Naar boven

Cambridge Audio AXN10 Netwerkspeler/streamer

Art.nr: Cambridge Audio AXN10 Netwerkspeler/streamer
Cambridge’s nieuwe AXN10-netwerkspeler kan jouw systeem nieuw leven inblazen en opent de wereld van Hi-Res-muzie. Dankzij Cambridge's streamingkennis kun je via de Streammagic app eenvoudig genieten van muziek van hoge kwaliteit uit verschillende bronnen.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Cambridge AXN10-netwerkspeler kan uw systeem nieuw leven inblazen en de wereld van Hi-Res-muziek voor u openen. Deze past perfect in een AX-systeem en brengt je verder dan je gewaardeerde verzameling schijven.

Hi fi muziekstreaming
Er zijn diensten zoals internetradio en bekende premium services AXN10 draait op de nieuwste StreamMagic Gen 4-module en software van dit merk. Het is een systeem dat zelf is ontwikkeld in Londen voor compromisloze, oerdegelijke hifi-muziekstreaming. Het is intuïtief in gebruik en kan muziek afspelen met ongelooflijke helderheid – tot zowel 768 KHz 32bit PCM als DSD512.

StreamMagic-app
Geniet van de app dankzij snellere breedbandsnelheden, betere CODEC’s, een grotere keuze aan diensten en nu omdat AXN10 het veelgeprezen StreamMagic-streamingplatform binnen het bereik van veel meer mensen brengt.

Man streamt muziek met de StreamMagic-app
AXN10 heeft toegang tot gratis en abonnement hi-res streamingdiensten, zoals internetradio, Spotify Connect, Tidal, Qobuz en Deezer, allemaal ingebouwd voor de beste geluidskwaliteit. Met ingebouwde Apple Airplay2 en Chromecast heb je toegang tot Apple Music, BBC Sounds en meer. AXN10 is ook Roon Ready, dus kan het luisteren naar digitale muziek, ongeacht de bron.

Smartphone streamt muziek naar AXN10
Profiteer van internetradio Je kunt luisteren naar je bestaande favoriete zenders, gespecialiseerde internetzenders (zoals Soho Radio en NTS), naast nog veel meer van over de hele wereld – allemaal gratis. Wie weet wat die indieshow uit Nieuw-Zeeland voor jou in petto heeft? Bovendien zijn veel zenders van een kwaliteit die veel verder gaat dan digitale radio.

Een tablet die wordt gebruikt om muziek naar de AXN10 Network Player te streamen
Als er een vriend langskomt die de StreamMagic-app niet heeft, kunnen ze via Bluetooth hun nieuwste nummers met je delen. Als ze een aantal exclusieve FLAC-bestanden met hoge resolutie op een USB-stick hebben staan, kun je samen luisteren op je hifi-systeem door simpelweg de drive in de USB-poort aan de achterzijde van de AXN10 te steken.

Met de hand op een knop drukken op de AX10 Network Player
Draai de AXN10 rond en je zult het nette, omgekeerde schrift op de aansluitingen opmerken – dit maakt het gemakkelijk om hem, wanneer je voorover leunt, op je versterker aan te sluiten. Er is een analoge RCA phono-uitgang, digitale coax en optische uitgang, USB-ingang, plus een paar wifi-antennes voor je netwerk – of een LAN-kabelingang als je dat liever hebt.

Verbindingen beschikbaar in AX10 Network Player
Net als de rest van de AX-serie deelt de AXN10 onze huisstijl van Lunar Grey minimalistische aluminium fascia, zwarte stalen kast en ‘zwevende’ basis om een ​​strakke tijdloze look te creëren. In de klassieke 430 mm hifi-breedte kan de AXN10 gemakkelijk in een AX-systeem passen en nieuw leven inblazen. Dankzij over-air updates zal AXN10 ook nog vele jaren streamen.

Apollo advies

Mocht u hulp nodig hebben, schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nL Apollo is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad.

Cambridge’s nieuwe AXN10-netwerkspeler kan jouw systeem nieuw leven inblazen en opent de wereld van Hi-Res-muziek. Dankzij Cambridge's streamingkennis kun je via de Streammagic app eenvoudig genieten van muziek van hoge kwaliteit uit verschillende bronnen.

Specificaties

Hij past naadloos in een AX-systeem en brengt je verder dan je gewaardeerde verzameling cd’s. 
Verder, bied deze netwerkspeler vele gratis services zoals internetradio, evenals de bekende premium services – veel bieden gratis proefversies. 
Dankzij Cambridge's streamingkennis kun je via de Streammagic app eenvoudig genieten van muziek van hoge kwaliteit uit verschillende bronnen. 
StreamMagic Gen 4 Module – swift playback & high quality sound 
ESS SABRE ES9033Q DAC – for the latest streaming capabilities
High-quality Internet Radio – thanks to MPEG-DASH support
Spotify Connect, TIDAL & Qobuz built in – for the best possible sound
Roon Ready – easy browsing of your digital music 
Connectivity Choice – with USB playback, RCA, coax & optical or wirelessly with Chromecast built-in, AirPlay 2 & Bluetooth 5.
Slim elegant design – classic hi-fi width, to fit your system

Kijk ook eens naar

Video