Naar boven

KEF R6 Meta Center Luidspreker Wit Hoogglans

Art.nr: KEF R6 Meta Center Luidspreker Wit Hoogglans
KEF R6 Meta, Center luidspreker, uitgerust met 2x een 165mm (6.5 in.) bass driver een 125mm (5 in.) midrange en 25mm (1 in.) aluminium dome tweeter, geeft de R6 elke nuance weer, en doet hij qua tonen zeker niet onder van de rest van de R Serie. .
Merk:
KEF
Levertijd:
Bel voor levertijd!!
Hoogglans Wit

Productinformatie

KEF R6 Meta Wit Hoogglans

Center Luidspreker


De centerluidspreker doet eigenlijk het meeste werk in een thuisbioscoop

Het vlaggenschip onder de drieweg centerkanaalluidsprekers
Uitgerust met hetzelfde 12e generatie Uni-Q®-driversysteem met MAT™ als de stereomodellen van de R-serie voor een perfecte geluidsafstemming en twee krachtige 16,5 cm aluminium hybride woofers, levert de R6 Meta een meeslepende luisterervaring die films tot leven brengt. Deze luidspreker is uiterst veelzijdig en kan worden gebruikt in een LCR-configuratie (Left-Centre-Right).

OVER KEF

Het bedrijf werd in 1961 opgericht door Raymond Cooke OBE. Het hoofdkantoor was eerst gevestigd in een nissenhut op het terrein van Kent Engineering & Foundry (hier komt de naam KEF vandaan) – een metaalverwerkend bedrijf aan de oevers van de Medway rivier, nabij Maidstone in Kent.

Cooke, een voormalig BBC Electrical Engineer, wilde graag met nieuwe materialen en technologieën experimenteren voor het creëren van producten met superieure akoestische kwaliteit, die opnamen even natuurlijk kon weergeven als de oorspronkelijke uitvoering.

Vanaf het begin was de baanbrekende creativiteit van KEF luidsprekers onbetwistbaar, en audiofielen wereldwijd hebben al enige decennia bewondering voor KEF’s innovatieve en hoogwaardige luidsprekers.

UW PERSOONLIJKE DEAL BIJ APOLLO?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.

APOLLO, AL MEER DAN 30 JAAR HET VERTROUWDE ADRES VOOR HIFI

Ook voor uw KEF luidspreker bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt LEF luidsprekers bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

DESIGN
Three-way closed box

DRIVE UNITS
Uni-Q Driver Array:
HF: 25 mm (1 in.) vented aluminium dome with MAT
MF: 125 mm (5 in.) aluminium cone
Bass Unit:
LF: 2 x 165 mm (6.5 in.) hybrid aluminium cone

CROSSOVER FREQUENCY
500 Hz, 2.4 kHz

FREQUENCY RANGE (-6dB)
55 Hz - 50 kHz

TYPICAL IN-ROOM BASS RESPONSE (-6dB)
40 Hz

FREQUENCY RESPONSE (±3dB)
65 Hz - 28 kHz

HARMONIC DISTORTION (90dB, 1m)
<1% 65 Hz and above
<0.5% 93 Hz - 20 kHz

MAXIMUM OUTPUT
111 dB

AMPLIFIER REQUIREMENTS
15 - 250 W

NOMINAL IMPEDANCE
4 Ω (min. 3.2 Ω)

SENSITIVITY (2.83V/1m)
88 dB

WEIGHT 
17.8 kg 

DIMENSION (H x W x D) WITH TERMINAL 
200 x 625 x 339 mm 

FINISHES

Black Gloss / White Gloss / Walnut

Video