Naar boven

NAD CS1 Streamer

Art.nr: NAD CS1 Streamer
U hoeft geen speciale apps te installeren om muziek af te spelen via de NAD CS1 Endpoint Network Streamer. Met behulp van Bluetooth kunt u audio streamen vanaf elke app op uw smartphone, tablet of computer. De NAD CS1 ondersteunt AirPlay 2, zodat u audio in CD-kwaliteit kunt streamen vanaf uw iPhone, iPad of Mac, of vanuit een iTunes-bibliotheek op een Windows-pc. Met Chromecast kunt u de muziek kiezen die u wilt horen in een voor Cast geschikte app op een mobiel apparaat of pc, en vervolgens het afspelen overbrengen naar het CS1 met een resolutie tot 24-bit/96kHz.
Merk:
NAD
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

De nieuwe NAD CS1 Netwerk Streamer;

De CS1 Streamer is een gemakkelijke en betaalbare manier om audiofiele muziekstreaming toe te voegen aan elke stereo- of thuisbioscoopopstelling.
U kunt de CS1 combineren met een paar actieve luidsprekers om een ​​modern, compact muzieksysteem te configureren, met Bluetooth®-, Ethernet- en Wi-Fi-connectiviteit ondersteunt de CS1 de meest populaire netwerkstreamingprotocollen, waaronder Apple AirPlay 2, Google Chromecast, DLNA, Spotify Connect, Tidal Connect en Roon.

De NAD CS1 streamer kan audio met hoge resolutie afspelen, tot 24-bit/192kHz en decodeert MQA-opnamen.

Er zijn talloze manieren om muziek af te spelen via de CS1 Netwerk Streamer. U kunt Bluetooth® gebruiken om de CS1 te koppelen met een smartphone, tablet of computer. De CS1 is compatibel met de volgende Bluetooth-profielen: A2DP 1.2, AVRCP 1.3, SPP, HFP, HSP, HOGP. U krijgt nog beter geluid via Wi-Fi of Ethernet.
U kunt AirPlay 2 gebruiken om audio met cd-resolutie te streamen vanuit elke app op een iPhone, iPad of Mac, of vanuit een iTunes-bibliotheek op een Windows-pc.

NAD CS1 netwerkstreamer
U kunt Google Chromecast gebruiken om muziek naar de CS1 te casten vanaf elke Cast-compatibele app op een mobiel apparaat of pc, met een resolutie tot 24-bits/96 kHz.
Spotify- en Tidal-abonnees kunnen muziek afspelen in de apps voor die services en het afspelen vervolgens eenvoudig overbrengen naar de CS1.
Roon-abonnees kunnen muziek afspelen uit hun digitale bibliotheken en uit streamingdiensten die door Roon worden ondersteund

Specificaties

 • Ingebouwde Bluetooth
 • Dual-band Wi-Fi en LAN Ethernet-poort voor betrouwbare netwerkverbinding
 • Analoge stereo-, optische digitale- en coaxiale digitale uitgangen voor flexibele aansluitmogelijkheden
 • Hoogwaardig differentiëel  DAC-ontwerp gebaseerd op de Texas Instruments PCM5141 DAC, die ondersteuning biedt voor audio met een hoge resolutie van 24-bit/192kHz
 • Ondersteuning van Apple AirPlay 2 voor het streamen van audio in CD-resolutie vanaf een iPhone, iPad of Mac
 • Ondersteuning van Chromecast voor het afspelen van audio in een resolutie tot 24-bit/96kHz vanaf elke Cast-enabled app op een smartphone, tablet of pc
 • Ondersteuning van Spotify Connect en Tidal Connect om muziek af te spelen vanaf een smart device en vervolgens de weergave over te zetten naar de CS1
 • DLNA-ondersteuning voor het streamen van audio in een resolutie tot 24-bit/192kHz vanaf elke DNLA-compatibele muziek-app.
 • Roon-abonnees kunnen audio streamen naar de CS1 vanuit hun persoonlijke bibliotheek en online services die worden ondersteund door Roon in hi-res
 • Afmetingen (W x H x D) * 140 x 140 x 55 mm (5.5 x 5.5 x 2.16 in)
 • Gewicht 1.5 kg