Naar boven

Panasonic Lumix G - DC-GH6M + Lumix G VARIO 12-60mm F/3.5-5.6

Art.nr: DC-GH6M + 12-60mm F/3.5-5.6
De Panasonic Lumix DC-GH6 wordt geleverd met 12-60 3.5-5.6 lens. Stream gelijk de vastgelegde beelden of kies je een ongecomprimeerde CODEC ideaal voor het nabewerken. De GH6 heeft een onbeperkte opnametijd in alle bestanden. Leg de beelden vast in 4:2:2 10-bit C4K of maak gebruik van de Micro Four Thirds sensor en eneem op in 10-bit 5.7K tot 60p. In de Anamorphic Mode legt je beelden vast in 10-bit 5.8K 30p.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

De Panasonic Lumix DC-GH6 + 12-60mm f/3.5-5.6;
Een systeemcamera voor professionele videomakers.

Het zoombereik is geschikt om zowel groothoek beelden als close-ups op te nemen. De camera is tevens perfect geschikt voor korte films, documentaires of trouwvideo’s en biedt een uitgebreide keuze aan resoluties en framerates, wat u veel vrijheid geeft in het maken van de video die u wilt.
Dankzij de goede dynamic range boost functie bewerkt u de beelden achteraf erg nauwkeurig. U heeft veel mogelijkheden om details terug te halen uit schaduwen of overbelichte delen.

Hoge resolutie en framerates In 4K filmt u met 120 frames per seconde en in full hd zelfs tot 300 fps. Door het hoge aantal beelden per seconde, zien uw video’s er vloeiend uit. U legt bewegende onderwerpen scherp vast en vertraagt actiemomenten tot slow motion beelden. De 5 assige dual beeldstabilisatie stabiliseert tot 7 stops, wat extra vloeiende beelden oplevert. Geen opnamelimiet Uren achter elkaar filmen is voor deze camera geen probleem. Hij heeft geen limiet voor één opname en dankzij het verkoelingssysteem raakt de camera niet oververhit. De camera heeft 2 geheugenkaartsloten. Als de eerste vol is, slaat de camera direct de rest op de tweede geheugenkaart op. Tijdens het filmen verwisselt u geheugenkaart 1, zodat u continu blijft filmen. Het geluid van uw video’s wordt automatisch gelimiteerd, waardoor het nooit te hard binnenkomt. Dit geeft u meer zekerheid over een goede geluidskwaliteit.
Nieuwe Venus Engine

De nieuwe Venus Engine biedt circa tweemaal de verwerkingskracht als voorheen en maakt verwerking op hoge snelheid mogelijk van de hogere pixeltellingen van de nieuwe sensor en hogere resolutie, hogere bit-rate-video. Beeldkwaliteitprestaties zijn ook enorm verbeterd. New Intelligent Detail Processing biedt hogere resolutie en nieuwe 2D en high-performance 3D Noise Reduction (voor video's) optimaliseert ruisonderdrukking. Het resultaat is natuurlijke, 3D-achtige beelden met minimale ruis, zelfs bij hoge sensitiviteit. High-precision Dual 3D Color Control bereikt verbeterde kleurenreproducctie (felheid, saturatie en tint), wat resulteert in een meer betrouwbare en diepere kleurenexpressie.

 Nieuwe 25,2MP-sensor
De LUMIX GH6 bevat de eerste Micro Four Thirds™ systeemstandaard 25,2-megapixel Live MOS-sensor. Door de no low-pass-filter zorgt het ontwerp voor zowel meer pixels als hogere resolutie voor ultrarealistische details. De hogere uitleessnelheid biedt C4K/4K 120p video-opnamen en 75-frames-per-seconde burstopnamen met de elektronische sluiter die ook rolsluitervervorming minimaliseert.

Specificaties

  • Onbeperkt filmen in 4K60p 4:2:2 10-bit
  • Video's in 4K120p
  • Slow motions in 300 frames per seconde
  • Opslaan in ProRes 422 HQ
  • Beeldstabilisatie compenseert 7.5 stops
  • Dynamisch bereik tot 13+stops
  • 4-kanaals audio-opnames