Naar boven

KEF R11 Meta Vloerstaande luidspreker Zwart Hoogglans

Art.nr: KEF R11 Meta Zwart Hoogglans
KEF R11 Meta is het vlaggenschip van de R Meta serie. Met 4 hybride aluminium bas drivers levert deze vloerstaande luidspreker een uitzonderlijk zuivere en muzikale weergave. Verder, is de KEF R11 meta een speaker die de kleinste details elegant en geraffineerd weergeeft, maar ook fors vermogen en kracht biedt.
Merk:
KEF
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Hoogglans Zwart

Productinformatie

KEF R11 Meta Zwart Hoogglans

Vloerstaande luidspreker (prijs per stuk)

HET VLAGGENSCHIP VAN DE R Meta SERIE

Het vlaggenschip onder de drieweg vloerstaande luidsprekers
De R11 Meta is de grootste vloerstaande luidspreker in de R-serie. Dankzij de combinatie van 12e generatie Uni-Q®-drivers met MAT™ en vier 16,5 cm hybride aluminium woofers levert hij een verbluffende luisterervaring. Hiermee komen de fijne details van een opname naar voren, terwijl hij tegelijkertijd ruw vermogen en souplesse levert.


OVER KEF

Het bedrijf werd in 1961 opgericht door Raymond Cooke OBE. Het hoofdkantoor was eerst gevestigd in een nissenhut op het terrein van Kent Engineering & Foundry (hier komt de naam KEF vandaan) een metaalverwerkend bedrijf aan de oevers van de Medway rivier, nabij Maidstone in Kent.

Cooke, een voormalig BBC Electrical Engineer, wilde graag met nieuwe materialen en technologieën experimenteren voor het creëren van producten met superieure akoestische kwaliteit, die opnamen even natuurlijk kon weergeven als de oorspronkelijke uitvoering.

Vanaf het begin was de baanbrekende creativiteit van KEF luidsprekers onbetwistbaar, en audiofielen wereldwijd hebben al enige decennia bewondering voor KEF’s innovatieve en hoogwaardige luidsprekers.

UW PERSOONLIJKE DEAL BIJ APOLLO?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

APOLLO, AL MEER DAN 30 JAAR HET VERTROUWDE ADRES VOOR HIFI

Ook voor uw KEF luidspreker bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt KEF luidsprekers bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

DESIGN
Three-way bass reflex

DRIVE UNITS
Uni-Q Driver Array:
HF: 25 mm (1 in.) vented aluminium dome with MAT
MF: 125 mm (5 in.) aluminium cone
Bass Unit:
LF: 4 x 165 mm (6.5 in.) hybrid aluminium cone

CROSSOVER FREQUENCY
330 Hz, 2.5 kHz

FREQUENCY RANGE (-6dB)
30 Hz - 50 kHz

TYPICAL IN-ROOM BASS RESPONSE (-6dB)
26 Hz

FREQUENCY RESPONSE (±3dB)
46 Hz - 28 kHz

HARMONIC DISTORTION (90dB, 1m)
<1% 33 Hz and above
<0.5% 80 Hz - 20 kHz

MAXIMUM OUTPUT
113 dB

AMPLIFIER REQUIREMENTS
15 - 300W

NOMINAL IMPEDANCE
4 Ω (min. 3.2 Ω)

SENSITIVITY (2.83V/1m)
90 dB

WEIGHT 
36.5 kg 

DIMENSION (H x W x D) WITH TERMINAL 
1249 x 200 x 384 mm 

DIMENSION (H x W x D) WITH TERMINAL WITH PLINTH 
1296 x 311 x 384 mm 

FINISHES
Black Gloss / White Gloss / Walnut

Video