Naar boven
106900
BESTE KOOP CONSUMENTEN GIDS SEPT 2023
OP=OP AKTIEPRIJS - €100 Cashback gaat er nog vanaf
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Extra korting indien mogelijk
In winkelwagen
Aanbevolen
Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Kiest u voor de Extra service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen op de verdieping en het afvoeren van uw oudere ap... 2500
Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Kiest u voor de Full service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen, uitpakken, aansluiten testen op een goede werking... 4900

AEG TR979M8CS PROSTEAM WARMTEPOMP DROGER - OP=OP AKTIEPRIJS + €100 Cashback

Art.nr: AEG TR979M8CS ABSOLUTECARE® WASDROGER
Precieze 3DScan-droging: De ingebouwde 3DScan-technologie zorgt voor nauwkeurige droging door vochtigheidsniveaus diep in de kleding te meten. Zo blijft alles gelijkmatig droog, zelfs grote stukken zoals dekbedden en winterjassen. Kreukels verminderen met ProSteam®: ProSteam® gaat verder dan geurtjes en minimaliseert ook kreukels in kleding. Dit bespaart tijd en energie bij het strijken en verlengt de levensduur van kleding. Hoogwaardige kwaliteit en erkenning: De AbsoluteCare Plus, 3DScan-technologie en Wifi-connectiviteit hebben deze droger tot een consistente "Beste Koop" gemaakt, wat de hoge kwaliteit en waarde benadrukt.
Merk:
AEG
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Tot en met 16 juni 2024 ontvangt u na registratie €100 Cashback, Klik HIER voor de voorwaarden

AEG TR979M8CS 9000 SERIE ABSOLUTECARE® PLUS PROSTEAM WARMTEPOMP WASDROGER 9KG

De AEG TR979M8CS AbsoluteCare Plus Prosteam Warmtepompdroger komt in de kleur wit en heeft een vulgewicht van 9 kg.
Dit model is onderdeel van de 9000 Serie en is uitgevoerd met de AbsoluteCare Plus (inclusief 3DScan-technologie) voor optimale droging en Wifi Connectivity  (zowel met een app als onderling met de bijbehorende wasmachine).
Door deze combinatie heeft AEG jaren op rij het beste koop label binnen weten te halen.
De TR979M8CS is voorzien van een laag geluidsniveau van 63 dB, de Precise Dry en heldere LED binnenverlichting.

3DScan-technologie
Met de 3DScan-technologie bent u verzekerd van de hoogste precisie en zorg tijdens het droogproces. Deze innovatie gaat tot wel 5 cm diep om de vochtigheidsniveaus binnenin je was te meten. Hierdoor kunt u er volledig op vertrouwen dat al uw kledingstukken, inclusief winterjassen en dekbedden, gelijkmatig worden gedroogd terwijl ze hun pluizige en warme uitstraling behouden.

Strijkgemak en minder kreukels met Prosteam
Dankzij ProSteam® gaat de impact verder dan het neutraliseren van geurtjes. Het minimaliseert tevens de vorming van kreuken in uw kleding. Dit vertaalt zich niet alleen in minder benodigde tijd en inspanning voor het strijken, maar het is ook vriendelijker voor uw kleding. Met de kracht van ProSteam® kunt u de levensduur van uw kleding verlengen.

Specificaties

Buitenmaten hxbxd (mm) 850x596x663(max)
Maximum vulgewicht drogen (kg) 9
Droogtechnologie Warmtepomp
Energie-efficiëntieklasse A+++
Jaarlijks energieverbruik (kWh) 195
Energieverbruik katoen kastdroog 1000 tpm (kWh) 1.68
Energieverbruik katoen kastdroog, halve belading 1000 rpm (kWh) 0.86
Energieverbruik in 'uit' stand (W) 0.05

Kijk ook eens naar