepte van spiegelreflexcamera-fotografie.

Verbluffende details en kleuren
Dankzij de DIGIC 4+ processor zien je beelden er net zo scherp, kleurrijk en contrastvol uit als je het je herinnert.

Maak eenvoudig verbinding en deel je beelden met de hele wereld
Met NFC* (Near Field Communication) maak je moeiteloos verbinding met compatibele Android-smartphones en -tablets en start je de Camera Connect-app met slechts één tik. Je kunt ook verbinding maken met iOS- en non-NFC-apparaten via Wi-Fi en zo de app starten. Ideaal voor het eenvoudig onderweg overbrengen en delen van beelden en video's.

Full HD-video's van bioscoopkwaliteit
Maak prachtige, gedetailleerde Full HD-video's van bioscoopkwaliteit, dankzij spiegelreflexcamera-controle over de scherptediepte, waardoor je onderwerp haarscherp in beeld komt tegen een zacht vervaagde achtergrond

Maak herinneringen met Video Snapshot
Gebruik de functie Video Snapshot om videoclips te combineren en te gebruiken voor een prachtige videomontage van je dierbaarste herinneringen

Eenvoud of controle
Laat de Scene Intelligent Auto-functie het werk doen. Maak prachtige foto's zonder dat je je om instellingen hoeft te bekommeren. Als je er klaar voor bent, kun je je creativiteit ontdekken met de volledige handbediening.

Leg actie vast
Leg het perfecte fotomoment vast dankzij de bliksemsnelle en precieze Auto Focus-modus, waarmee je met 3 fps foto's met volledige resolutie maakt. Ideaal voor scherpe sport- en actiefoto's.

Maak eenvoudig een compositie en bekijk moeiteloos je opnamen
Breng je onderwerp mooi in beeld met de viewfinder en bekijk de resultaten op het 7,5 cm (3 inch) LCD-scherm, met een scherpe resolutie van 920k dots.

 
 

Gebruiksvriendelijk voor elk onderwerp
Gebruik de ingebouwde functiehandleiding om snel door de menustructuur van de camera te bladeren en breid je kennis en zelfvertrouwen stap voor stap uit.

Specificaties

 • 18 Megapixels
 • APS-C formaat CMOS-sensor
 • 9-punts Autofocus
 • 3 inch LCD scherm
 • Full HD 1080p video's
 • ISO tot 6400
 • 3 frames per seconde
 • Wifi en NFC

 

 • Afmetingen: 129 x 101.3 x 77.6mm
 • Gewicht: 485g (incl. accu)

Wat zit er in de doos?

 • Canon EOS 1300D Body
 • Accu
 • Lader
 • USB kabel
 • Draagriem