Naar boven
Aanbevolen
Pro-Ject VC-E Compacte platenreinigingsmachine Pro-Ject VC-E Compacte platenreinigingsmachine De VC-E is een compacte en zeer betaalbare platenreinigingsmachine. Ongeacht de grootte en prijs biedt de VC-E veel functies 39900
Pro-ject record puck Pro Pro-ject record puck Pro De Pro-ject Record Puck PRO zorgt voor een perfecte en stevige pasvorm tussen de plaat en de draaitafel. Geoptimaliseerd afspelen dus van jouw plat... 4999
Pro-Ject Brush-it Platenborstel Store Only Pro-Ject Brush-it Platenborstel Store Only Anti-statische carbon-fiber platenborstel 1250
Pro-Ject Clamp-it Luxe Platenklem Pro-Ject Clamp-it Luxe Platenklem Verbetert het geluid van alle Pro-Ject draaitafels 9900
Pro-Ject Clean-it Naald borstel Pro-Ject Clean-it Naald borstel Carbon-fiber naald borsteltje 1500

Pro-ject Automat A1 Zwart

Art.nr: Pro-ject Automat A1 Zwart
Pro-Ject A1 heeft een volautomatische start/stop knop en een 8,3 inch ultralichte aluminium toonarm. Samen met het Ortofon OM10 element is er een buitengewoon snelle respons. Deze volautomatische instap-draaitafel Perfect is geschikt voor startende en meer doorgewinterde vinyl liefhebbers.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Pro-Ject Automat A1

Een volledig automatische draaitafel

Visie van Pro-ject 

Sinds de oprichting in 1991 heeft het merk Pro-Ject altijd één doel voor ogen gehad: zoveel mogelijk gebruikers de ultieme HiFi Stereo ervaring bieden. 

Voor iedereen

Pro-Ject heeft haar productcatalogus uitgebreid met een volautomatische instap-draaitafel Perfect geschikt voor startende en meer doorgewinterde vinyl liefhebbers. 

Handgemaakt

Pro-ject A1 is handgemaakt in Duitsland door deze traditionele Hifi fabrikant met een schat aan ervaring in het maken van automatische draaitafels. 

De nieuwste technologieën

Zelfs de afzonderlijke componenten zijn voor 98% gemaakt en geproduceerd in Duitsland. In combinatie met Pro-Ject-technologie en -ideeën zijn er nieuwe normen gesteld in het ontwerp van automatische draaitafels. De nieuwe A1 is je beste metgezel om comfortabel van jouw favoriete vinyl te genieten.

Volautomatisch

De A1 heeft een volautomatische start/stop knop. De volledig mechanische automaat wordt ingeschakeld wanneer je op start drukt en de toonarm wordt automatisch naar de lead in de groef van de plaat verplaatst.

ULM aluminium toonarm

De Pro-ject A1 heeft een 8,3 inch ultralichte aluminium toonarm. Samen met het Ortofon OM10 element, die perfect past bij dit ontwerp, is er een buitengewoon snelle respons en detail in termen van transiënten en microdynamica. 

Plug and play

Tracking force en anti-skating zijn in de fabriek afgesteld waardoor de A1 binnen enkele seconden plug & play klaar is. Dit maakt het perfect voor zowel starters als ervaren luisteraars aangezien de geluidskwaliteit wordt gedragen door alle audiofiele functies die de Automat A1 te bieden heeft.

Apollo advies

Mocht u hulp nodig hebben, schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Over Apollo

Apollo is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad.

Specificaties

Algemeen

Serie

Pro-Ject - AUTOMAT Line

Automaat

Aandrijving snaar

Stofkap


Configuratie

Type configuratie Compleet

Toonarm Pro-Ject 8.3 Aluminium

Element Ortofon OM 10

Type element MM (moving magnet)

Voeding Pro-Ject DC 15V/800mA power supply

Voorversterker


Snelheden

33 toeren

45 toeren


Uitvoering zwart


Afmetingen (BxHxD)

430x130x365 mm


Gewicht 5,6 kg

EAN 9120122291672

Kijk ook eens naar

Video