Naar boven

Nivona NICR 796 CafeRomatica Volautomaat WhiteLine 'opendoos model"

Art.nr: Nivona NICR 796 CafeRomatica Volautomaat 'opendoos
Dankzij de nieuwe technologie, de Cappuccino-Connaisseur, voorziet de Nivona 7-serie u met één druk op de knop in diverse melkspecialiteiten. Door de eenvoudige bediening kunt u gemakkelijk en snel genieten van de beste koffie- en melkspecialiteiten. De Nivona CafeRomatica 796 is uitgevoerd in een fraaie slanke behuizing afgewerkt in het wit met een fraai design. Een pracht machine als het gaat om de juiste mix van eenvoud, kwaliteit en gebruikersgemak.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Opruiming 'opendoos model' ongebruikt en met volledige garantie

De nieuwe Nivona CafeRomatica 796 biedt net dat beetje extra voor wie niet alleen met een lekkere kop koffie goede sier wil maken. Lekkere koffie zetten doet hij als de beste, maar ook ziet hij er nog een stijlvol uit in ieder huis. 

Met één druk op de knop zet u de perfecte espresso, lungo, cappuccino en latte macchiato. De geschuimde melk en de koffie worden direct in uw kopje gedoseerd.  
Maar u kunt natuurlijk ook kiezen uit; Espresso, koffie, americano, cappuccino, latte macchiato, warme melk en heet water voor (kruiden)thee of warme chocolademelk.
Bovendien kunt u 2 koppen koffie of espresso tegelijkertijd serveren of per keer één cappuccino of andere melkspecialiteit te bereiden

U heeft de keuze uit drie verschillende zetmethoden en u kan zelf de intensiteit van uw koffie aanpassen. U heeft de keuze uit dynamisch, constant of intens. Deze zetmethodes verschillen in pompdruk en doorlooptijd.
Bij dynamisch loopt de koffie relatief kort door bij een gemiddelde druk,  wat zorgt voor een fruitige smaak. Constant maakt gebruik van een gemiddelde druk, een korte welperiode en een iets langere doorlooptijd, wat zorgt voor een gebalanceerde smaak. Bij intens wordt de pompdruk langzaam opgevoerd gedurende een langere tijd, waardoor zo goed als alle aroma’s naar boven komen. 

De ingebouwde koffiemolen bevat 3 verschillende maalstanden. Hiermee maalt u koffiebonen voor een gewenst resultaat. Nivona heeft gewerkt aan het verminderen van het geluid en dat merkt u aan alle 7-serie Nivona koffiemachines.

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf alles naar wens in te stellen. De temperatuur van het water of de melk, de hoeveelheid te malen bonen tussen de 7 en 14 gram, het volume en de sterkte van de koffie door de 5 verschillende maalgraad. Dit alles kunt u opslaan als recept of aanpassen vlak voor het zetten van uw koffie. Daarnaast zorgt het Aromatica systeem elke keer weer voor een prachtige crema-laagje op uw koffie. 

De Nivona CafeRomatica 796 heeft een geïntegreerde Bluetooth functie, waarmee u contact kan maken tussen de koffiemachine en de speciale Nivona-app. Net als op het apparaat kunt u in de App instellingen en recepten instellen of aanpassen. De app is beschikbaar voor zowel smartphone en tablet als iOS en Android. Dit maakt het echt een machine van nu!

Onderhoud is eenvoudig door de duidelijke display. Hier staat precies wanneer u wat moet doen en hoe u dit moet uitvoeren. Dit gaat trouwens volledig automatisch. Daarnaast is de zetgroep uitneembaar en eenvoudig af te spoelen onder de kraan.

Hetzelfde toestel als deze Nivona NICR 796 maar dan in andere kleuren?
NICR 790 = Mat-zwart/chroom €849
NICR 795 = Titanium/Zilver €899
NICR 799 = RVS/Chroom €949


Tips voor reiniging
Reinig de lekbak met warm water en afwasmiddel. Reinig de behuizing met een vochtige doek. De zetgroep is uitneembaar en eenvoudig te reinigen met water.
Volg de handleiding of App voor regelmatig onderhoud, hiermee voorkomt u storingen en geniet u langer.

Specificaties

Afmeting en gewicht
Hoogte x Breedte x diepte: 34 X 24 X 46 cm

Gewicht: 10 KG