Naar boven

KEF R8 Meta Surround Luidspreker Zwart Hoogglans (prijs per stuk)

Art.nr: KEF R8 Meta Surround Luidspreker Zwart Hoogglans
KEF R8 Meta, (Atmos) Surround luidspreker, Uitgerust met een 130mm (5.25 in.) bass/midrange en 25mm (1 in.) aluminium dome tweeter, geeft de R8 Meta elke nuance weer, en doet hij qua tonen zeker niet onder van de rest van de R Meta Serie. .
Merk:
KEF
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Hoogglans Zwart

Productinformatie

KEF R8 Meta Zwart Hoogglans

Surround / Dolby Atmos Luidspreker


KEF R8 Meta, BELEEF DE FILM THUIS

Dolby Atmos surround-luidspreker
De R8 Meta kan dienen als surround- of rear-luidspreker met de geïntegreerde muurbevestiging. Ook han de luidspreker bovenop een andere luidspreker met Dolby Atmos-hoogte worden geplaatst om geluid van het plafond te weerkaatsen en Dolby Atmos in de kamer te brengen, zonder dat daarvoor een speciale installatie nodig is. Hij beschikt over een 12e generatie Uni-Q®-driversysteem met MAT™ dat het geluid levert voor echte 3D-ervaringen.

OVER KEF

Het bedrijf werd in 1961 opgericht door Raymond Cooke OBE. Het hoofdkantoor was eerst gevestigd in een nissenhut op het terrein van Kent Engineering & Foundry (hier komt de naam KEF vandaan) – een metaalverwerkend bedrijf aan de oevers van de Medway rivier, nabij Maidstone in Kent.

Cooke, een voormalig BBC Electrical Engineer, wilde graag met nieuwe materialen en technologieën experimenteren voor het creëren van producten met superieure akoestische kwaliteit, die opnamen even natuurlijk kon weergeven als de oorspronkelijke uitvoering.

Vanaf het begin was de baanbrekende creativiteit van KEF luidsprekers onbetwistbaar, en audiofielen wereldwijd hebben al enige decennia bewondering voor KEF’s innovatieve en hoogwaardige luidsprekers.

UW PERSOONLIJKE DEAL BIJ APOLLO?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

APOLLO, AL MEER DAN 30 JAAR HET VERTROUWDE ADRES VOOR HIFI

Ook voor uw KEF luidspreker bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt LEF luidsprekers bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

DESIGN
Two-way closed box

DRIVE UNITS
Uni-Q Driver Array:
HF: 25 mm (1 in.) vented aluminium dome with MAT
MF/ LF: 130 mm (5.25 in.) aluminium cone

CROSSOVER FREQUENCY
2.6 kHz

FREQUENCY RANGE (-6dB)
88 Hz - 19.5 kHz

FREQUENCY RESPONSE (±3dB)
97 Hz - 17.5 kHz

HARMONIC DISTORTION (90dB, 1m)
<1% 220 Hz and above
<0.5% 320 Hz - 20 kHz

MAXIMUM OUTPUT
106 dB

AMPLIFIER REQUIREMENTS
25 - 150W

NOMINAL IMPEDANCE
4 Ω (min. 3.2 Ω)

SENSITIVITY (2.83V/1m)
85 dB

WEIGHT 
4.5 kg 

DIMENSION (H x W x D) WITH TERMINAL 
174 x 175 x 259 mm 

FINISHES
Black Gloss / White Gloss / Walnut

Video