Naar boven
42900
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Audioquest Pearl Optisch 0.75m Audioquest Pearl Optisch 0.75m De Audioquest Optische Pearl kabel is een optische kabel met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. 2900
Audioquest Tower RCA-RCA kabel 0.6m Audioquest Tower RCA-RCA kabel 0.6m De Tower RCA-kabel van Audioquest is het nieuwste model uit de 'Bridges and Falls-series'. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. 2795

Yamaha CD-NT 670 DAB+ Zilver CD Speler (Netwerkspeler)

Art.nr: CD-NT 670 DAB+ Zilver CD Speler (Netwerkspeler)
In feite is dit een netwerk en CD speler inclusief een Tuner met DAB+. Inclusief Wifi, Bluetooth, DLNA ondersteuning en MusicCast.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Yamaha CD-NT 670 DAB+ Zwart CD Speler (Netwerkspeler)

Yamaha CD-NT 670 DAB+ Zilver

CD’s afspelen in hoge kwaliteit

De veelzijdige Yamaha CD-NT670D Connect CD-speler weet met praktisch elke muziekbron raad. De CD-NT 670 DAB+ beschikt over een hoogwaardige CD-speler die alles in het werk stelt om mogelijk trillingen en mechanische geluiden uit te bannen. De stabiele rotatieschijf zorgt ervoor dat de kwaliteit van de muziek gewaarborgd blijft. De CD-speler heeft verder een Standby Power-modus, zodat het apparaat in inactieve stand energie bespaart.

Wifi, Bluetooth en DLNA ondersteuning

Deze netwerk CD speler met wifi-, Bluetooth- en DLNA-ondersteuning is verder erg eenvoudig te integreren in je eigen thuisnetwerk en kan zoals gezegd overweg met een scala aan verschillende afspeelformaten.

MusicCast in nieuwe Hifi-lijn

Bovendien maakt de Yamaha CD-NT670 deel uit van MusicCast, het gloednieuwe draadloze muzieksysteem van Yamaha, dat in augustus 2015 werd gepresenteerd. Het systeem verbindt apparaten met elkaar via het draadloze thuisnetwerk. Het grote voordeel van dit draadloze audiosysteem is dat het systeem niet alleen in draadloze actieve speakers wordt geïntegreerd, zoals bij Sonos en HEOS van Denon, maar in vrijwel de gehele Hifi-lijn. Dat betekent dat ook receivers, soundbars en bijvoorbeeld de CD-NT 670 DAB+ ondersteuning bieden aan MusicCast. Op die manier kan er een draadloos netwerk gecreëerd worden, waar verschillende apparaten aan deelnemen.

FM, DAB+, Internetradio en streamen

Luister vanzelfsprekend naar je favoriete radioprogramma via de FM-tuner, de DAB-tuner of internetradio. MusicCast beschikt over integratie met alle belangrijke streamingdiensten zoals Spotify, Deezer en Tidal. Tevens is Yamaha een samenwerking aangegaan met YouTube voor de mogelijkheid om rechtstreeks vanaf YouTube audio te streamen. Dat omdat YouTube nog steeds het meest gebruikt wordt om muziek te luisteren. Bediening gaat via de uitstekende en overzichtelijke MusicCast-app.

Een ware alleskunner

De Yamaha CD-NT 670 DAB+ kunnen we dus zonder twijfel bestempelen als een absolute alleskunner. Het is zoals eerder gememoreerd niet alleen een cd-speler, maar een zeer complete en geavanceerde netwerkspeler en ook nog een digitale radio-ontvanger. Het strakke design van deze Yamaha speler maakt het helemaal af.

Specificaties

Type apparaat: Cd-speler

Afspeelformaten: MP3, WMA, MPEG4, AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC

High Resolution Audio

CD-tekstweergave

Overige kenmerken: MusicCast, DLNA, Bluetooth, Tuner

RDS (Radio Data System)

Zendergeheugen: FM: 30, DAB: 30

Internetradio

Type tuner: FM, DAB

Wifi

Afstandsbediening

Aansluitingen: Digitale optische audio-ingang, aux-ingang, analoge audio-uitgang, USB-poort, ethernetpoort

Breedte: 310 mm

Hoogte: 70 mm

Diepte: 338 mm

Gewicht: 2,9 kg

Wat zit er in de doos?

  • Afstandsbediening
  • Gebruikershandleiding

Kijk ook eens naar