Naar boven

AEG LR8BADEN POWERCARE UNIVERSALDOSE WASMACHINE VOORLADER 9KG

Art.nr: LR8BADEN
De 8000 serie PowerCare wasmachine gebruikt een unieke techniek om wasmiddel snel vooraf te mengen, waarna het gelijkmatig over je kleren wordt gesproeid voor opmerkelijk schoon wasgoed. Het versterkt de kracht van het wasmiddel, zelfs op 30°C, voor uitstekende wasresultaten in minder dan een uur. PreciseWash past automatisch het energieverbruik en de instellingen aan naargelang het gewicht van de waslading. Je krijgt zo geoptimaliseerde wascycli die het energie-, tijd- en waterverbruik tot 40% verminderen bij het wassen van kleinere ladingen.
Merk:
AEG
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

LR8BADEN

8000 SERIE POWERCARE UNIVERSALDOSE WASMACHINE VOORLADER 9KG

De 8000 serie PowerCare wasmachine gebruikt een unieke techniek om wasmiddel snel vooraf te mengen, waarna het gelijkmatig over je kleren wordt gesproeid voor opmerkelijk schoon wasgoed. Het versterkt de kracht van het wasmiddel, zelfs op 30°C, voor uitstekende wasresultaten in minder dan een uur.

POWERCLEAN 59 MIN. VOLLEDIG VLEKVRIJ, ZELFS OP LAGE TEMPERATUREN

PowerClean 59 min zorgt voor een bewezen volledige vlekverwijdering in minder dan een uur op 30°C. Het zorgt ervoor dat het wasmiddel elke vezel bereikt — zodat een korte cyclus even doeltreffend is als een lange cyclus en vlekken volledig verwijderd worden.

DE UNIVERSALDOSE LADE ACTIVEERT PODS® 60% SNELLER. EXTRA KRACHT BIJ SNELLE & KOUDE WASBEURTEN

UniversalDose is een lade voor PODS® die waterstralen gebruikt om ze in de lade te verzachten, te doorprikken en volledig op te lossen, waardoor ze 60% sneller geactiveerd worden, vergeleken met PODS® in de trommel. Dit zorgt voor een betere vlekverwijdering bij koude & snelle wasbeurten van 1 uur.

DE VOLGENDE STAP NAAR EEN MEER PERSOONLIJKE WASERVARING MET CONNECTIVITY

Gebruik de My AEG app om instellingen te personaliseren en slimme tips en suggesties te ontvangen. Personaliseer wasprogramma's en verstuur instructies naar je wasmachine om het aan je wensen en gewoontes aan te passen. Slim en makkelijk via je smartphone.

KLEDINGSTUKKEN OPGEFRIST. VERMINDER KREUKEN MET STOOM.

Steam Refresh neutraliseert geurtjes* en vermindert kreuken in kledingstukken, ook in fijne was, in slechts 25 minuten. En als je van een extra boost frisheid houdt, voeg je gewoon onze aromatische stoomgeur toe. Dat geeft het die net gewassen frisheid.

PRECISEWASH BESPAART TOT 40% TIJD, WATER EN ENERGIE* DOOR ELKE LADING TE OPTIMALISEREN.

PreciseWash past automatisch het energieverbruik en de instellingen aan naargelang het gewicht van de waslading. Je krijgt zo geoptimaliseerde wascycli die het energie-, tijd- en waterverbruik tot 40% verminderen bij het wassen van kleinere ladingen.

APOLLO ADVIES

Mocht u hulp nodig hebben, schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

APOLLO, AL MEER DAN 30 JAAR

Apollo is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad.

PowerClean 59 min zorgt voor een bewezen volledige vlekverwijdering in minder dan een uur op 30°C. PreciseWash past automatisch het energieverbruik en de instellingen aan naargelang het gewicht van de waslading. Je krijgt zo geoptimaliseerde wascycli die het energie-, tijd- en waterverbruik tot 40% verminderen bij het wassen van kleinere ladingen. Gebruik de My AEG app om instellingen te personaliseren en slimme tips en suggesties te ontvangen.

Specificaties

Buitenmaten hxbxd (mm)

847x597x660(max)

Maximale capaciteit in een wascyclus (kg) (EU 2017/1369)

9

Energieklasse

A

Energieverbruik voor 100 wascycli ecoprogramma (kWh) (EU 2017/1369)

49

Energieverbruik ecoprogramma per cyclus (kWh) (EU 2017/1369)

0.493

Wasefficiëntie-index 40-60 ecoprogramma (EU 2017/1369)

1.031

Waterverbruik van de ecoprogramma's per cyclus (liter) (EU 2017/1369)

46

Tijdsduur van de 40-60 ecowascyclus bij halve capaciteit (h:min) (EU 2017/1369)

2:50