Naar boven

KEF R5 Meta Vloerstaande luidspreker Wit Hoogglans

Art.nr: KEF R5 Meta Luidspreker Wit
KEF R5 Meta, het kleinste vloerstaande model binnen de nieuwe R Meta Series. Uitgerust met twee 165mm (6.5 in.) hybride aluminium basdrivers, en een Uni-Q met een 125mm (5 in.) midrange-driver en een 25mm (1 in.) aluminium dome tweeter. Geschikt voor zowel muziek en film.
Merk:
KEF
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Hoogglans Wit

Productinformatie

KEF R5 Meta Wit Hoogglans

Vloerstaande luidspreker (prijs per stuk)

KEF-engineers geloven niet in compromissen

 

Compacte drieweg vloerstaande luidspreker
De slanke en elegante R5 Meta is weliswaar compact, maar is meer dan capabel om een zeer gedetailleerd geluid en een diepe, zuivere bas te leveren. Hij is uitgerust met het 12e generatie Uni-Q®-driversysteem met MAT™ en twee 13 cm hybride aluminium woofers. Deze luidspreker kan worden gebruikt als stereopaar of als surround-luidspreker als onderdeel van een ultiem thuisbioscoopsysteem van de R-serie.

OVER KEF

Het bedrijf werd in 1961 opgericht door Raymond Cooke OBE. Het hoofdkantoor was eerst gevestigd in een nissenhut op het terrein van Kent Engineering & Foundry (hier komt de naam KEF vandaan) een metaalverwerkend bedrijf aan de oevers van de Medway rivier, nabij Maidstone in Kent.

Cooke, een voormalig BBC Electrical Engineer, wilde graag met nieuwe materialen en technologieën experimenteren voor het creëren van producten met superieure akoestische kwaliteit, die opnamen even natuurlijk kon weergeven als de oorspronkelijke uitvoering.

Vanaf het begin was de baanbrekende creativiteit van KEF luidsprekers onbetwistbaar, en audiofielen wereldwijd hebben al enige decennia bewondering voor KEF’s innovatieve en hoogwaardige luidsprekers.

UW PERSOONLIJKE DEAL BIJ APOLLO?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

APOLLO, AL MEER DAN 30 JAAR HET VERTROUWDE ADRES VOOR HIFI

Ook voor uw KEF luidspreker bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt KEF luidsprekers bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

DESIGN
Three-way bass reflex

DRIVE UNITS
Uni-Q Driver Array:
HF: 25 mm (1 in.) vented aluminium dome with MAT
MF: 125 mm (5 in.) aluminium cone
Bass Unit:
LF: 2 x 130 mm (5.25 in.) hybrid aluminium cone

CROSSOVER FREQUENCY
400 Hz, 2.7 kHz

FREQUENCY RANGE (-6dB)
38 Hz - 50 kHz

TYPICAL IN-ROOM BASS RESPONSE (-6dB)
29 Hz

FREQUENCY RESPONSE (±3dB)
52 Hz - 28 kHz

HARMONIC DISTORTION (90dB, 1m)
<1% 75 Hz and above
<0.5% 110 Hz - 20 kHz

MAXIMUM OUTPUT
110 dB

AMPLIFIER REQUIREMENTS
15 - 200W

NOMINAL IMPEDANCE
4 Ω (min. 3.2 Ω)

SENSITIVITY (2.83V/1m)
87 dB

WEIGHT 
24.5 kg 

DIMENSION (H x W x D) WITH TERMINAL 
1025 x 175 x 344 mm 

DIMENSION (H x W x D) WITH TERMINAL WITH PLINTH 
1072 x 272 x 344 mm 

FINISHES
Black Gloss / White Gloss / Walnut

Video