Naar boven
Aanbevolen
Pro-ject record puck Pro Pro-ject record puck Pro De Pro-ject Record Puck PRO zorgt voor een perfecte en stevige pasvorm tussen de plaat en de draaitafel. Geoptimaliseerd afspelen dus van jouw plat... 4999
Thorens Carbon brush platenborstel Thorens Carbon brush platenborstel De Thorens Carbon brush is een koolstof platenborstel voor het reinigen en antistatisch maken van platen. 1495
Pro-Ject Brush-it Platenborstel Store Only Pro-Ject Brush-it Platenborstel Store Only Anti-statische carbon-fiber platenborstel 1250
Pro-Ject Clamp-it Luxe Platenklem Pro-Ject Clamp-it Luxe Platenklem Verbetert het geluid van alle Pro-Ject draaitafels 9900
Pro-Ject Clean-it Naald borstel Pro-Ject Clean-it Naald borstel Carbon-fiber naald borsteltje 1500
Pro-Ject VC-E Compacte platenreinigingsmachine Pro-Ject VC-E Compacte platenreinigingsmachine De VC-E is een compacte en zeer betaalbare platenreinigingsmachine. Ongeacht de grootte en prijs biedt de VC-E veel functies 39900

Pro-Ject E1 Phono Hoogglans zwart

Art.nr: Pro-Ject E1 Phono Hoogglans zwart
Een draaitafel voor iedereen, handgemaakt. De E1 van Pro-Ject Audio Systems is de eerste E-Line draaitafel, met als doel een geweldige geluidservaring te leveren. De lichtgewicht en wrijvingsarme 8,6″ aluminium toonarm is geoptimaliseerd voor de hoogwaardige Ortofon OM5e-cartridge en zal zijn maximale potentieel naar voren brengen. Het nieuwe ABS Polymer-plateau is versterkt met speciaal ontworpen ribbels om een geschikte anti-resonant platform voor jouw vinyl te creëren.
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Zwart hoogglans

Productinformatie

Pro-Ject E1 Phono
Draaitafel hoogglans zwart

Handgemaakt

Een draaitafel voor iedereen, handgemaakt. De E1 van Pro-Ject Audio Systems is de eerste E-Line draaitafel, met als doel een geweldige geluidservaring te leveren. 

Plug and play

Of je nu een starter, een teruggekeerde vinylliefhebber of zeer ervaren vinylfan bent. De E1 van Pro-Ject zal je niet teleurstellen. Het Plug & Play-ontwerp met vooraf ingestelde volgkracht en anti-skating is door de ervaren technici in de fabriek ingeregeld voor jouw draaitafel. 

Unieke en zorgvuldige vervaardiging

Geniet van jouw favoriete platencollectie. De nieuwe E1 is uitgerust met een 33/45 RPM elektronische toerentalschakelaar. De stijlvolle CNC-gefreesde plint van composietvezel, is zorgvuldig vervaardigd om ervoor te zorgen dat er geen holle ruimtes binnenin zijn. 

Lichtgewicht toonarm met hoogwaardige Ortofon OM5e-cartridge

De lichtgewicht en wrijvingsarme 8,6″ aluminium toonarm is geoptimaliseerd voor de hoogwaardige Ortofon OM5e-cartridge en zal zijn maximale potentieel naar voren brengen. Het nieuwe ABS Polymer-plateau is versterkt met speciaal ontworpen ribbels om een geschikte anti-resonant platform voor jouw vinyl te creëren. 

Gemaakt van eersteklas materialen

Om Pro-ject E1 tegen stof te beschermen, vind je in de doos een elegante acryl stofkap met verstelbare scharnieren. Vervaardigd van eersteklas materialen, stijlvolle esthetiek en een rijk, levendig geluid, heeft het uitgebreide ontwikkelingsproces ervoor gezorgd dat er ondanks een betaalbare prijs bepaald geen compromis is gesloten ten aanzien van geluidsprestaties.

Perfect als je geen voorversterker gebruikt

De E1 Phono voegt een interne phono-voorversterker toe aan de standaardversie en is het perfecte model voor jou, als je geen phono-voorversterker in je huidige opstelling hebt.

Apollo advies

Mocht u hulp nodig hebben, schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Over Apollo

Apollo is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad.

Highlights

De lichtgewicht en wrijvingsarme 8,6″ aluminium toonarm is geoptimaliseerd voor de hoogwaardige Ortofon OM5e-cartridge en zal zijn maximale potentieel naar voren brengen. Het nieuwe ABS Polymer-plateau is versterkt met speciaal ontworpen ribbels om een geschikte anti-resonant platform voor jouw vinyl te creëren. De nieuwe E1 is uitgerust met een 33/45 RPM elektronische toerentalschakelaar. De stijlvolle CNC-gefreesde plint van composietvezel, is zorgvuldig vervaardigd om ervoor te zorgen dat er geen holle ruimtes binnenin zijn.

Specificaties

Serie Pro-Ject - E Line

Aandrijving snaar

Stofkap

Configuratie

Type configuratie Compleet

Toonarm Pro-Ject 8.6 Aluminium

Element Ortofon OM 5E

Type element MM (moving magnet)

Voeding Pro-Ject DC 15V/800mA power supply

Voorversterker

33 toeren

45 toeren

Fysieke eigenschappen

Uitvoering zwart hoogglans

Afmetingen (BxHxD) 420x112x330 mm

Gewicht 3,5 kg

EAN 9120122291863

Hoogglans Zwart

Wat zit er in de doos?

E1 met Ortofon OM5e-element

Direct gesoldeerde RCA phonokabel (1,23 m.)

Viltmat

Stofkap

Adapter voor 7“ singles

Stroomvoorziening

Kijk ook eens naar