Naar boven

Sony XR77A84L 4K OLED TV

Art.nr: Sony XR77A84L 4K OLED TV
Dit nieuwste 2023 model Sony XR OLED is een 4K Ultra HD televisie met High Dynamic Range (HDR) en Smart TV (Google TV). Geniet van scherp 4K OLED-contrast en helderheid en een meeslepend geluid, hoge helderheid en pure zwarttinten. Het beeld en geluid naar een hoger niveau getild dankzij de Cognitive Processor XR.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Beeldformaat:

Productinformatie

Sony XR77A84L 4K OLED TV


Dit is een Bravia XR OLED 4K Ultra HD televisie met High Dynamic Range, Smart TV met Google TV.

Geniet van scherp 4K OLED-contrast en helderheid en het unieke meeslepende geluid.
Met deze Sony Oled TV wordt beeld en geluid naar een hoger niveau getild dankzij de Cognitive Processor XR. Deze processor verwerkt kennis en creëert oplossingen op dezelfde manier als het menselijk brein dat doet, zo begrijpt de processor bijvoorbeeld waar mensen zich meestal op richten in een film, zoals op de hoofdpersoon.

Ook begrijpt de processor dat geluid van boven moet komen wanneer u een straalvliegtuig hoort, en creëert dan dat geluid in uw woonkamer.

Een weergave met meer dan een miljard kleuren voor levensechte, subtiele kleurverschillen. Dankzij de XR Triluminos Pro™ met breed kleurenspectrum die onze Cognitive Processor XR™ gebruikt, wordt elk detail natuurlijk weergegeven.

Met de Sony XR 4K Upscaling worden beelden,ongeacht hun bron, opgeschaald naar de hoogst haalbare (bijna 4K) kwaliteit.
Deze technologie maakt gebruik van een geavanceerde database om ontbrekende texturen en details op slimme wijze in te vullen, waardoor het resultaat een indrukwekkend scherpe en gedetailleerde weergave is.

XR Clear Image vermindert ruis met zoneverdelingen en dynamische frame-analyses en minimaliseert onscherpte.

Met de Creator Calibrated Modes, IMAX Enhanced en Dolby Vision® geeft deze tv de beelden weer volgens de intenties van de regisseurs. Hij is tevens geschikt voor Calman zodat makers al professioneel kunnen kalibreren bij de productienabewerking.

Kijk Netflix in studiokwaliteit, automatisch geoptimaliseerd
Netflix Adaptive Calibrated Mode werkt met de optimalisatiefunctie van de sfeerverlichting van BRAVIA XR, waarmee de beeldhelderheid van uw favoriete Netflix-programma wordt afgestemd op de verlichting in de kamer.

Geluid uit het scherm, ingenieus meeslepend
Met Acoustic Surface Audio+ komt het geluid direct vanuit de juiste plek in de scène. Dit is veel beter dan andere tv’s waarbij het geluid vanuit de onderkant van het scherm komt.

Perfect om te gamen. 
Midden in de actie met Bravia XR. Indrukwekkende scènes, sfeervol geluid en exclusieve nieuwe functies brengen uw favoriete games tot leven als nooit tevoren.

3D Surround Sound
XR Surround zorgt voor virtueel Surround Sound met alleen de ingebouwde tv-speakers, zonder extra plafond- of opwaartse speakers. Deze Sony Bravia XR-tv is compatibel met Dolby Atmos, voor een betere en meeslepende audio-ervaring.

Specificaties

Resolutie 4K Ultra HD

HDR10 

HLG

Paneeltype OLED

Refreshrate 100/120 Hz

Schermdiagonaal 77 inch

Schermdiagonaal 195 cm

Schermvorm Flat

Resolutie 3840 x 2160 Pixels

Backlight Self-emitting

HDR Weergave 

Besturingsysteem Android

HDMI-poorten 4

HDMI versie 2.1

Aantal Ethernet poorten 1

Aantal USB 2.0-poorten 2

Composiet video-ingang 1

Digitale audio, optische uitgang 1