Naar boven
75900
Energieklasse B
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Extra korting indien mogelijk
In winkelwagen
Aanbevolen
Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Kiest u voor de Extra service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen op de verdieping en het afvoeren van uw oudere ap... 2500
Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Kiest u voor de Full service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen, uitpakken, aansluiten testen op een goede werking... 4900

Siemens extraKlasse WM14N296NL Wasmachine

Art.nr: Siemens WM14N296NL extraKlasse Wasmachine
Met de Siemens extraKlasse WM14N296NL verkort u wasprogramma's of was tot 2 kg in 15 of 30 minuten Met speedPack L beschikt u over varioSpeed - zoals bij speedPack M - maar is het ook mogelijk tot 2 kg licht vervuild wasgoed in slechts 15 minuten schoon te wassen óf 3,5 kg licht vervuild wasgoed in 30 minuten.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Met de Siemens extraKlasse WM14N296NL verkort u wasprogramma's of was tot 2 kg in 15 of 30 minuten

Met speedPack L beschikt u over varioSpeed - zoals bij speedPack M - maar is het ook mogelijk tot 2 kg licht vervuild wasgoed in slechts 15 minuten schoon te wassen óf 3,5 kg licht vervuild wasgoed in 30 minuten. 

Verkort de programmaduur met maar liefst 65%
De varioSpeed-functie combineert u met een ander wasprogramma welke dan tot 65% korter wordt.
Doordat varioSpeed zorgt dat de temperatuur waarop het wasmiddel werkzaam is sneller wordt bereikt.

Houdt sport- en outdoorkleding in topconditie én waterdicht;
Het is belangrijk om outdoorkleding met extra zorg te behandelen om ze water- en winddicht te houden. Gelijmde zomen, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder hittegevoelig. Het wasprogramma Outdoor + Impregneren draait op een constante lage temperatuur waarbij de luchtvochtigheid continu wordt gemeten. En het grootste voordeel van dit programma is dat uw kleding zelfs waterafstotend kunt maken. Voeg impregneermiddel toe en uw winterjas, skijas, motorjack of zelfs tafelkleed is weer volledig waterafstotend en klaar voor het nieuwe seizoen.

De hele levensduur beschermd tegen waterschade;
Het zesvoudige, geavanceerde aquaStop-systeem is gekoppeld aan de software van de wasmachine. aquaStop is de meest uitgebreide waterbeveiliging voor uw wasmachine. Daarnaast is aquaStop standaard voorzien van een garantie voor de hele levensduur van uw apparaat. 

Zie alle informatie in één oogopslag;
Het moderne ledscherm laat alle relevante informatie zoals de resterende tijd duidelijk zien en is makkelijk in gebruik dankzij het touchscreen.
Alle opties zijn eenvoudig te selecteren en duidelijk te herkennen.

iQdrive-motor met 10 jaar garantie;
Normale wasmachinemotoren slijten door wrijving, waardoor ze het plotseling niet meer doen. Met iQdrive loopt u dat risico niet: dankzij het gebruik van magneten ontstaat er namelijk geen wrijving. Dat maakt de machine duurzaam, stil en efficiënt. Met 10 jaar garantie kunt u er helemaal gerust op zijn dat de iQdrive-motor een veilige keuze is.

Specificaties

Voor alle informatie over Siemens extraKlasse producten en voordelen; KLIK HIER
https://www.apollo.nl/nl/l/siemens-extraklasse/