Naar boven

KEF R3 Meta Luidspreker Walnoot

Art.nr: KEF R3 Meta Luidspreker Walnoot
KEF R3 Meta, een speaker met een ongekende dynamiek in het laag. Uitgerust met dezelfde drivers als het vlaggeschip van de R serie, KEF R11 Meta. De 125mm (5 in.) midrange-driver en 25mm (1 in.) aluminium dome tweeter zorgen voor een Uni-Q array die alle verwachtingen van de compactste luidspreker in deze reeks overtreffen. De afgebeelde stands waar de R3 Meta op staan afgebeeld zijn optioneel.
Merk:
KEF
Levertijd:
Bel voor levertijd!!
Walnoot

Productinformatie

KEF R3 Meta Walnoot

Luidspreker


KEF R3 Meta herdefinieert prestatie


De R3 Meta herdefinieert de prestaties van boekenplankluidsprekers. Met dezelfde drivers als de R11 Meta is de R3 Meta een echt driewegontwerp. Hij beschikt over een 12e generatie Uni-Q®-driversysteem met MAT™ en een krachtige 16,5 cm aluminium hybride woofer die de prestaties naar een geheel nieuw niveau tilt.


OVER KEF

Het bedrijf werd in 1961 opgericht door Raymond Cooke OBE. Het hoofdkantoor was eerst gevestigd in een nissenhut op het terrein van Kent Engineering & Foundry (hier komt de naam KEF vandaan) – een metaalverwerkend bedrijf aan de oevers van de Medway rivier, nabij Maidstone in Kent.

Cooke, een voormalig BBC Electrical Engineer, wilde graag met nieuwe materialen en technologieën experimenteren voor het creëren van producten met superieure akoestische kwaliteit, die opnamen even natuurlijk kon weergeven als de oorspronkelijke uitvoering.

Vanaf het begin was de baanbrekende creativiteit van KEF luidsprekers onbetwistbaar, en audiofielen wereldwijd hebben al enige decennia bewondering voor KEF’s innovatieve en hoogwaardige luidsprekers.

UW PERSOONLIJKE DEAL BIJ APOLLO?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

APOLLO, AL MEER DAN 30 JAAR HET VERTROUWDE ADRES VOOR HIFI

Ook voor uw KEF luidspreker bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt LEF luidsprekers bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

DESIGN
Three-way bass reflex

DRIVE UNITS
Uni-Q Driver Array:
HF: 25 mm (1 in.) vented aluminium dome with MAT
MF: 125 mm (5 in.) aluminium cone
Bass Unit:
LF: 165 mm (6.5 in.) hybrid aluminium cone

CROSSOVER FREQUENCY
420 Hz, 2.3 kHz

FREQUENCY RANGE (-6dB)
38 Hz - 50 kHz

TYPICAL IN-ROOM BASS RESPONSE (-6dB)
30 Hz

FREQUENCY RESPONSE (±3dB)
58Hz - 28kHz

HARMONIC DISTORTION (90dB, 1m)
<1% 73 Hz and above
<0.5% 90 Hz - 20 kHz

MAXIMUM OUTPUT
110 dB

AMPLIFIER REQUIREMENTS
15 - 180W

NOMINAL IMPEDANCE
4 Ω (min. 3.2 Ω)

SENSITIVITY (2.83V/1m)
87 dB

WEIGHT *
12.4 kg 

DIMENSION (H x W x D) WITH TERMINAL *
422 x 200 x 336 mm 

FINISHES
Black Gloss / White Gloss / Walnut / Indigo Gloss Special Edition

Video