Naar boven

Bowers & Wilkins 705 S3 Mocha (Prijs per stuk)

Art.nr: 705s3 mocha
Bowers & Wilkins 705 S3 monitorluidspreker is bedoeld voor de liefhebber. Deze sierlijke B&W luidspreker maakt gebruik van een Tweeter-On-Top design (bekend van onder andere de 800/ Nautilus serie van dit merk) voor een nog betere spreiding en fenomenaal stereobeeld.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Mocha (Mokka)

Productinformatie

Bowers & Wilkins 705 S3 monitorluidspreker is bedoeld voor de liefhebber. Deze sierlijke B&W luidspreker maakt gebruik van een Tweeter-On-Top design (bekend van onder andere de 800/ Nautilus serie van dit merk) voor een nog betere spreiding en fenomenaal stereobeeld.

Bowers & Wilkins 705 S3 monitorluidspreker

Elk detail telt

Met de Bowers & Wilkins 705 S3 monitorluidspreker mis je niets uit de opname van geluid. 

Stijlvolle vormgeving

Deze Bowers & Wilkins stand-mount luidspreker bezit niet alleen een erg fraai design, de vormgeving met de iconisch losse tweeter bovenop de behuizing van de luidspreker dient ook nog eens een doel. 

Techniek

De techniek, afkomstig uit de 800 Diamond serie luidsprekers van B&W, biedt een nog nauwkeuriger en meer gedetailleerde weergave, terwijl het Carbon materiaal van de tweeter zelf optimale eigenschappen biedt. 

Nieuwe behuizing

De nieuwe, meer langwerpige vorm van de Solid Body Tweeter-on-Top-behuizing bevat een langer buisbelastingssysteem om een nog vrijer en opener geluid met hoge frequenties te produceren. De zorgvuldig ontkoppelde behuizing is gefreesd uit één massief blok aluminium om beter bestand te zijn tegen resonantie. 

Mid en laag

Midden- en bastonen zijn in de Bowers & Wilkins 705 S3 monitorluidspreker afkomstig uit de 16,5 centimeter grote Continuum Conus bas-midrange driver. Dankzij de composietconstructie vermijdt de Continuum conus de abrupte overgangen die de prestaties van een traditionele driver normaliter kunnen beïnvloeden. Het resultaat is een meer open, neutrale weergave die stemmen en instrumenten met precisie en transparantie overbrengt.

Nieuwe technieken

Omdat de 700 S3 serie van B&W voorzien is van nog meer nieuwe technieken, waarborgt ook de Bowers & Wilkins 705 S3 monitorluidspreker een fantastische luisterervaring. 

Bijzonder luidsprekers

Een slanke, meer stevige kastconstructie, een super verfijnd wisselfilter, een sierlijk gebogen baffle (voorkant) van de luidspreker, de unieke Flowport basreflexpoort en degelijke luidsprekerklemmen (met bi-wire mogelijkheid) maken van deze luidspreker echt iets bijzonders. 

Meegeleverd

En dat hoor je terug in de weergave. Koppel hem aan een goede versterker en geniet! De Bowers & Wilkins 705 S3 wordt geleverd inclusief rubber dopjes, grille en een foam plug om de basreflxpoort te dempen indien dat wenselijk is vanwege de plaatsing.

Apollo advies nodig? 

Neem contact met ons op!

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons over Bowers & Wilkins en meer, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Uw vertrouwde adres, natuurlijk

Al meer dan 30 jaar

Apollo is al meer dan 30 jaar uw oude vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo natuurlijk het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad. Natuurlijk, ook voor Bowers & Wilkins.

Specificaties

Merk Bowers & Wilkins 705 s3 Gloss Black

Productserie B&W - 700 S3

Categorie Monitor speaker

Kleur Zwart hoogglans

Hoogte (cm) 41.3

Breedte (cm) 19.2

Diepte (cm) 33.7

Gewicht (kg) 9.6

Aanbevolen versterkervermogen Minimaal 30 Watt

Frequentiebereik 45 - 33.000 Hz

Gevoeligheid 88 dB

Impedantie 8 Ohm

Type speaker 2 Weg, Bassreflex

Speaker Terminal Bi-Wire