Naar boven

AEG LR9716C8 ABSOLUTECARE® WASMACHINE VOORLADER 10KG

Art.nr: AEG LR9716C8 WASMACHINE VOORLADER 10KG
De 9000 serie AbsoluteCare® wasmachine maakt gebruik van onze unieke baanbrekende technologie om het gebruikte water te filteren en te zuiveren, waardoor kleuren niet vervagen.* Je kleding krijgt de beste zorg door krimpen en vormverlies te verminderen.
Merk:
AEG
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

AEG LR9716C8

9000 SERIE ABSOLUTECARE® WASMACHINE VOORLADER 10KG

De 9000 serie AbsoluteCare® wasmachine maakt gebruik van onze unieke baanbrekende technologie om het gebruikte water te filteren en te zuiveren, waardoor kleuren niet vervagen.* Je kleding krijgt de beste zorg door krimpen en vormverlies te verminderen.

ABSOLUTECARE® MET SOFTWATER-TECHNOLOGIE. KLEUREN VERVAGEN NIET.* VORM BLIJFT BEHOUDEN.**

Beschermt stoffen en kleuren. De Software-technologie filtert schadelijke mineralen uit het waswater waardoor de kleuren de eerste 50 wasbeurten minder vervagen* en er minder vormverlies optreedt. Zo gaat kleding langer mee en wordt de kleur optimaal beschermd.

ABSOLUTEWASH 49 MIN REINIGT OP 30°C EN VERWIJDERT ALLE VLEKKEN*

AbsoluteWash 49 min is een krachtig programma dat kleding grondig reinigt op 30°C en in minder dan 1 uur. Het filtert het water om de kracht van het wasmiddel te vergroten, zodat vlekken aantoonbaar volledig worden verwijderd.* Bovendien verbruik je 30% minder energie bij het reinigen van je kleren.

DE VOLGENDE STAP NAAR EEN MEER PERSOONLIJKE WASERVARING MET CONNECTIVITY

Gebruik de My AEG app om instellingen te personaliseren en slimme tips en suggesties te ontvangen. Personaliseer wasprogramma's en verstuur instructies naar je wasmachine om het aan je wensen en gewoontes aan te passen. Slim en makkelijk via je smartphone.

EFFICIËNTE REINIGING IN MINDER DAN 1 UUR BIJ SLECHTS 30 °C

PowerCare gebruikt een unieke techniek om het wasmiddel snel vooraf te mengen, zodat het gelijkmatig over je kleding wordt verdeeld voor een opmerkelijk schone was. Het versterkt de kracht van het wasmiddel, zelfs op 30 °C, voor uitstekende wasresultaten in minder dan een uur.

KLEDINGSTUKKEN OPGEFRIST. VERMINDER KREUKEN MET STOOM.

Steam Refresh neutraliseert geurtjes en vermindert kreuken in kledingstukken, ook in fijne was, in slechts 25 minuten. En als je van een extra boost frisheid houdt, voeg je gewoon onze aromatische stoomgeur toe. Dat geeft het die net gewassen frisheid.

APOLLO ADVIES

Mocht u hulp nodig hebben, schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

APOLLO, AL MEER DAN 30 JAAR

Apollo is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad.

PowerCare gebruikt een unieke techniek om het wasmiddel snel vooraf te mengen, zodat het gelijkmatig over je kleding wordt verdeeld voor een opmerkelijk schone was. De Softwater-technologie filtert schadelijke mineralen uit het waswater waardoor de kleuren de eerste 50 wasbeurten minder vervagen en er minder vormverlies optreedt. Zo gaat kleding langer mee en wordt de kleur optimaal beschermd.

Specificaties

Buitenmaten hxbxd (mm)

847x597x660(max)

Maximale capaciteit in een wascyclus (kg) (EU 2017/1369)

10

Energieklasse

A-20%

Energieverbruik voor 100 wascycli ecoprogramma (kWh) (EU 2017/1369)

41

Energieverbruik ecoprogramma per cyclus (kWh) (EU 2017/1369)

0.409

Wasefficiëntie-index 40-60 ecoprogramma (EU 2017/1369)

1.031

Waterverbruik van de ecoprogramma's per cyclus (liter) (EU 2017/1369)

47

Tijdsduur van de 40-60 ecowascyclus bij halve capaciteit (h:min) (EU 2017/1369)

2:55