Naar boven
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 42 t/m 55" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 42 t/m 55" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)Led tv te nemen. Met deze pixe... 6900
AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED  2 Meter - (48Gbps 8K-10K) AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED 2 Meter - (48Gbps 8K-10K) De AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED is een hoogwaardige HDMI-kabel van koperen geleiders met een bandbreedte tot 48 Gbps en een beeldk... 5995

Samsung QE55S92CATXXN 55" OLED- Weekend Aktie

Art.nr: Samsung QE55S92CATXXN 2023 55" OLED TV
OLED TV; Diep zwart en heldere kleuren 2023 model waarbij Samsung er in is geslaagd om Quantum Dot en OLED te combineren. De synergie tussen deze twee technologieën zorgt voor een hoogstaand resultaat. Samsung QD-OLED biedt indrukwekkende contrasten, meer kleur, hoge helderheid, een ruime kijkhoek en dat allemaal in een ultradun design.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Beeldformaat:

Productinformatie


OLED TV; Diep zwart en heldere kleuren
2023 model Samsung er in is geslaagd om Quantum Dot en OLED te combineren. De synergie tussen deze twee technologieën zorgt voor een hoogstaand resultaat. Samsung QD-OLED biedt indrukwekkende contrasten, meer kleur, hoge helderheid, een ruime kijkhoek en dat allemaal in een ultradun design.

Nog helderder en kleurrijker dankzij Neural Quantum Processor 4K
De Neural Quantum Processor 4K van Samsung OLED creëert een optimale kijkervaring. Color mapping en de OLED brightness booster zorgen voor een ongekende helderheid, prachtige kleuren, mooi contrast en veel details. Dankzij de briljante 4K AI Upscaling-technologie, aangevuld met 20 neurale netwerken, ervaart u de kracht van 4K optimaal.

Zie beelden die andere niet kunnen zien. Laat je meeslepen in de scènes zoals de regisseur ze bedoeld heeft. Geniet van de zon in haar volle stralende glorie, en vind de kleinste details in de donkerste schaduw dankzij Quantum HDR. Iedere nuance en ieder detail wordt tot leven gewekt met rijke, levensechte kleuren en een dieper contrast. De Dynamic Tone Mapping van HDR10+ verschuift kleur en contrast per scène. Hierdoor merk je zelfs de kleinste details op.

Q-Colour 100%
Quantum Dot levert perfecte kleuren dankzij een innovatieve materiaallegering. Deze kleurenzee verandert voorgoed. Het haast absurd brede kleurenpalet valt nergens mee te vergelijken. Licht dat omgezet wordt in kleur. Het lijkt een eenvoudig proces, maar met de baanbrekende Quantum Dot-technologie heeft het een compleet nieuwe dimensie gekregen. Door licht toe te voegen zijn meer dan een miljard kleuren zichtbaar en bereikt deze televisie een kleurvolume van 100%.

SmartThings
Met de SmartThings app zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Verschillende apparaten aansturen? Geen probleem. U hoeft alleen de SmartThings-app te downloaden op uw mobiel om uw nieuwe televisie en alle andere verbonden apparaten aan te sturen en in de gaten te houden, via één scherm!
Eén app voor alles. Stuur uw apparaten in huis naadloos aan vanaf uw tv. Vanuit het dashboard kunt u elk verbonden apparaat afzonderlijk instellen. U regelt het hele huishouden ontspannen op de bank.

Eye Comfort Mode
Samsungs Eye Comfort Mode laadt vooraf de tijden van zonsondergang en zonsopgang en past helderheid en kleuren automatisch op de lichtsterkte aan. Uw ogen hoeven zich hierdoor minder in te spannen als u TV kijkt en dus kunt u gemakkelijker ontspannen en uitrusten.

Object Tracking Sound en Dolby Atmos
Met OTS verplaatst geluid van de Samsung televisie zich dynamischer dan ooit terwijl het bewegende objecten op het scherm volgt. De ingebouwde speakers aan de boven-, onder- en zijkant geven het geluid de vrijheid om mee te bewegen, voor een levensechte driedimensionale geluidservaring. De Dolby Atmos-sound komt uit de multi-channel speakers die door de hele TV zijn geplaatst. Dat zorgt er voor dat het geluid uit alle hoeken de kamer in komt.

Real Depth Enhancer
Het menselijk oog neemt diepte waar door het vergroten van het contrast tussen voor- en achtergrond. Real Depth Enhancer doet precies hetzelfde. 

Gaming
Motion Xcelerator Turbo Pro met een 4K 144Hz zorgt voor de allerbeste prestaties met ongekend scherpe visuals en hoge snelheden. Met de Certified AMD FreeSync Premium Pro core technologie, profiteert u van minder schokken en scheuren op het scherm. Bovendien heeft u met de combinatie van soepel gamen met de allerbeste prestaties, visuals met een uitzonderlijk hoge dynamische range en een lage latentie optimale winkansen.

Q contrast
Deze Samsung televisie staat voor fenomenale beelden met meer diepte en krachtigere contrasten. Laat u ieder moment van de dag en in elke omgeving betoveren door intense scènes. Laat u raken, de Q contrast technologie verbetert het contrast dankzij een optimale lichtproductie en maakt alles nog mooier en spectaculairder. Deze technologie zorgt ervoor dat de zwarttinten nog zwarter worden weergegeven. De technologie herkent voor- en achtergrond en past automatisch verschillende niveaus van contrast toe.

Multi View en Tap View
Kijk wat er op televisie is en houd tegelijkertijd uw mobiel in de gaten op uw tv. Of het nu live sportuitslagen zijn of video-instructies voor games: u hoeft alleen uw telefoon maar te verbinden om naar meerdere schermen tegelijk te kijken. Voor een synchrone weergave van films of muziek van uw mobiel naar uw tv hoeft u alleen maar één keer te tikken. Wanneer u op uw mobiel uw tv aantikt, zorgt de tv automatisch voor synchrone weergave. U kunt dus snel en gemakkelijk overschakelen naar de tv en daarop uw favoriete content verder kijken.

HDMI 2.1
Dankzij de toevoeging van HDMI 2.1 bent u klaar voor de toekomst. Hoogwaardige geluidsformaten als Dolby Atmos kunnen door de tv uitgestuurd worden naar uw geluidssysteem.
Met HDMI 2.1 wordt ondersteuning voor onder meer High Frame Rates, HDMI eARC, HDMI ALLM en variabele refresh rates toegevoegd.

Apple Airplay 2
De nieuwe versie van AirPlay zorgt voor stabielere verbindingen en heeft een verbeterde buffer-functie en maakt multiroom audio mogelijk. Met geïntegreerde AirPlay 2 streamt u content van uw Apple-apparaten naar het grote scherm. Zo speelt u heel eenvoudig video's, muziek, foto's en meer af op de Samsung Oled televisie vanaf uw iPhone, iPad en Mac.

Specificaties

Energieklasse:  G
Energieverbruik in HDR-modus per 1000u: 134 kWh
Energieverbruik in SDR-modus per 1000u: 82 kWh
Elektrisch verbruik (stand-by) 0.5 W

Beelddiagonaal (inch):  55 inch
Schermresolutie: 3840x2160 pixels
Beeldverversing (paneel): 120 Hz
Beelddiagonaal (cm): 138 cm
HDR-formaten: HDR10+, HDR-ondersteuning: 

CONNECTIVITEIT
Wi-Fi: Bluetooth-versie 5.2

Processor: AI Quantum Processor 4K

HDMI Audio Return Channel (ARC): eARC
CI+ ingang: 

USB-poorten: 2
HDMI-ingangen: 4

Breedte 1225.4 mm
Diepte 265.9 mm
Diepte (met voet) 265.9 mm
Gewicht zonder voet: 16.2 kg
Gewicht met voet: 18.2 kg
Hoogte (met voet) 773.5 mm
Hoogte 773.5 mm