Naar boven
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 58 t/m 70" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 58 t/m 70" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (O)Led tv te nemen. 8900
Audioquest Cleanscreen set voor OLED en LED TV (ook voor tablet en telefoon) Audioquest Cleanscreen set voor OLED en LED TV (ook voor tablet en telefoon) Met deze AudioQuest CleanScreen Kit maakt u TV, tablet en telefoon perfect schoon. U verwijdert eenvoudig stof, vingerafdrukken en andere vuilighei... 2995
AudioQuest  Blueberry eARC HDR  HDMI 4K/8K High Speed 18Gbps 2 Meter AudioQuest Blueberry eARC HDR HDMI 4K/8K High Speed 18Gbps 2 Meter De AudioQuest BlueBerry 4K-8K 18Gbps HDMI-kabel combineert superieure materialen en superieur ontwerp om een ​​superieure entertainmentervaring te ... 4495

LG OLED65C35LA OLED TV

Art.nr: LG OLED65C35LA OLED 4K Smart TV 2023
Betreed de wereld van het α-realisme1. Een portaal naar nieuwe universums en het gevoel dat je er echt bent. Wees de hoofdpersoon omringd door de uitzonderlijke beeld- en geluidsverfijningen van de α9 AI Processor 4K Gen6.
Merk:
LG
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Brightness Booster 

Aanschouw een nog helderder OLED

De iconische zelfoplichtende pixels van LG OLED schijnen helderder dan voorheen met de Light Boosting Algorithm4, Light Control Architecture en andere verfijningen aangestuurd door α9 AI Processor 4K Gen6.

α9 AI-processor 4K Gen6

De essentie van Evolutie

Betreed de wereld van het α-realisme1. Een portaal naar nieuwe universums en het gevoel dat je er echt bent. Wees de hoofdpersoon omringd door de uitzonderlijke beeld- en geluidsverfijningen van de α9 AI Processor 4K Gen6.

Tv en soundbar

in harmonie

Gebruik je LG OLED TV met een LG Soundbar, en ze werken samen als één luidspreker om driedimensionaal concertzaalgeluid te creëren.

Ultra Slim Design

Grensverleggende afmetingen

Slank in vrijwel elk opzicht. LG OLED C3 gaat op in de achtergrond met bijna onzichtbare randen2 voor een scherm zonder grenzen. Zie hem opgaan in de achtergrond met slanke afmetingen die harmoniëren met je ruimte.

SELF-LIT OLED

Geen achtergrondverlichting nodig

Pixels bereiken hun helderste, meest briljante potentieel wanneer ze op zichzelf staan en schitteren zonder de doffe gloed van een achtergrondverlichting.

Groot formaatbereik

Elk gewenst formaat

Van de 42" voor solofilmmarathons tot de publiekstrekkende 83" voor de spannendste sportwedstrijden, het grote LG OLED C3 formaatbereik biedt voor elk wat wils.

In het kort

  • Geavanceerd beeld en functionaliteit met de α9 AI Processor 4K Gen6.
  • Heldere, gedurfde visuals van Brightness Booster
  • Meeslepend entertainment met Dolby Atmos & Vision, VRR, G-sync en Freesync.
  • 's Werelds 1e Dolby Atmos-soundbar met Triple up-firing kanalen
  • Perfect harmonieus geluid met LG TV
  • Exclusieve beugel voor de LG OLED C

Specificaties

65inch / 165 cm
Resolutie4K (3840x2160 pixels)
SchermOLED
Hertz100 Hz
Beeldverhouding16:9
SerieOled C Serie
Processora9 Gen6 AI Processor 4k
BesturingssyteemwebOS ThinQ AI (23)
Opties
Smart TVwebOS ThinQ AI (23)
HDR10
HDR10+
Dolby Vision
HLG
Wifi
Opnemen
Aansluitingen
HDMI ingangen 4
Optisch digitaal uit
Netwerk
Tuner Ci+ja