Naar boven

KEF R2 Meta Center Luidspreker Walnoot

Art.nr: KEF R2 Meta Center Luidspreker Walnoot
KEF R2 Meta, Center luidspreker, uitgerust met 2x een 130mm (5.25 in.) bass driver een 125mm (5 in.) midrange en 25mm (1 in.) aluminium dome tweeter, geeft de R2 Meta elke nuance weer, en doet hij qua tonen zeker niet onder van de rest van de R Meta Serie. .
Merk:
KEF
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Walnoot

Productinformatie

KEF R2 Meta Walnoot

Center Luidspreker


De centerluidspreker doet eigenlijk het meeste werk in een thuisbioscoop

Compacte drieweg centerkanaalluidspreker
De R2 Meta is ontworpen als aanvulling op de vloerstaande luidsprekers van de R-serie en beschikt over het 12e generatie Uni-Q®-driversysteem met MAT™ en twee 13 cm hybride aluminium woofers. Hij is compact genoeg voor gebruik in kleinere kamers en biedt een hoge geluidskwaliteit, zelfs bij dynamische muziek en films. Dit ontwerp is uiterst veelzijdig en kan worden gebruikt in een LCR-configuratie (Left-Centre-Right).

OVER KEF

Het bedrijf werd in 1961 opgericht door Raymond Cooke OBE. Het hoofdkantoor was eerst gevestigd in een nissenhut op het terrein van Kent Engineering & Foundry (hier komt de naam KEF vandaan) – een metaalverwerkend bedrijf aan de oevers van de Medway rivier, nabij Maidstone in Kent.

Cooke, een voormalig BBC Electrical Engineer, wilde graag met nieuwe materialen en technologieën experimenteren voor het creëren van producten met superieure akoestische kwaliteit, die opnamen even natuurlijk kon weergeven als de oorspronkelijke uitvoering.

Vanaf het begin was de baanbrekende creativiteit van KEF luidsprekers onbetwistbaar, en audiofielen wereldwijd hebben al enige decennia bewondering voor KEF’s innovatieve en hoogwaardige luidsprekers.

UW PERSOONLIJKE DEAL BIJ APOLLO?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

APOLLO, AL MEER DAN 30 JAAR HET VERTROUWDE ADRES VOOR HIFI

Ook voor uw KEF luidspreker bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt LEF luidsprekers bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

DESIGN
Three-way closed box

DRIVE UNITS
Uni-Q Driver Array:
HF: 25 mm (1 in.) vented aluminium dome with MAT
MF: 125 mm (5 in.) aluminium cone
Bass Unit:
LF: 2 x 130 mm (5.25 in.) hybrid aluminium cone

CROSSOVER FREQUENCY
560 Hz, 2.5 kHz

FREQUENCY RANGE (-6dB)
58 Hz - 50 kHz

TYPICAL IN-ROOM BASS RESPONSE (-6dB)
43 Hz

FREQUENCY RESPONSE (±3dB)
67 Hz - 28 kHz

HARMONIC DISTORTION (90dB, 1m)
<1% 84 Hz and above
<0.5% 95 Hz - 20 kHz

MAXIMUM OUTPUT
110 dB

AMPLIFIER REQUIREMENTS
15 - 200W

NOMINAL IMPEDANCE
4 Ω (min. 3.2 Ω)

SENSITIVITY (2.83V/1m)
87 dB

WEIGHT 
15.4 kg 

DIMENSION (H x W x D) WITH TERMINAL
175 x 550 x 309 mm 

FINISHES
Black Gloss / White Gloss / Walnut

Video