Naar boven
Aanbevolen
Hoya HD UV Filter 77mm Hoya HD UV Filter 77mm Dit zijn de meest gebruikte filters, deze filteren de UV-straling uit de lucht. Deze filter zorgt vaak voor betere kwaliteit foto's. Dat is overige... 10495
B+W UV filter 77mm B+W UV filter 77mm B+W UV filter 77mm. B+W is sinds 1947 toonaangevend op het gebied van filters voor fotografische toepassingen. 4995
Hoya HD PL 77mm Hoya HD PL 77mm Het speciale polarisatie folie van het Hoya HD Circulair polarisatie filter laat maar liefst 25% meer licht door dan vergelijkbare polarisatiefilte... 14995

Ook voor een lens van Canon bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Canon EF 70-200 F2.8L IS USM II
Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM is een hoogwaardige telezoomlens uit de L-serie. Dit objectief heeft onder andere een constant grootste diafragma van f/2.8, 4-stops Image Stabilizer, fluoriet en UD-lenselementen, een minimale scherpstelafstand van 1,2m.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM is de meest gebruikte telezoomlens onder professionele fotografen. En heeft een degelijk, robuust ontwerp, 4-stops Image Stabilizer en gespecialiseerde lenselementen.

Tijdelijk €200 Cashback (geld retour op uw rekening) indien u deze lens aanschaft bij Apollo vóór 30 april 2018
(Klik op onderstaande Canon logo en lees direct verder)


Kwaliteit uit de L-serie

De L-serie vormt Canon's paradepaardje op het gebied van professionele lenzen. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Lenzen uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn bestand tegen stof en vocht.

Snel, constant maximaal diafragma

Fotografeer bij weinig licht uit de hand dankzij een snel diafragma van maximaal f/2.8 dat constant blijft over het gehele zoombereik. Een dergelijk diafragma geeft een fotograaf volledige controle over de scherptediepte.

Image Stabilizer

Canon's 4-stops Image Stabilizer (IS) maakt de EF 70-200mm f/2.8 IS II USM ideaal voor fotograferen bij weinig licht wanneer een statief niet kan worden gebruikt. Dankzij het Image Stabilizer-systeem zijn sluitertijden mogelijk die tot wel 4-stops langzamer zijn dan normaal, zonder dat de foto's onscherp worden.

Fluoriet en UD-lenselementen (Ultra-low Dispersion)

De lens beschikt over elementen van fluoriet, die chromatische aberratie verminderen. Vijf UD-elementen (Ultra-low Dispersion) zorgen voor een hoog contrast en een natuurlijke kleurweergave over het gehele zoombereik.

Zachte, gelijkmatige achtergrond

Een bijna cirkelvormig diafragma geeft onscherpe gebieden een zachter, regelmatiger uiterlijk. Onderwerpen op de voorgrond steken scherp af tegen een zachte, wazige achtergrond.

Ultrasone scherpstelling

Een ringvormige USM (Ultrasonic Motor) zorgt voor een extreem snelle autofocus die vrijwel geluidloos is. De uitstekende blokkeerkoppel zorgt voor een nauwkeurig scherpstelpunt zonder te ver door te gaan. Bovendien is handmatige scherpstelling beschikbaar, waardoor je kunt scherpstellen zonder de AF-modus te hoeven verlaten.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor uw lens/objectief van Canon bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5

Specificaties

Beeldhoek (horizontaal, verticaal, diagonaal) 29° - 10°, 19°30' - 7°, 34° -12°
Objectiefconstructie (elementen/groepen) 23/19
Aantal diafragmalamellen 8
Minimaal diafragma 32
Kortste scherpstelafstand (m) 1,2
Maximale vergroting (x) 0,21 (bij 200 mm)
Afstandsinformatie geleverd
Image Stabilizer 4-stops
AF actuator Ring USM¹
Stof- en vochtbestendig
Filterdiameter (mm) 77 mm
Max. diameter x lengte (mm) 88,8 x 199
Gewicht (g) 1490 g
Vergroting met tussentubus EF12 II 0.28 - 0.06
Vergroting met tussentubus EF25 II 0.36 - 0.14
Converters Compatibel

Wat zit er in de doos?

Lensdop E-77U / E-77II
Zonnekap ET-87
Zachte draagtas LZ1326