Naar boven

AEG LR7696AD4 PROSTEAM® AUTODOSE WASMACHINE VOORLADER 9KG

Art.nr: LR7696AD4
Gebruik de My AEG app om instellingen te personaliseren en slimme tips en suggesties te ontvangen. PreciseWash past automatisch het energieverbruik en de instellingen aan naargelang het gewicht van de waslading. Je krijgt zo geoptimaliseerde wascycli die het energie-, tijd- en waterverbruik tot 40% verminderen bij het wassen van kleinere ladingen. PreciseWash past automatisch het energieverbruik en de instellingen aan naargelang het gewicht van de waslading.
Merk:
AEG
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

LR7696AD4

7000 SERIE PROSTEAM® AUTODOSE WASMACHINE VOORLADER 9KG

Gebruik de My AEG app om instellingen te personaliseren en slimme tips en suggesties te ontvangen. PreciseWash past automatisch het energieverbruik en de instellingen aan naargelang het gewicht van de waslading. Je krijgt zo geoptimaliseerde wascycli die het energie-, tijd- en waterverbruik tot 40% verminderen bij het wassen van kleinere ladingen.

STOMEN IN PLAATS VAN WASSEN

Stomen in plaats van wassen is een van de beste manieren om kleren op te frissen die geen volledige wasbeurt nodig hebben. De 7000 serie ProSteam® wasmachine gebruikt hiervoor het stoomprogramma, dat slechts 2 liter water per cyclus verbruikt en zacht is voor je kleding.

KLEDINGSTUKKEN OPGEFRIST.VERMINDER KREUKEN MET STOOM.

Steam Refresh neutraliseert geurtjes en vermindert kreuken in kledingstukken, ook in fijne was, in slechts 25 minuten. En als je van een extra boost frisheid houdt, voeg je gewoon onze aromatische stoomgeur toe. Dat geeft het die net gewassen frisheid.

AUTODOSE BESCHERMT KLEDING EN GEBRUIKT TOT 60% MINDER WASMIDDEL

AutoDose neemt het giswerk weg met sensoren om de precieze hoeveelheid wasmiddel en -verzachter te berekenen, zodat exact de benodigde hoeveelheid voor elke lading wordt gebruikt. Bespaar tot 60% wasmiddel* — en maak je katoenen kleding langer bestand tegen scheuren.

MIXLOAD 69 MIN PAST WASCYCLI AAN EN BESPAART JE TIJD

Het MixLoad 69 min programma past het energieverbruik aan naargelang het gewicht van je dagelijkse gemengde was. Het wast kleding op 30°C en in slechts 69 minuten. Behaal optimale prestaties en uitstekende wasresultaten met MixLoad 69 min.

DE VOLGENDE STAP NAAR EEN MEER PERSOONLIJKE WASERVARING MET CONNECTIVITY

Gebruik de My AEG app om instellingen te personaliseren en slimme tips en suggesties te ontvangen. Personaliseer wasprogramma's en verstuur instructies naar je wasmachine om het aan je wensen en gewoontes aan te passen. Slim en makkelijk via je smartphone.

PRECISEWASH BESPAART TOT 40% TIJD, WATER EN ENERGIE DOOR ELKE LADING TE OPTIMALISEREN.

PreciseWash past automatisch het energieverbruik en de instellingen aan naargelang het gewicht van de waslading. Je krijgt zo geoptimaliseerde wascycli die het energie-, tijd- en waterverbruik tot 40% verminderen bij het wassen van kleinere ladingen.

APOLLO ADVIES

Mocht u hulp nodig hebben, schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

APOLLO, AL MEER DAN 30 JAAR

Apollo is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad.

Het MixLoad 69 min programma past het energieverbruik aan naargelang het gewicht van je dagelijkse gemengde was. Het wast kleding op 30°C en in slechts 69 minuten. Steam Refresh neutraliseert geurtjes en vermindert kreuken in kledingstukken, ook in fijne was, in slechts 25 minuten. PreciseWash past automatisch het energieverbruik en de instellingen aan naargelang het gewicht van de waslading.

Specificaties

Buitenmaten hxbxd (mm)

847x597x660(max)

Maximale capaciteit in een wascyclus (kg) (EU 2017/1369)

9

Energieklasse

A

Energieverbruik voor 100 wascycli ecoprogramma (kWh) (EU 2017/1369)

49

Energieverbruik ecoprogramma per cyclus (kWh) (EU 2017/1369)

0.493

Wasefficiëntie-index 40-60 ecoprogramma (EU 2017/1369)

1.031

Waterverbruik van de ecoprogramma's per cyclus (liter) (EU 2017/1369)

46

Tijdsduur van de 40-60 ecowascyclus bij halve capaciteit (h:min) (EU 2017/1369)

2:35